Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mistic

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1993. december 12-én, 17 éve hunyt el Antall József, a rendszerváltás utáni első kormány miniszterelnöke. Sírja felett egyre több egykori politikai ellenfél vagy épp ellenség fedezi fel magában a barátot, a megértő szövetségest és a kései politikai leszármazottat, miközben a…..
Mistic 2015.12.06 14:31:46
@R242: Saját maga nevezte ki utódjául Orbán Viktort, akit még a halálos ágyánál is fogadott, és ellátott jó tanácsokkal. Ennek a levét is isszuk most, meg még sok egyéb intézkedéséét is. Egy kártyapartin kijelentette a barátai előtt: Nem érdekel és nem bánom, hogy milyen áron, de nőjön már fel végre egy magyar nagytőkés réteg! :(
Mistic 2015.12.06 14:36:35
@Várúr: 2004. december 5-én Magyarországon két kérdésben tartottak országos ügydöntő népszavazást. A népszavazást eredetileg csak a kórházak privatizációjával kapcsolatban, a Munkáspárt kezdeményezésére írták ki. Az MVSZ aláírásgyűjtésének sikeres lezárulása után ehhez még egy, a magukat magyar nemzetiségűnek valló, nem Magyarországon élő, nem magyar állampolgárok kedvezményes honosítását lehetővé tévő törvény megalkotását elrendelő kérdés társult. Tehát két évvel előbb volt ez a népszavazás!
"Mai kedvenc fotóm a 23 napos bulldog bébink: George Clooney Full of Mischief. Persze minden kiskutya szupercuki pózokban tud aludni, George is zabálnivaló" - írja Szabó EszterKöszönjük!..