Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Heroin hős (South Park)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megkeresett a PTE könyvtárának online tartalmáért felelős embere, hogy feltenné a digitális tartalmakhoz a Gyilok Gépet (mindez az olvasásnépszerűsítés jegyében). Természetesen nagyon örültem ennek és már kinn is van az oldalon, más hanganyagokkal együtt. Sőt még egy nagyon…..
Nemrég jelent meg hazánkban ez a 2008-as brit horrorfilm, amelyről korábban nem hallottam semmit és csakis a pozitív visszajelzések miatt gondoltam úgy, hogy ez a zsákbamacska megér nekem 2000 forintot. És milyen jól tettem!A történet nem hangzik forradalminak, de ez ne hangoljon…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Heroin hős (South Park) 2011.02.16 21:28:29
@Adami: Csak nem....ő? Nem. ááááá.... vagy mégis? Ha ő az ak.... Húúúhh. Nem ismertem volna fel az utcán HA ő az.

Na mind egy. Nagyon fura érzés lesz, hogy az rpcj eltűnik az életemből. A videó közben egyrészt meghatódtam másrészt mosolyogtam. Köszönök/ünk mindent. Sok szerencsét a jövődhöz! Sok boldogságot!
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
Heroin hős (South Park) 2011.02.13 22:03:50
@huntren49:
Basszus! Ember! Mi a francot képzeltél ennek a kommentárnak az írása közben? Csinálj egy blogot, törődj vele egy 6 hónapig és aztán TALÁN bele-bele nézek a videóidba és a nyereményjátékaidba! A 3. hónap után idegileg összeomlanál! "Ősök nem engedik". Akkor mit kezdenél a bloggal? Ha? Jézus emberek! Mik folynak itt? Mindenki próbáljon beletörődni, hogy vége! Freddy már nem bírta idegileg és így kénytelen volt feladni ezt! Elmúlik, mi meg szépen felidézgetjük a videóit baráti társaságokban és jókat nosztalgiázunk. Ennyi!
A filmgyűjtés a szenvedélyem,na... Ami még poén, ez a rendelésemnek csak a 2/3-a. A másik része majd akkor lesz a kezemben, miko a "Tolvajok Városa" megjelenik (február 23). Amint látjátok, igyekeztem pótolni a Russel Crowe hiányosságaimat ;) Majd még jön a…..
Heroin hős (South Park) 2011.02.13 10:50:52
Heroin hős (South Park) 2011.02.09 21:49:49
Elvileg rövid videót akartam csinálni, de valahogy mintha krónikus szófosásom lett volna, mert memóriakártyám állandóan betelt. Úgyhogy inkább hangüzenetet vettem fel, ahol néhol elkalandoztam, de a lényeg benne van. Elfelejtettem megköszönni a sok fanworköt, a sok kedves…..
Happy Hulla madafaka  ..
Még nem végeztem a játékkal, de ma este is még nekiállok. Az a baj, hogy nevetségesen nehéz és néhol játszhatatlan a bugoktól, de majd úgyis meglátjátok.Aki esetleg felismerné a játékot (ami ennyiből igen szomorú volna), kérem ne lője le a poént, mert a legabszurdabb jelenetek…..