Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ökocica

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pisztácia Baldaszti's 2011.05.23 08:20:00
A mai Libamáj fesztiválra igyekezve felkerestem a nemrégiben nyitott “Baldasztis” Delikáteszt és Bisztrót. Segal Viktornak, Mautner Zsófiának és Harmath Csabának köszönhetjük ezt a kiváló helyet, igazi kulináris gyöngyszem!Először a Delikáteszbe látogattam el, ahol…..
ökocica 2012.02.20 09:11:44
Észak-Amerikából származik, a XVII. század elején került Európába. Rokonságban áll a napraforgóval. Régen nevezték a szegények krumplijának is. Az íze hasonlít a burgonyához, de attól sokkal édesebb. A burgonyához hasonlóan sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz.…..
A hétre bőven jutott az izgalomból és az érdekes, új dolgokból is! Molekuláris gasztronómia, lekvárok érkeztek Kaldeneker Györgytől, a lilaburgonya.hu -tól pedig lila burgonyák és a végét egy kis csokoládézással zártam. Pénteken Segal Viktor dedikálta a második könyvét…..
világevő Macaron-teszt Párizsban 2011.06.30 01:30:00
A rengeteg bevásárolt macaront sikerült mind elfogyasztani, ennek alapján pedig egy - saját - sorrendet felállítani, íme a nem túl tudományos, viszont annál inkább finom párizsi Világevő macaron-teszt végeredménye.1. Laduréewww.laduree.frEgyszerű ízek, de azok egytől-egyig…..