Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kredences

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Művelt Alkoholista Rozé update 2012.05.22 10:20:00
Annyiszor írtam már le, hogy a rozé lepereg rólam, vagy én pattanok le róla, hogy a rosszul leplezett önismétlés helyett inkább linkelek. A memóriámban összesen három gyorsan előhívható rozé-adat található: (talán) az első (fában eltett) St. Andrea rozé, amiből kiderült,…..
A Pannon Bormustra az én szememben a legrangosabb magyar borverseny. Sőt az egyetlen, amit komolyan tudok venni. A tavalyi nagy átrendeződés után ez még inkább igaz. Fontos, hogy elismert, harcedzett és elfogulatlan nemzetközi bírálók véleménye támasssza alá a hazai zsűri…..
Történt, hogy egy csopaki bortermelő - Jásdi István egészen pontosan - gondolt egyet, és összehívta ország-világ híres-neves olaszrizling termelőit egy kis kóstolgatásra és beszélgetésre. Nemcsak azért, hogy megbeszéljék, mi újság van a tóparton, tópartokon, hanem, hogy…..
A muscat lunelt egy helyi borász egyszer Tokaj rozéjának nevezte: az a friss, lendületes, olcsó tömegbor, amivel lehet szőnyegbombázni a piacot, előkészítendő a komolyabb tokajiak offenzíváját. Hogy ebben az illatos, friss, alacsony alkoholtartalmú szintipop stílusban milyen…..
A Művelt Alkoholista Szörfdeszka 2010.10.08 12:00:00
Ez most csak egy röpke frissítés, de nem maradhat nyom nélkül az évjáratváltás egy olyan bornál, amiről azt állítottam, hogy „többet tesz a minőségi borfogyasztás ügyéért, mint száz bajuszpödrő gasztrófilozófus vagy tízropis talajszelvény-tanulmány”. A 2008-as…..