Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marketingeslinda

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tudsz a vevődről? Tudod, hogy milyen gyakran jár hozzád? Tudod, hogy mit vesz tőled? Tudod, hogy hány éves? És azt tudod-e, mit kell tenned ahhoz, hogy többet járjon hozzád, többet vásároljon és hogy az ismerősei, sőt, az ismerősök ismerősei is…..
Miket mond megint ez a gyerek? Hát olyanokat, hogy kifektet minket. Rakosgatja az ellentétpáros játékát. Nem mellesleg mindet kirakja pár perc alatt, s ügyesen össze is illeszti (nap-hold, szomorú-vidám, szemben-háttal, sovány-dundi, alacsony-magas, stb.) őket, akárcsak a kirakós…..
marketingeslinda 2010.11.11 21:32:27
@piroskaesfarkas: Hát persze, épp ezért írtam, hogy még így is tud újat adni nekem a minitündéred:)

boltos- vannak jó kis minikonyhák, amiknek az egyik oldala konyha, a másik pedig bolt:D
De tudom ajánlani neked a gyerek-pénztárgépet is, hosszú távon is nagy siker.
Műanyag tologatós bevásárlókosarat is szinte mindenhol találsz, nem nagy befektetés az sem, nálunk már két éve sláger. Nekünk boltos témában ezek jöttek be:)
 Hol vagy, marketinges? A kis-és középvállalkozások vezetői gyakran kerülnek nehéz helyzetbe. Sok teher tornyosul a vállukon. Vezetőként tőlük várják a megoldásokat a problémákra, a választ a kérdésekre. Eredmények kellenek, nem okok és magyarázatok, a bevétel…..
csapatszellem Történet 2010.11.06 17:10:00
 Néhány napja az online marketing trendekről tartottam spontán beszámolót az üzleti életben jártas, de nem marketing területen tevékenykedő ismerősömnek. Tátott szájjal hallgatta, majd kb. 10 perc után azt mondta, neki ez túl sok így egyszerre. Ennyi információt csak…..
 A vásárlók sokat csalódtak már. Emiatt gyakran bizalmatlanok, hiába egy jó ajánlatot szánsz nekik. Nem hiszik el, hogy csak úgy kapnak tőled valamit ajándékba, a mögöttes szándékot sejtik.És ez nem is fog megváltozni, amíg a vásárlóknak magadat ajánlod. Ne az akciódat,…..
Úgy érzi, a marketing csak viszi a pénzt, pedig hoznia kellene?Nem tudja, hol hibáznak, pedig fontos lenne, hogy a megfelelő ötleteket valósítsák meg? Összefoglaljuk egy cég általános marketingjének legfontosabb technikai elemeit!Ezeket kell használnia, ha azt szeretné, hogy a…..
Hogyan hitessen el a célcsoportommal, hogy az én szolgáltatásomat válassza? Mivel győzzem meg az embereket, hogy velem szerződjenek? Mit tegyek, hogy több vásárlóm legyen? Az ilyen és ehhez hasonló kérdéseket sajnos napjainkban a legtöbb kis-és középvállalkozás vezetője…..