Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baggio73

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Olympique Lyon elleni Bajnokok Ligája-búcsút követően az olasz sajtó gyakorlatilag tényként kezelte, hogy Maurizio Sarri számára véget ért a munka a Juventusnál, azonban a délutáni válságértekezletet követően a klub hivatalosan is bejelentette, hogy mindössze egy év közös munka után megválik a…..
Baggio73 2020.08.09 15:59:37
Maurizio Sarri továbbra is fejlődésről számolt be, ezúttal a SPAL elleni 2-1-es győzelmet követően nyilatkozott erről a mester, és reméli, hogy előbb-utóbb sikerül kiszűrni a csapat gyengeségeit. „Ugyanaz a helyzet, mint az előző mérkőzésen, számos gólszerzési lehetőségünk ellenére a meccset a…..
Baggio73 2020.02.23 11:31:50
Továbbra is szoros a verseny, a Juventus a bajnokság huszonharmadik fordulóját 3 pont előnnyel várja az Inter előtt, míg a szezon egyik meglepetése, a Lazio mindössze négy pont hátránnyal folytatja kiváló szereplését.  A címvédő Juventus most a Hellas Verona otthonába látogat, amely az eddig…..
A Napoli otthonában elszenvedett vereséggel megszakadt a Juventus százszázalékos sorozata az új esztendőben, s a bajnoki címvédő elszalasztotta a lehetőséget, hogy hat pontra növelje előnyét a zsinórban háromszor is 1:1-es döntetlent játszó Interrel szemben. A jelenlegi szezon során a Fiorentina…..
A Sassuolo elleni döntetlennel múlt héten a Juventus átengedte a tabella első helyét az Internek, azonban a milánóiak erejéből péntek este csupán gól nélküli döntetlenre futotta az AS Roma ellen, így amennyiben a Juventus ma győzni tud, helyreállhat a világ rendje, s a zebramezesek…..
A Juventus 2011 óta 1,24 milliárd eurót költött erősítésekre, ennek ellenére idén csak két játékos szerepelt az Aranylabdára jelölt szűkített, 30-as listán, a calciomercato.com értesülései szerint pedig kénytelen lesz megválni az egyik kulcsjátékosától a pénzügyi egyensúly jegyében. A beszámoló…..
Baggio73 2019.12.04 11:01:24
Baggio73 2019.12.04 11:22:02
@Szabolcs Borbély: semmi, de mehetne....
Maurizio Sarri véleménye szerint a csapat nem használta eléggé a fejét a Sassuolóval szembeni 2-2-es meccs során, mivel sokszor veszítették el a házigazdák a labdát, illetve buta hibákat is vétett az együttes. A bianconero együttes Leonardo Bonucci góljával megszerezte a vezetést, de Jeremie Boga…..
A címvédő Juventus továbbra is őrzi veretlenségét, s miután múlt hétvégén fontos győzelmet aratott az Atalanta vendégeként, majd az Atlético Madrid elleni hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen hazai győzelemmel biztosította első helyét, most a Sassuolo látogat az Allianz Stadiumba. Maurizio…..
Maurizio Sarri az Atlético Madrid elleni szoros győzelmet követően Paulo Dybala fontosságát emelte ki. A bianconero klubnak egy döntetlen is elég lett volna a csoportelsőség bebiztosításához, azonban Paulo Dybala csodálatos szabadrúgásgóljának köszönhetően mind a három pontot begyűjtötte az Öreg…..
A Lokomotiv Moszkva elleni idegenbeli győzelemmel a Juventus bebiztosította, hogy ott lesz a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, így most már csak annyi feladata maradt a csoportkör végére, hogy megkaparintsa a D-csoport első pozícióját. A torinóiakat három pont hátrányból üldöző Atlético…..
Maurizio Sarri nem tagadja, hogy csapata a szerencsének köszönheti az Atalanta feletti győzelmet, hiszen 1-0-ról kellett felállni az Öreg Hölgynek, a győzelemhez pedig Pipita duplája és Paulo Dybala segítette hozzá a címvédőt. „Szórakoztató mérkőzés volt jó tempóval és intenzitással, amilyet nem…..
Baggio73 2019.11.25 09:21:36
@Baggio73: *rosszabb
A Juventus alelnöke, Pavel Nedvěd az Atalanta elleni meccs előtt arról beszélt, hogy még nem született döntés Massimiliano Allegri utódjának a tekintetében, de határozott elképzelésekkel rendelkezik a vezetőség. „Nem voltam jelen Max sajtótájékoztatóján, mivel egyéb, munkával kapcsolatos…..
Baggio73 2019.05.20 08:29:11
@venember83: Így van :D Amennyire én is ellene voltam, nagyon megkedveltem Allegrit
Mindig nehéz 19:00 - 22:00 között játszani, de ma valahogy nehezebben mennek a dolgok. A kommentkekben és a hibajelentésekben sokan írjátok, hogy nem tölt be, pedig nyomkodom az F5-öt. Ez a legrosszabb, amit tehettek, így sohasem fog befejeződni a letöltés... Nézzük meg, hogy…..