Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janiboy

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Játék Neve: Föld 2019 2019.02.03 20:14:23
Kedves olvasók!   Ez is eljött. 2019 van. Lassan tíz éves lesz a blog – az előd 2012 Blogot is számítva, persze. Úgyhogy lehet kezdeni tippelni, fogadni, sőt, szavazni is! Igazam lesz a 2019-es kamu idegen támadással kapcsolatban, vagy nem?    Bár abban igazam lett, hogy 2012-ben nem lett…..
janiboy 2019.02.05 17:09:02
@Gergő92: Szerintem is. kb Most tartunk annak az előzményénél, hogy majd hatalomra kerülnek a nacionalista kormányok, ami után Európai belháborús helyzet alakul ki. Ez a Bálint által felvázolt menetrendben olyan 2011-2012 körül történt volna.

De szerintem, a folyamatok a megjósolt irányba haladnak, csak egy 5-6 éves késéssel.
Az ősz óta ígérgetem, hogy lesz vagy egy előadás, vagy egy bejegyzés, amelyben szó esik a szabadkőművesek, az Illuminátusok és hozzájuk kapcsolódó egyéb okkult társaságok által mindennaposan használt szimbólumokról, illetve hogy ezek hogyan kapcsolódnak az általános okkult…..
janiboy 2018.06.09 19:48:57
janiboy 2018.06.09 19:55:49
@janiboy: a lényeg az anyag vége felé hallható
janiboy 2018.06.09 20:45:01
@dangbird: Pedig nagyon igyekszik, és elég érdekeseket tud mondani. Azt, hogy mennyire téves amit mond, azt én nem igazán tudom megítélni laikusként, de minden esetre pozitívum, hogy nem zárkózik el az ilyen dolgoktól, ahogyan teszi azt az emberek 90%-a.
Eljött ez a nap is: 10 éves lett a Baaad Movies! Természetesen egy ekkora eseményt nem egyetlen videóval fogunk megünnepelni, úgyhogy a következő, kb 3 hétben összesen 7 Baaad Movies-részt láthattok majd, amelyekben sorra vesszük a verekedős játékok eddig készült élőszereplős adaptációit. Kezdve a…..
janiboy 2018.03.28 18:28:29
@Tblog: Egyébként, kinézetre nem tökre olyan, mint egy comissar a warhammer 40k-ból? :D
Íme a Kereszt a Koronán című előadás felvétele.Honnan származhat a Szent Korona? Honnan meríti hatalmát? Hogy nézett ki eredetileg? Kik, mikor és miért módosíthattak szerkezetén, működésén, programján? Hogyan függ össze mindez Magyarország sorsával? Mikor és miért vették…..
A 2012 Blográdió második adása jelentkezik! Technikai minőségugrást hajtottunk végre az előző adáshoz képest! Ha így folytatjuk, még két adás, és meghaladjuk a stúdióminőséget! :) Műsorvezető: Macsek (igen, elő lett léptetve) Vendégek: Szőrme Pozsonyi Ádám…..
janiboy 2018.01.20 21:14:53
@sugarfly: Nekem le van mentve az összes megjelent írás, és a régi blog is egyben. Amíg az önkormányzatnál melóztam, addig volt alkalmam kinyomtatni az egészet, így meg van papír formában is.

A blog rádiók is le vannak mentve CD-re, de amíg Bálint nem egyezik bele a megosztásba, addig nem szeretném megosztani.
(SZERK: A BEJEGYZÉS VÉGÉRE BESZÚRTAM A "Hova tegyem a pénzem"-SZAKASZT,MELYET TELJESEN KIFELEJTETTEM TEGNAP...) "Az átlagember úgy készülhet fel a háborúra, hogy vidékre költözik és létrehoz egy farmot. De vigyen magával puskát is, mert az éhezők hada fog…..
„Rendkívüli” bejegyzés az időjárásra való tekintettel. Osztani ér, sőt, javasolt, de nem az én kedvemért – én bírom a meleget... Azért a sok idézőjel fentebb, mert mi a rendkívüli és a túlélnivaló abban, hogy nyáron meleg van? A harminc-valahány fokot és napsütést a ’80-as években még úgy hívták,…..
Ez az utolsó Sorter vs. BlackSheep videó, amiben a tavalyi év egyik nagy várományosáról beszélgetünk. Spoileresen, szóval aki még nem látta, de érdekli a film, az inkább várjon még a videóval. Sajnos csak az exportálás után derült ki, hogy néha beremeg a kép a videó alatt. Annyira nem zavaró, de…..
janiboy 2017.04.28 14:23:20
@KongFan: De, mivel a játékokat nem mellékelték a mozijegy mellé, a filmben látottakat kell értelmezni, és ennek alapján kell véleményt alkotni.
Ilyen jellegű videó korábban még nem volt az oldalon, de azért remélem, tetszik majd. Jó szórakozást!..
janiboy 2016.08.27 18:48:05
A Játék Neve: Föld Életjel 2016.04.28 11:22:56
Mint látható, két hónapnál régebb óta nem írtam a blogra. Ennek legfőbb oka, hogy rettenetes anyagi helyzetbe kerültem (mint már finoman jeleztem egy korábbi előadás-videó alatt), és ennek orvoslása a mindenek előtti gondom mostanában. Nem tűntem el, majd fogok írni további szájbatalpalókat és…..
janiboy 2016.07.05 20:55:51
@emberneve.gyufa: Egyébként, tényleg olyan, mintha felgyorsultak volna az események, és nagy vonalakban meg is egyezik Bálint "jóslatával" csak az időpontok csúsztak el: a Nacionalista érzelmek egyre inkább erősödnek ( brexit és az Unió gyengülése, ukrán polgárháború, terrorcselekmények, stb) most meg ez a rengeteg UFO-s téma.

"változó hevességű, de folyamatos háborúskodás szomszédok között, etnikai villongások, esetleges pogromok és deportálások helyszíne lesz Európa.Mondani se kell, hogy a központi irányítás nem engedte el a gyeplőket teljesen, a nemzeti kormányok is a befolyásuk alatt állnak, s erre a sok etnikai alapú konfliktusra azért van szükség, hogy az emberek utána szívesebben fogadják az egységes világállam létrejöttét.

Az újonnan létrejött, meglehetősen labilis status quo ugyanis csak mintegy fél évtizeden át létezhet, 2019-ben az Irányítók visszatérnek a színre, mégpedig egy hatalmas „űrbéli” hadsereggel... "
Ahogy jeleztem, tartunk blogtalálkozót. Eljött az ideje. Jó rég nem volt... Bár voltak előadások, ahol lehetett találkozni velem. Most az egy ideig szünetel, ahogy a bejegyzések is. Kicsit elegem van az észosztásból, őszintén szólva. Ez amúgy is kezdettől egy kényszerpálya volt nekem. De ettől…..
janiboy 2016.06.26 17:37:53
@Gergő92:

Ezt láttad már:
www.origo.hu/nagyvilag/20160626-nasa-mars-dolgozz-munkaero-munkahely.html

Egyelőre még csak poénnak tűnik a dolog, de valahol el kell kezdeniük piszkálgatni a témát...
Rendkívüli bejegyzés következik, többször emlegettem a Mars-projectet, s hogy ennek az emberek számára látható folyományairól majd 2012 után fogok beszélni. Tekintettel az ezzel kapcsolatban keringő információkra (melyek nyilvánosság által elérhető volta megdöbbentett engem),…..
janiboy 2016.02.04 20:28:34
@petiasün:

Ez egy baromi jó módszer.

"az Irányítók általában nem visszatartani akarják az önmagukkal és egyes ténykedéseikkel kapcsolatos információkat, erővel elhallgattatva mindenkit, aki megpróbál velük kapcsolatban bármiféle információt nyilvánosságra hozni - ez kilátástalan harc lenne, az igazság előbb-utóbb elterjedne."

Az ilyen filmekkel két legyet ütnek egycsapásra:

Egyrészt : "egy csomó igaz dolgot fogsz meseként elkönyvelni, és később lehetetlen lesz meggyőzni téged róla, hogy az mind igazság volt. Amit egyszer a meserekeszbe pakolsz az agyadban, azt onnan nagyon nehéz utána áttenni a valóság oldalra." (pirospirula.blog)

Másrészt: "Bizonyítható vagy közismert tényeket teszünk egy elméletbe, így az emberek kapcsolt áruként elhiszik az elmélet többi részét is." (2012.blog)

Így gyakorlatilag két legyet ütnek egycsapásra.
janiboy 2016.02.04 20:39:20
@janiboy: Hopszi! Kétszer írtam le a "két legyet ütnek egycsapásra" mondatot...

...Most már háromszor. :D
janiboy 2016.02.06 11:23:26
@Lazur: Akkor itt az ideje kiszedegetni a pénzt a számlákról, mert a végén így járunk. :D :

indavideo.hu/video/South_Park_-_A_mai_bank-_es_penzrendszer
A bejegyzés a Szájbatalpaló blogon itt található. Megszakítjuk a múlt, jelen és jövő viszonyán való rágódást (az ezt lezáró bejegyzést pótolni fogjuk!), hogy rendhagyó módon a napi eseményekre reagálva tartsunk egy gyorsrágó szájbatalpalót A TERRORIZMUSRÓL. Én…..
janiboy 2015.11.26 21:42:26
Éééés itt is van a lényeg: www.origo.hu/nagyvilag/20151124-1200-hazkutatas-230-lefoglalt-fegyver-franciaorszagban.html

Megkezdődött a lakosság önvédelmi lehetőségének kiherélése. Természetesen a terror megelőzésére hivatkozva.
janiboy 2015.11.26 21:57:35
@janiboy: Természetesen a riasztófegyvereket is szigorúbban fogják venni, mer'hát azok átalakíthatók éles fegyverré.

Ez már tragikomikus.

Itt lehet olvasni Junker papa megnyilvánulását a szigorításról:
europa.eu/rapid/press-release_IP-15-6110_en.htm
Holnapután, azaz pénteken (2015. november 20.) este előadás a Bolyafészekben! Címe: Lesz-e még Magyar Királyság?   Gyertek!..
Magfalván jövő héten népi életmód tábort tartunk. Hétfőn 18:00-kor tartok előadást, van "napijegy" is, és 24 óra alatt is rengeteget lehet tanulni ezekben a táborokban (személyes tapasztalat). Gyertek, jó lesz (már nem csak az én előadásom, hanem minden). Videó nem biztos,…..
janiboy 2015.09.12 09:34:53
@Gergő92: Eszembe jutott Bálint egyik írása:

" Változó hevességű, de folyamatos háborúskodás szomszédok között, etnikai villongások, esetleges pogromok és deportálások helyszíne lesz Európa. Mondani se kell, hogy a központi irányítás nem engedte el a gyeplőket teljesen, a nemzeti kormányok is a befolyásuk alatt állnak, s erre a sok etnikai alapú konfliktusra azért van szükség, hogy az emberek utána szívesebben fogadják az egységes világállam létrejöttét."
janiboy 2015.09.12 09:40:57
@janiboy: Másfelől, Albert Pike is megemlíti a Mazzini-nek írt levelében, hogy a Harmadik világháborúra azért lesz szükség, hogy elfordítsa az embereket a mai monoteista vallásosoktól, ehhez pedig szükség lesz a keresztény és a muszlim világ egymásnak ugrasztására.
janiboy 2015.09.13 15:15:20
@dangbird: A fehérlófiás előadásra gondolsz?

Egyébként nagy vonalakban az általad leírt menetrend alapján alakulnak a dolgok. Az EU ugyan hivatalosan ég nem bomlott szét, de nézve azt az egyett nem értést és töketlenkedést ami zajlik, már nem sok van neki hátra.
Nagy nehezen elkészült az áprilisi előadás videója. Ez bárki számára ingyenesen hozzáférhető, tegnap óta fent van a YouTube-on: Első rész Második rész Rövidke harmadik rész Most kísérleti jelleggel nem ágyazom be a videókat, csak linkelem. A linkek közvetlenül a YouTube…..
Rossz PC játékok sorozat OFF 2010.11.23 10:26:00
Most mint magánember szeretnék panaszkodni egy sort...  Megpróbáltam megoldani magam a problémát, de eddig nem sikerült kikerülnöm ezt a hibaüzenetet. Interneten rákeresve, elég elterjedt ez a szarság.Ha van valakinek értelmes ötlete, köszönettel elfogadnomUI: Kompatibilis…..
Most kivételesen nem saját videó anyagot publikálok, pedig én is szerepelek a videóban. Nem kommentátori székben, hanem mint a Hungarian Harvesters tagja :) Command & Conquer 4 videó, 5v5-ös ütközet. Angol nyelvű, Elven nevű gamereplays.org kommentátor munkája, a magyar csapat a…..