Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babybooks.hu

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
babybooks.hu Böngészők 2011.06.28 22:20:00
   Végre itt a nyár! Nyaraláshoz tökéletesek a böngészők mini változatai (megismerkedhetünk egy nap történéseivel a városban, a vidámparkban, az állatkertben és a tengeren), mert beleférnek az utazótáskába, bőröndbe. Kicsi kezek kicsi mesekönyve (90x115 mm).…..
babybooks.hu Tetszik? 2011.02.11 23:41:12
Ha tetszik az oldalunk és szeretnél nyerni egy angol gyerekkönyvet vagy egy magyar mesekönyvet like-old az oldalt. Sőt, ha van kedvenced az oldalon található gyerekkönyvek között like-old azt is, hogy a következő nyeremények között ott legyen. A legtöbb szavazatot (like) kapott…..
Hamarosan szinte minden könyv belsejéről találhattok fényképet a BabyBooks.hu webáruházban.Miért hasznos?Így fel tudjátok mérni, hogy az adott angol gyerekkönyv milyen mennyiségű szöveget tartalmaz, mekkora kép az adott oldalon.Nézzétek…..
babybooks.hu Kedves Olvasó! 2011.01.24 14:54:00
www.babybooks.huMiért érdemes nálunk vásárolni?Webáruházunkban angol és magyar gyerekkönyveket találhatsz. Ha tehát szeretnéd gyermekedet angolra tanítani és mellette a magyarra is hangsúlyt fektetsz, akkor pont jó helyen jársz. :)Nálunk egy postaköltséggel (bizonyos feltételek…..
Hahó, halihó! (Kippkopp után szabadon :) Angol gyerekkönyvet keresők számára ajánlunk pár könyvet, ami nagyon aktuális így karácsonyi közeledtével! Érkezett pár karácsonyi CD-s angol könyv: Christmas Book Ladybird Persze sok-sok angol könyv van még az oldalon. Akik nem…..