Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Contadoor

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legalábbis ez derül ki a GLAAD (Gay and Lesbian Alliance Against Defamation), a legnagyobb amerikai meleg és leszbikus jogvédő szervezet éves tanulmányából, melyben aszerint rangsorolták az amerikai televíziókat, hogy milyen fényben tűntetik fel a melegeket, leszbikusokat és…..
Contadoor 2007.08.11 08:41:07
Annyiban szeretnék hozzászólni a témához, hogy..

El Condor: " ne provokálják felvonulással a jónépet"
Nem tudom hányan hallottak már valami olyan felvonulásról, hogy Budapest Parádé. Hát ott is emberek vonulnak fel, megmutatják, hogy mit tudnak, milyenek, milyen zenét szeretik, azt ünneplik. A meleg felvonulás mennyiben különbözik? Vagy talán azzal van a baj, hogy néhány meleg túlságosan lenge/kirívó/kihívó ruházatban vonul fel? Láttam én már a BP-n néhány olyan csajt, akikről ugyanez mondható el. Mennyiben másabb? Annyiban, hogy ők lányok. Itt értünk el oda, hogy az ember milyen mértékben fogadja el, ha a másik meleg. Teljesen, vagy csak amolyan "oké legyenek, de ne lássak egyet se és maradjanak otthon (itt nem egy korábbi hozzászólásra írtam) és különbenis" módon. Érdekes módon a leszbikusokat a legtöbb ember elfogadja. Miért? Mert a szexuális képzelgéseiben előkelő helyet foglal el az, amikor 2 szilikonnal megtűzdelt lány egymással "matekozik".
Másik példa: neonácik is fel szoktak vonulni a naptáruk bizonyos kitűntetett napján. Megmutatják hogy vannak, és közlik a néppel amit szeretnének. A melegek ezt miért nem tehetnék meg? Mindenki megteheti. Ha a neonáci tűntetést engedélyezik, akkor szerintem a melegekét is. Nehezen lehet elképzelni a két póluson egymástól messzebb elhelyezkedő csoportot.
A TV-k annyit mutatnak melegeket a TV-ben, amennyit akarnak. Ha a melegek elismerése növekszik az országban, akkor majd több műsort fognak mutatni. Nem csak a TV-ken keresztül lehet elfogadtatni a melegeket.