Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SgtSzegedi

59 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Általam készített trailer...
Szegedi Bros Battlefield 3 kasztok 2012.03.15 20:28:00
 ..
 Nos, érkeztek jó és rossz hírek is bizonyos bug-ok javításával kapcsolatban. Jó hír, hogy a várva várt patch amit februárra ígértek, a SONY és Microsoft birtokába került nemrég, ami annyit jelen, hogy kb. 1-2 héten belül meg is kapjuk. Azonban a B2K fegyver bug-ok…..
 Nos bizonyára mindnyájan olvastátok vagy hallottátok, hogy az évben HÁROM darab DLC is érkezik a next-gen FPS-hez a Battlefield 3-hoz. Egy nyáron, pontosabban júniusban Close Quarters néven, egy Armored Kill néven ősszel és egy End Game néven valamikor télen. A mai napon kaptunk…..
 Azt hiszem múlthéten érkezett egy bejelentés, hogy ingyenessé teszik a Killzone széria 3. részének multiját, amelyben az összes pálya elérhető lesz, persze megkötésekkel. A maximálisan elérhető rank: Rank 10. Ebből adódóan nem tudsz minden fegyvert, "perket" stb.…..
 Kazunori Yamauchi bejelentett egy új patchet (2.04) a Gran Turismo 5-höz ami várhatólag jövő héten lesz elérhető, Február 7(csütörtök). Részleteket ugyan nem közölt, hogy mit fog javítani az új patch, de megerősítette, hogy kisebb bugokat amelyek a Drift Trial replayel…..
 Anno, hm mintha olyan régen jött volna ki a Back To Karkand DLC, sz*rnak és pénzrablásnak tartottam az egészet. Most már úgy gondolom, hogy szép kis csomagot kaptunk ingyen, már aki ingyen kapta. Az biztos, hogy megvettem volna egy idő után, mert imádtam/imádom a Battlefield…..
 Nagyon jóra sikeredett FPS, ötletes, jó móka és nehéz kilépni a programból... ha persze volt szerencséje az embernek bejutni a szerverre, mert a katasztrofális matchmakingnek köszönhetően ez sem egy egyszerű szülés. Ha szerencsés vagy és bejutsz, akkor nehezen fogod…..
 Sziasztok! Hogy is mondjam? Csalódott vagyok... egy kicsit. Nem azt mondom, hogy rossz volt a finale, mert hozta a szokásos Chuck minőséget, egyszerűen minden benne volt aminek lenni kellett... volna? Az a gond, hogy már ilyen nagyon összecsapott utóíze van. Jó oké, hogy az NBC…..
Kész, feladom. A San Andreas egy irdatlanul jó játék, de a "Zero" első küldetése egyszerűen lehetetlen kontrollerrel.... Lassan begolyózok, de még csak nem is látok javulást. :D Ugyanúgy szétroncsolják azokat az antennákat, összpontosíthatok ahogy akarok. Annyira…..
Szegedi Bros Gran Turismo 5 2011.05.21 13:42:00
                                                                                   …..
Szegedi Bros MAG Intro By Z$ola 2011.05.21 11:45:11
 Sziasztok!Lehetséges, hogy hétvégén kikerül a Gran Turismo 5 cikk,(ilyen teszt formában) most már ott járok, hogy tudok véleményt nyilvánítani!A Move vs Kinect cikket már régóta ígérem, de mostanság elfoglalt vagyok..."Tesztelem a GT5-öt"...Drivertől is függ,…..