Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totika69

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A reddit.com egy remek közösségi oldal/fórum, amin minden téma és annak rajongói közössége megtalálható, amire csak gondolni tud az ember, legyen az a sajtos melegszendvics (vagy miafasz a grilled cheese magyar megfelelője), vagy egy Ian nevű szemüveges faszi, akit éveken át alvás közben fotóztak…..
Menthetetlenül elkeseredtem, és tudom, hogy ez a keserv nem csak az enyém. Amíg az itthoni burokban telnek napjaim, és csak a gyerekeimmel foglalkozom, egészen más problémák kötnek le. Nem mondom, hogy ezek a küzdelmek könnyűek, de legalább értelmesek. Iszonyú fáradt, de - mindent összevetve -…..
totika69 2018.01.16 22:32:27
@rallus: akkor élethalál háború volt. Amit elvesztettünk örökre és nem magunktól szabadíttattunk fel. Akkor sem. Most nincs háború, csak háborús pszichózis. Amit azért keltenek a hatalmon lévők, hogy hatalmon maradjanak. Talán. Lépj ki a médiabuborékból.
totika69 2018.01.16 16:23:33
@kacsa.: Én is szóról szóra így vagyok. :(
Amikor Cristina nővér először szerepelt a műsorban, mi is megemlékeztünk róla, mert megérdemelte: nagyon jó hangja van, és cseppet nem látszik rajta megilletődöttség (igen, mi is kamunak hittük). A 25 esztendős orsolyita apáca fekete ruhában, nyakában kereszttel lépett fel,…..
totika69 2014.06.07 11:06:26
@gregorik: Hogy ez mekkora hülyeség. Persze ha provokációnak szántad akkor bocs.
Úgy tűnik,  a pedagógusokat továbbra sem kerüli el a kormányzat kitüntető, de kissé megterhelő figyelme, pedig már a ciklus eddigi részében is annyi izgalmas dolog történt velük, ami alighanem több is a kelleténél. Először is kaptak egy klassz új törvényt, amely…..
Bár sokan mondják, hogy az embereket alapvetően nem érdeklik az olyan fogalmak, mint például a jogállamiság, a fékek és ellensúlyok rendszere, vagy az alkotmányosság, most mégis úgy tűnik a kormány eljutott egy olyan szintre ezek semmibe vételével, ami már átlépi a…..
A politikusi beszédek nem annyira fontosak, mint amennyire a média szűrőjén keresztül látszanak. Politikusi törekvéseket, politikai folyamatokat erősítenek (vagy gyengítenek), így önmagukban értelmetlen is elemezgetni őket.  Az elmúlt időszakban igyekeztem ehhez tartani…..
Előre szólok: akik minden spekulációt, jövőre vonatkozó találgatást utálnak, véletlenül se olvassák el az alábbi bejegyzést. Az öncélú ködszurkálást én sem szeretem, de miután a politikai elemzőnek (szerencsére) nincs lehetősége a kísérletezésre, időnként a…..
totika69 2011.01.25 09:47:09
@Kata78:

Igen. Így van De a fidesz szavazók kisebbsége fideszhívő. kb. 1 millió ingázó szavazó van, a másfél millió fideszes és 1 millió 1.2 millió mszp-s mellett. Ezek az ingázók döntenek akik meg a zsebüket nézik.
totika69 2011.01.25 10:15:59
@Kata78: Lassú víz partot mos. Túl nagy volt a jobbra lendülés. Idő kell az ébredéshez. És jobb kommunikátorok mint GYF volt.
totika69 2011.01.25 10:18:34
@a-kis-herceg: Az mszp eltűnése nem tény. Csak számodra vágy. Nem csökken a támogatottságuk igaz nem is nő, még. Ellenben a jobbik és az lmp támogatottsága kicsit csökken.

Az mszp lesz (majd egyszer) a váltó párt.