Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagy kinga

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy rákos negyvenes => Megvagyok 2010.09.14 11:04:00
Milyen könnyű kimondani: Meghalok… és milyen nehéz megtenni… Mondjuk az sokat segít, hogy nem a 10.en lakunk, túl nagy volna a kísértés, így rákosan hamar azt mondaná az ember „Csak egy ugrás a sugár.” Jól van na ezzel nem viccelődöm, nem(!) soha…..
Egy rákos negyvenes Vita-min? 2010.09.23 15:57:00
Egy kicsit lemaradtam az írással ezért ez a bejegyzésem egy kicsit hosszabbra sikeredett. Amikor hazaértünk a „tüdésztől” feleségem, elvitte az autónkat szervizbe öreg csotrogány már, nem csoda ha nem akar működni. Mire hazaért,…..
nagy kinga 2010.10.10 22:35:06
@Rózsa és mamája: Üdvözlök mindenkit.Kinga vagyok 30 éves és egy hete tudtam meg hogy rákos vagyok.Van egy 3 és egy 7 éves lányom.A nyirokcsomómat vették ki a nyakamból és a szövettan szerint áttét.A gyomromat vizsgálják most.Voltam már gyomortükrözésen és holnap megyek béltükrözésre.Az eredmény mint tudjuk kb:2 hét.Nagyon félek mindentől és reménykedek abba hogy talán tudnak segíteni valamilyen módon hogy minél tovább együtt maradjak a családommal,de főleg a gyerekeimmel.Szeretnék mindent kipróbálni és tetszik hogy ezt az étrendet leírták.ha kérhetném akkor leírnák nekem email-be hogy mit és mennyit egyek-igyak ezekből a lúgosító kajákból.És szeretném megtudni mi az a B17?Nagyon fontos lenne.címem:tamarakincso@yahoo.com Várok minden jótanácsot amivel meghosszabbíthatom a gyermekeimmel való együttlétet.Gábornak tiszta szívemből szorítok és persze a családjának is.Várom hogy mi van vele.Előre is köszönöm ha segítenek.Mindenkinek csak jó egészséget kívánok.Még jelentkezem.Puszi mindenkinek.Kinga.