Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pstone

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig vártad az első randit, hogy az eddig szimpatikus Úrral végre személyesen is találkozz? Ám ott elhangzott egy mondat, kijelentés, amitől egy csapásra minden megváltozott. Nézzük, mik a legidegesítőbb mondatok:  "Ha nem jössz fel hozzám, akkor minek találkoztunk"? Minden…..
pstone 2017.06.14 11:09:03
@MaxVal BircaMan HJCD: de miért nem? Mint férfi, úgy gondolom az is egy tulajdonsága, akár csak az jóképűség, felépítés. Ugyanúgy része a "csomagnak", mint hogy mennyire vagyok humoros. Ja, és nem vagyok kölönösebben elengedve anyagilag, de meg tudom érteni azt a nőt, akinek ez többet ér, mint a csomag többi része...
A valaha volt legsikeresebb angol kosztümös sorozatok egyike és egyben a legdrágább is: a sorozat forgatási költsége óránként 1 millió font.  Nagy-Britanniában évek óta a legtöbb néző, és összesen 27 begyűjtött Emmy-jelölés: ez a Downton Abbey, melynek már igen széles…..
A köztévé Nagy Megújulási Kirakósjátékának egyik nélkülözhetetlen eleme a vetélkedő, ami az egyik legősibb tévés műfaj, és egy sorozattal ellentétben olcsón ki lehet vele tölteni egy órányi műsoridőt. Annak idején a Párt szorgalmazására indult be a tévés vetélkedők…..
pstone 2011.10.10 13:08:21
@Zerlina: Szerintem is a legjobb GTG. Tetszik ez a műsor, és inkább az ő poénjai miatt (na meg a zuhanás miatt) nézem, semmint a 80-as IQ-t is alig feltételező feladatok miatt. Kérdezem azokat, akik szerint nem pörög a műsor: nektek ezek szerint örömet okoz az hogy ezeket a "nehéz" feladatokat megoldjátok?
1997. március 29. kellemes kora tavaszi időjárás, vagy valami hasonló, ám ez a történet szempontjából teljesen lényegtelen. A Haladás a Videotont fogadja otthon, közepes érdeklődés, 7000 néző. A pályán olyan héroszok feszülnek egymásnak, mint Balassa, Szekér, Usvat, Fehér…..
pstone 2011.09.27 23:02:54
@bamberg: biztos rosszul fogalmaztam, de én is a videobíró mellett vagyok, valami olyan stílusban, mint a teniszben a sólyomszem: x lehetőség, ha igazad van nem csökken a szám.
Belsőség A majdnem autó 2011.09.06 09:46:00
  A cél nyilvánvalóan nem reprezentálás vagy bármiféle örömautózás lesz, mert arra alkalmatlan, nem is arra készítették. A haszonállat szerepkörét azonban majdnem hibák nélkül valósítja meg - majdnem tökéletesen a majdnem autó. Majdnem ajánlom is bárkinek. De…..
Másfél hete Silvio Berlusconi a harmadik választási vereségét szenvedte el egy hónapon belül: a választók 57%-a ment el szavazni, és 96%-os arányban mondott nemet három komoly kérdésben a kormány politikájára. Egyfelől a vízművek privatizációjára (a rendszer tökéletesen…..
A ma esti Tétben ismét előkerült az, ami a következő években feltehetően még sokszor téma lesz: meg lehet-e majd változtatni a Fidesz-KDNP által most elfogadni készülő új alkotmányt egy esetleges kormányváltás után. Kétharmadot kell hozzá szerezni – mondta rezignáltan…..
pstone 2011.04.14 08:56:15
@az igazi Sipi: melyik miatt? Nem ment tönkre a HBÉT? De igen.
Nem lett emiatt több ember öngyilkos (mert teljesen eladósodtak)? De igen. Bajnaiék keze benne volt? Igen. Nyilatkozta azt, hogy nem értettek hozzá? Igen láttam is, nem egy összeollózott hangfelvétel volt. Akkor mi az ami nem igaz itt?
pstone 2011.04.14 09:02:30
@Megfigyelo: nem érzem magam gazdagnak a 400e bruttómmal, amivel két gyermeket is nevelek. Inkább a dolgozóknak adjanak vissza a befizetéseikből, mint ingyen élésre buzdítsanak sokakat!
És láttam már néhány csődkezelést, ahol nem ment mindenki tönkre, hanem helyreállították őket, mivel (papíron és nem haszonszerzési okból) az is lenne a cél. Nekik (Wallis) jobban megérte szétzúzni a céget (anyagilag), az ellehetetlenülő emberek akkor sem érdekelték őket.
pstone 2011.04.14 09:04:43
@az igazi Sipi: ne csak szemináriumokra járj! Én pedig nem mondtam rád olyat, hogy hazudsz, csak mert nem értek egyet a véleményeddel kis szarkAverő! :-)
Fess86 nevű olvasónk lőtte az alábbi képet, ami szerint az RTL-nek az sem elég, hogy ha valaki világbajnok, a tesztpilóta titulust soha a büdös életbe' le nem mossa magáról, első csapatának nevét meg pláne. Bravó...
pstone 2011.03.28 18:29:17
@vemalsar: Csak Dávid Sándort NE!!! A vasárnapi ebéd után tuti a bealvás, ha ő közvetít!
pstone 2011.02.24 20:28:43
@efhábé: Kicsit óvatosabban a másik kioktatásával, különösen, ha nincs igazad. Ez a jegyzőkönyv 2006.09.19-i gyűlésen készült, amikor is még nem használtak gumilövedékeket. (nézzél videókat a tv ostromról és meglátod milyen fegyverekkel vannak felszerelkezve a rendőrök) A honvédelmi és rendészeti bizottságban gondolom még a politikus sem nevezhető "civilnek", remélem különbséget tud tenni a fegyverek között. És még mindig azt mondom, hogy az embert csak tettei, és szavai alapján lehet felelősségre vonni, a gondolatai alapján nem. A "gondolatrendőrség"-hez kellett volna még pár év a komcsiknak!
Az avatárod olyan kicsi, hogy bizony időbe tellett mire beazonosítottam, de az én avatárom sem sarló és kalapács, hogy elvtársozzál. Nálam ez a sértés kategóriája.
pstone 2011.02.24 22:00:04
@efhábé: az igazi elvtárs bőven te vagy,akit a tények nem zavarnak, mondja a szemináriumon belesulykolt szöveget. Még csak nem is hallottam eddig erről a politikusról, csak a leírt szöveget olvastam el, amiben csak a magadfajta mindenkinél mindent jobban tudó (vagy szándékosan ferdítő)képzel bele többet, mint ami. Fegyverteleneknek természetesen a bejárat előtt álló rendőröket gondoltam, miként azt is nehéz elképzelni, hogy odarendelik a vízágyút, és felszólítják őket a feletteseik, hogy ne használják (mint ahogy használták is), mert a vita erről szól, csak te nem veszed észre! (gondolom a kedvedért még alá is húzták)
Eldőlt, hogy A Margit híd déli oldalán nem valósítják meg az eredeti terveket, és nem lesz elkülönített kerékpárút.  UPDATE:  A biciklisek a járda mellett, az úttesten is közlekedhetnek. Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén döntés született arról, hogy a…..
pstone 2010.11.25 13:33:12
@Kis ember: azért indexelő autós már láttam (magam is szoktam), de irányjelző kerékpárosra az elmúlt pár évben nem emlékszem. Szerintem ez is növeli a feszültséget a többiek felé.
pstone 2010.12.01 12:13:15
@Mon3: sajnálom, én nem tettem volna ilyet. Ennek ellenére ki kellene valamit találni ennek a helyettesítésére. Gondolom a kötelező index bevezetésének felvetése esetén leharapnák a fejemet...
Kedves rendőrbácsik! Ha az autós nem a neki kijelölt úton megy, hanem mondjuk a játszótéren át, ugye meg tetszenek bírságolni? Vélemények az azonos című írásunkról...
pstone 2010.11.19 14:43:45
@igazi hős: várjál, én most a zebrán való átkelésekről cserélek eszmét. És nagyon figyelek a szabályos kerékpárosokra, mind amikor vezetek, mind amikor gyalogolok. Ezért szeretném visszakapni a szabályszerű közlekedést tőlük is.
pstone 2010.11.19 14:45:47
@Knorr: magyarán nem fogsz üvölteni velem, ha hosszában megyek a zebrán a kisgyereked mögött autóval? Mert a rossz szemeimmel azt sem találtam meg a Kreszben.
pstone 2010.11.19 14:53:01
@Knorr: na de legalább most már tudod, hogy nem én voltam az a bf, aki utánad üvöltött. :-)
Az e heti háromnapos parlamenti ülés legszomorúbb tanulsága, hogy Magyarországon ma mennyire nincs ellenzék. Beterjesztett pedig a kormány jó sok javaslatot, amik iszonyatosan nagy vitákat generálnak a médiában és a közbeszédben egyaránt, jönnek az érvek pro és kontra, egyedül…..