Regisztráció Blogot indítok
Adatok
silentwind

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma két és fél újdonság került ki a tanyákra: Gémeskút a jobb termésért A mai napon mindenki megkapta a kút felépítésének lehetőségét. A kutak nagyban (+5%) növelik a terményt a megérés pillanatában, azaz a kúttal rendelkezők nagyobb profitot tudnak elérni. A kút…..
Tanyavilág Javítás hegyek, GYIK 2010.09.24 17:38:00
Ezen a héten inkább a háttérben folyt a munka. Még blogot írni sem volt időnk. A hibajavítások mellett egy nagyobb fejlesztésbe is belefogott a csapat fele, amit a héten akartunk kitolni, de már csak jövő hét lesz belőle. Az elmúlt néhány napban naponta több, mint 250 levél és…..
Serbia Insajd Gayograd 2010.10.10 12:39:00
Ahogy azt mindenki sejtette a 9 év után Belgrádban újra megrendezett géjprájd sokaknak csalt könnyeket a szemébe. Na, nem azért, mert elérzékenyültek a bátorságtól és a kitartástól, amely majd' egy évtized bujkálás után újra az utcára vitte a melegeket Szerbiában, inkább a…..
silentwind 2010.10.10 20:25:13
@baliquez: Áruld már el, hogy mi a bánat kelt egyes emberekben olyan szintű botrányt, hogy háborús övezetté kell nyilvánítani utánuk a várost? Pár szivárványszínű zászló? Egy sárga léggömb? Egy kitűző? Komoly gond van ott a fejekben. Más „hisztériakeltő” dolgot én nem nagyon láttam a videón. Legalábbis az egyik oldalon…. a többitől meg minden jóérzésű ember messze elhatárolódik.