Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stuki

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy testben, leküzdhetetlenül, megtelepszik egy másik. És senki sincs ott, ebben az egyszerre kettős és különös térben, hogy jelzést adjon róla."Megtörténik, pedig nem értem" vagy: "Elgondolni se tudom, de megesett". - Az anyaság lehetetlen szillogizmusa. (Julia…..
stuki 2010.10.19 15:19:06
Mindkét oldalnak igaza lehet, bár én eleinte nem , de bevallom mostanában megértem már az árusokat is.
Színhely ruhaüzlet, felnőtt-gyerek van ott minden, dömping nézegetni való, főleg anyának :).
Nem lehet csak úgy beszaladni, lekapni a polcról , nem bevásárlás kategória, hanem nézegetős-válogatós. Jobbra ballra nyűglődő gyerekekkel bélelt lovasszekér méretű babakocsik leállítva, anyák méterekre ezektől csitítanak, mindjártmegyünköznek meghatározott időközönként , mert a beste kölkei kortól nemtől és felekezettől fügettlenül rühellik az ilyet .Némelyik bekakil , messzire szaglik, anya észleli , jaaaj miért most, mindjártmegyünkkicsim és válogat tovább ( 5 percenként felhanzik a mindjárt ...csak még egy kicsit bírd ki).
Ilyenkor pl én -aki több napig szervezve elértem,hogy nyugodtan nézelődhessek - ámulva kerülgetem a polcok közti ösvényeket lezáró, eltorlaszoló járműveket , visszaadom a kiesett plüsst , keresek másik utat, de közben odébbtolják a másik dedet , és arra sem tudok kijutni,bár megnézném a kocsi mögötti polcon éppenazenyémméretében messziről tetsző valamit, de mire odajutok már nem akarom.Köszi :p.

Nekem is van 2 gyerekem én is szeretek shoppinolni, nem mondom,hogy soha nem mentem kölökkel ilyen üzletbe, de fordultam is kifelé általában,hogy majd megvizsálom a kínálatot, ha az apjuk időben hazatalál,és otthon vagy kinn marad velük, vagy anyám megszán és egy esti mozizással összekötve bejutok .. NYUGODTAN.

Kaját nyilván többször vettem babakocsival, postára is jártam úgy , de ezekre a helyekre nem raktak tiltó táblát, ráad ki lehet azt sasolni,hogy mikor nincs tömeg és fér el normálisan az ember , nagybevásit meg úgy intézzük, hogy vagy én vagy a zuram elgurul egy listával, közben a gyerekek a kertben v a szobájukban a másik felmenővel szépen jétszanak.
Nem igaz,hogy máshogy nem lehet megoldani, ehez nem kell tanfolyam :) csak egy kis szervezés.