Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wilson96

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Grand Mexican Warlock énekesével, Bodóczy Zoltánnal sikerült leülnöm egy asztalhoz, hogy válaszoljon pár kérdésre.           Shehear: Hogyan érzitek magatokat a fesztiválon?Bodóczi Zoltán : Nagyon melegünk van, és mivel korán…..
Sziasztok, egy újabb Shehear cikkel jelentkezem, amiben Depresszió, Irie Maffia, Guano Apes, Alvin és a Mókusok, és NEO zenekarokról hallhattok.              A Depressziórol már sokat hallottam, főleg azt hogy mennyire…..
Egy újabb Shehear cikkel jelentkezem, benne a szókimondó Hősökkel és Akkezdet Phiaival.       A magyar Hősök nevükhöz illően teljes mellszélességgel vonultak a hip-hop csatába. Durván, erőszakosan tolták a megjelent közönség arcába a…..
Ismét egy újabb helyzetjelentés egy hullámvasúthoz hasonló napról Sheheartől, van benne Belmondo, Vad Fruttik és egy kicsi Maszkura is.             A Belmondoba akadunk bele elsőként, bár nem pontosan 16.40-re értünk a…..
azannya Első infók Hegyaljáról 2011.07.13 13:23:00
Sziasztok, a Hegyalja Fesztivál első napjáról jelentkezem, Shehear vagyok és egy dolgot már most kijelenthetek: hatalmas buli lesz itt.           Nem kevesebb mint négy órás út után a megérkezéskor tikkasztó meleg, és rengeteg…..
Tomboló telt házas koncertet adott Gentleman és kísérőzenekara a The Evolution a Zöld Pardon-ban. Korszakalkotó jelentőségű cikk következik első vendégszerzőnktől.                Pezsgődurrogás,…..
wilson96 2011.05.16 08:17:49
Dominic Millerről tudni kell hogy évek (évtizedek) óta Sting gitárosa, szerepelt a mostani koncerten is és ezen apropóból írok most róla.2009-ben hatalmas sikerű akusztikus koncertet adott a Millenárison és ennek emlékére mutatok pár képet amelyek ott készültek.Azt csak…..
wilson96 2010.11.08 12:32:34
A közeljövő három nagy koncertet is igér, gyengébbek kedvéért: jerry Lee Lewis, Sting Lady Gaga. Nem egy súlycsoportban mozognak, Jerry például már több mint 50 éve zenél, Lady GaGa pont egy nullával kevesebb ideje azaz kereken 5 éve kezdte zenei pályafutását. Remélem…..
  Egy napra elfoglalta az orosz Alexandrov énekegyüttes a Sportaréna színpadát és az erős kezdés után huszáros rohammal vívta ki a győzelmet a hajrában. Rosszra mégsem kell gondolnunk mert a múltat meghazudtolva most kérésre érkeztek és mi fizettünk érte halljuk őket.…..
wilson96 2010.10.15 09:23:09
  Essünk túl a nehezén és rágjátok át magatokat azon hogy ez egy igencsak szubjektív lista lesz sok korlátozással. Először is csak azokról a koncertekről lesz benne szó ahol én is kint voltam merthát azt minősíteni amit mások láttak egyrészt nem etikus másrészt…..