Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr. Gorbatschow (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddigi értesülésekben nem bedobott vezetőt neveznek ki a héten a Magyar Rádió élére. Biztosan azt tudni, hogy újonc lesz, és gyorsan leszámol az MR2 eddigi koncepciójával.Ahogy jeleztük is pénteken, hogy ingatag az infónk, úgy az Antagonhoz azóta eljutottak is azt támasztják…..
Bécsi Lét Bubbletea 2010.10.12 22:16:00
Sétálgatok gyanútlanul a  szürke házak között a fél hetes szürkületben, amikor egyszercsak nagy hirtelen szembeszínesedik  egy csupa rózsaszín és almazöld üzlet, amin az állt cégérként, hogy "tea-licious", meghogy "Wir lieben Bubbletea". A jelenség…..
A fenti címmel érdekes kiállítás nyílt október 7-én a Gasometer City-ben található "Bécsi Városarchívumban".A közszemlére kitett fényképeken Bécs története követhető nyomon 1945-től kezdve, 1965-ig, s a húsz évnyi várostörténelmet felölelő fotók…..
Mr. Gorbatschow (törölt) 2010.10.11 13:46:19
@nemsissi: Földalatti... Nos, hát az U5 egy érdekes állatfaj lehetne, volt pár változata. :) De az U2 asperni szakaszának átadásakor láttam talán a Donaumarina állomáson a tablót a fejlesztésekről. U1 délnek Rothneusiedlbe... Majd amikor 20 év múlva a szép hosszú nevű „Per-Albin-Hansson-Siedlung Ost” megállónál közlekedő 67-es villamost mutogatják a következő ilyen kiállításon. :)

Hej, én még emlékszem arra, mikor az U2 megállt a Lerchenfeldergassénál is. Sőt, kicsi koromban még a régi Westbahnhof megállóban is jártam, ahol akkor talán még G és GD járt - de lehet, hogy már U6-nak hívták, viszont elment a Friedensbrückéhez _és_ Heiligenstadtba. Utóbbi ma már elég érdekes lenne, a viaduktra irodaházat építettek Spittelaunál, de távolabb talán még az oszlopok is megvannak. :)
Bécsi Lét 5 rövid 2010.09.29 17:29:00
 A mai naptól kezdve az év végéig az osztrák nők ingyen dolgoznak. Átlagosan ugyanis negyedével keresnek kevesebbet mint a hasonló beosztásban és vagy ugyanolyan képzettséggel bíró osztrák férfiak. Franz Kaidának hívják azt a férfit, akinek hangját nap mint nap…..
Mr. Gorbatschow (törölt) 2010.10.10 22:16:56
Ing. Franz Kaida ráadásul a Wiener Linien biztonsági főnöke, laut www.fpdwl.at/allgemeines/ansagen.php :)

Az öreghez kapcsolódóan: ennek a filmnek is jó a bevezető szövege: www.youtube.com/watch?v=fm34LnB8Nlk - tessék meghallgatni és előásni az emlékezetből, honnan is ismerős? :)