Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyarszív

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 6-án a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő vezérigazgatója, Horváth Gergely Domonkos menesztette a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft. és a Hortobágyi Halgazdaság Zrt. vezetőit. Gencsi Zoltánt és Puskás Nándort kitiltották korábbi munkahelyükről. A két…..
magyarszív 2010.10.11 13:35:36
Szomorú vagyok!
Nem kell nekünk tatár, török........ és még sorolhatnám, hogy tönkre tegye országunkat.
Vannak erre remekbe szabott döntéseik ott... odafönt! Haló, uraim nem veszik észre, hogy elássák a nehéz munkával megteremtett értékeket?
Miért?????????
Csak azért hogy fitogtassuk az erőnket, köszi nem kell tudjuk a kétharmados többséget!
Nem gondolják, hogy mi küldtünk oda önöket! Elég! Ne vegyék egy kalap alá a milliókat sikkasztókat ezekkel a tisztességes, mindenki által megbecsült / a cigány asszonytól az egyszerű halász emberen keresztül az egyetemi docensig / emberekkel. Kell, hogy győzzön a józan ész nem rombolhatunk buldózer módjára, most mikor össze kell fognunk. Egyik katasztrófa után jön a másik kis országunkra, ez a nemzet képes összefogni a bajban mindig megmutatja önzetlenségét,jószívűségét! Hát vegyék önök is példának az önöket megválasztó állampolgárok viselkedését a bajban.
Ismerjék el a cikkben említett emberek munkáját és hagyják őket dolgozni tovább, hogy nekünk Magyarország állampolgárainak sokáig legyen még Hortobágyunk és Nemzeti Parkunk! Mindenki halgassa meg Demjén Ferenc: Honfoglalás című számát és gondolkodjon el rajta mennyit is ér ez a Föld! nekünk!!!
Nekem nagyon sokat, remélem nem vagyok egyedül.
És még egy kis apró megjegyzésem van. Ha valaki nem tudta volna eddig felvilágosítom
a halak nem a vörös vagy narancssárga vizet szeretik, hanem a tiszta oxigén dús vízre van szükségük. Hát ne próbáljuk már a halat úszni tanítani!!!!!!!!!
Köszönöm,hogy elmondhattam a véleményemet!