Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JK

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ’Dear Emily And Richard’ a sorozat első és egyetlen flashback epizódja, aminek az apropója, hogy Christopher Sherry-je megszüli Rory kistestvérét. Akit péntek délután 5 órakor, szigorúan a munkaidő után egy gyors császármetszéssel akart lerendezni, és még aznap este…..
Már a kezdeteknél megtudhatjuk, hogy Shane tulajdonképpen miért is lett Don Juanita. Egy kislánynak nyílik meg, 950 és 1200 közé rakja azt a számot, hogy hány emberrel is volt már 14 éves kora óta. Ebben mondjuk benne van az a mennyiség is, amit még prostiként szedett össze. A…..
Alice éppen a főnökének próbálja felvázolni a kapcsolati hálójának a lényegét, hogy mindenki mindenkivel összekapcsolható. Mindenki, mindenkivel lefeküdt már, ha máshogy nem, közvetve. Legfeljebb hat lépésben. Arról próbálja meggyőzni, hogy ebből milyen jó cikket lehetne…..
comment:com Férfiolvasók kérték 2007.12.19 12:03:00
De ha nem kérték, akkor gondoltak rá, hát tessék: összeszedtünk egy pár mutatósabb sorozatszereplő menyecskét, a Flickr diavetítőjébe betettük őket, mindenkinek jó szórakozást hozzájuk, tessék jelezni, ha valaki kimaradt volna. ..
Csak tőszavakban vagyunk képesek pillanatnyilag fogalmazni: Fiesta, zenekar, Duna Pláza, csudajó muzsika, lehengerlő háttértáncos. ..
Nem vagyunk biztosak abban, hogy Sintér Kenny miért gondolja, hogy meg kell osztania ezeket a videókat, de nagyon örülünk neki hogy így tesz. Legalább egy pici belátást kapunk azokba a mélyérzésű emós hétköznapjaiba. A második videón egy kibogozhatatlan gyermek punk…..