Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fiatal demokrata

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Csintalan szakért 2006.10.01 20:23:00
Meglepetéssel vegyes ijedelemmel észleltük, hogy a Hír TV nem kisebb gondolkodót kért fel a választási műsor egyik "szakértőjének", mint Csintalan Sándort. (A másik két szakértő Horkay-Hörcher  Ferenc von Heti Válasz, és Szerető Szabolcs.) Szóval felmerül az…..
Sokat élcelődtünk David "The Hoff" Hasselhoff karrierjén, tulajdonképpen addig lesz kiapadhatatlan humorforrás, míg valahol, valamilyen minőségében megjelenik, elég csak a csehszlovák teremfutballista frizurára vagy az általa teljesen komolyan gondolt videóklipekre…..
Családi vígjáték, csintalan szakértő, szomorú domina és pajkos vasszűz a tegnap esti választási műsorokban. Ide-oda kapcsolgattunk, hogy megtudjuk, hogyan készültek ezúttal a csatornák, és hogy mégse legyen túl sok Erős Antóniából. A teljes cikk>>>..
comment:com Hajós nem gondolkodik? 2006.09.25 10:37:00
Valljuk be, mindannyian vártuk a vasárnap estét, hogy mégis hogyan fogják szólítani Hajós Andrást a többi hatok. És hát úgy szólították, hogy hülye. Na jó, ez így nem lett kimondva, csak valami olyasmi, hogy nem tud, vagy nem szokott gondolkodni, de hát én meg…..
Először a HírTv ért fél egy tájban a Nyugatihoz, ahol a rendőrök próbálnak meg tömeget oszlatni, már ha egyáltalán lenne tömeg. Ráadásul a HírTv az egyetlen, aki közvetíti a komédiát, a Tv2 és az RTL Klub, és az m1 is filmet ad, az állítólag hírcsatornaként működő…..
Perceken belül megindul a rendőrattak, tudósít a Tények. A vonalban Garamvölgyi László, elmondja, hány ezer rendőr, milyen felszereléssel, honnan, mikor és hogyan fogja felszámolni a randalírozást. A tudósítók legyenek szívesek eltávolodni. Ezzel Bárdos András…..
comment:com Hősök 2006.09.19 11:19:00
A tegnapi eseményekről mindenki beszámolt már, sokan, sokfélekéépen fogják értelmezni, nekem ami lejött a HírTv közvetítéséből annyi, hogy a kissé remegő hangú riporter egy kis szerepzavarba került - minden bizonnyal a könnygáz miatt - és úgy képzelte, hogy a lyukas…..
A magyar tévécsatornák közül gyakorlatilag csak a Hír Tv viselkedett rendes tévécsatorna módjára, amikor a tömeg tegnap éjjel megostromolta és kis híján felégette az MTV székházát, majd szolid fosztogatást követően hazament. A remek teljesítményt azonban, hogy is…..
fiatal demokrata 2006.09.19 19:58:45
comment:com Best of HírTv 2006.09.19 17:36:00
Nézzük meg, hogy Császár Attila miket is mondott a könnygáz hatása alatt. Olvasónk, mekk elek gyűjtése a HírTv legdurvább elszólásaiból. "A tömegnek csalódnia kellett, a rendőrség nem állt át az oldalára." "Menekül a tömeg, velünk együtt, kamerára…..
Az országos kereskedelmi csatornák lassan elvesztik az előnyük, csak a gőg marad, meg persze az évi több százmilliós koncessziós díj. A Napló, a Tv2 riportmagazinja például tegnap exkluzív Gyurcsány interjút ígért, hogy elsőként csak itt, csak most, csak Sváby András…..
fiatal demokrata 2006.09.19 19:57:00
comment:com A Tv2-é Gyurcsány 2006.09.19 02:12:00
A Tv2 nyerte meg a „Ki szólaltatja meg először Gyurcsány Ferencet?” –díj nagyokat hallgató miniszterelnököt ábrázoló, fröccsöntött mellszobrát. Azért a hírverseny győztesének mámorát biztos nagyban csökkenti, hogy közben a békés Kossuth teret és a HírTv…..
fiatal demokrata 2006.09.19 19:56:14
 Elképesztő a konkurenciánk: nálunk még az Árpád-sávos forradalmárok is tévéanalízissel töltik az idejüket, ahelyett, hogy Molotov-koktélt gyártanának. Az előbb kaptuk meg a Magyar Nemzeti Front forradalmi petícióját, aminek az eleje nem más, mint egy – amúgy…..
fiatal demokrata 2006.09.19 19:55:25
Ma este valószínűleg mindenki egyik hírműsorról a másikra fog kapcsolgatni, és csak véletlenül fogjuk súrolni az egyéb kategóriájú műsorokat, de azért ajánlok néhányat pihenésképpen. (És persze este nyolckor Felvonulók kérték helyett Gyurcsány az MTV-ben). No meg, ha…..
fiatal demokrata 2006.09.19 19:54:30
Ülünk reggel, egyik kezünkben a pirítós, a másikban meg a maciméz, a tévében pedig éppen Jockey Ewing nyilatkozik a benzináremelésről. Nem, nem Larry Hagman, hanem Jockey, texasi kalapban, és még meg is jegyzi, hogy az egészről nem a konvergencia-program vagy a közel-keleti…..