Regisztráció Blogot indítok
Adatok
radiator80

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Huh, először is - így másfél héttel a verseny után - azt kell mondjam hogy hihetetlen ez az egész. :)Az egyszerűsítés végett a nagyatádi versenyt egyszerűen Ironman-nek nevezi szinte mindenki a táv miatt, viszont azért tudni kell hogy ez tulajdonképpen egy elég hivatalos, és…..
A felgyógyulásom után, az első 3 órás bringát tegnap teljesítettem.Nagyon jól éreztem magam, és most már bővebbet is tudok mondani a új ISM adamo Road nyeregről:Tökéletes.Bővebben:Hosszú idő után sem kell fészkelődni, csak a bringázásra lehet figyelni.Aero pozícióban még…..
radiator80 2011.04.22 21:23:43
@WITCH:
Szerintem az is "baromi hülyén" néz ki, ha valaki időfutam sisakban, TT pocícióra feszülve nem tekeri meg a 28-as átlagot... nem mondom, hogy felesleges pompa amator szinten a TT sityak -de magamból kiindulva- nem érzem, hogy ezzel kellene a 32-33-as átlagot javítani, főleg nem az alatta lévőt. Le lehet könyökölni nélküle is. Nekem ez olyan, mintha Lamboval az autopalya külső sávjában "repesztenél", a belsőben meg elhúz melletted egy skodri 120L.

Egyébként gondoltam, hogy nem ismered el, hogy rosszul irtad a sisakos dolgot, csak össze-vissza magyarázol majd... bejött. Csak azt nem értem, ezért miért a másik a gyengébb?

Te blogod, nem szólok bele többet...
WITCH TRIATLON BLOGJA Ironman sisak 2010.10.08 13:02:54
Sokan nem tulajdonítanak nagy jelentőséget neki, de elég fontos téma.Az általános téveszme sokszor az, hogy az aero (áramvonalas, csepp formájú) sisak használatának csak 40 km/h felett van létjogosultsága.Nos ez szerintem nem így van.30 km/h-s sebességnél, teljesen jó testtartás…..