Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pricspracs

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az édesapám több mint 3 hónapig volt a kazincbarcikai kórházban ,agyvérzés után. Lekötözve, kiszolgáltatva, megalázva. Kétszer kiszárították,mert még az infúziót is sajnálták tőle.Mindez az Ápolási osztályon történt,havi 80000 ft ellenében.Minden nap…..
pricspracs 2010.11.24 00:25:18
@Leroi: Neked pedig a jó tanács!
Hogy fogod kinyitni a rendelődet, ahol majd öt percenként váltják egymást a betegeid?
Annyira gáz vagy.....
Jahhh és a stílusod állatira műmagyar. Te nem veszed észre, honnan is vennéd?
pricspracs 2010.11.24 00:32:31
@Leroi: Szerintem erre a perre ráb@szik a szatyor, de meg is érdemli.

Te mennyire buta vagy!!! Szerintem hagyd abba a kommentelést, mert egyre nagyobb baromságokat írsz!.
Fogd az asszonyt, ha van, és vidd el inkább valami jó helyre, mert úgy látom, hogy a vasárnapodat is a gép mellett töltötted, és öreg szatyrokkal diskuráltál, ahelyett, hogy elmentél volna 1 Wellnesshétvégére, hogy kipihend azt a sok baromságot amit össze-vissza irogatsz!
pricspracs 2010.11.24 00:09:42
@Scala: Én kíváncsiságból végignéztem az összes kommentjét. Hidd el, hogy nem orvos! Itt nem csak simán arról van szó, hogy az embereket akarja becsapni, ha nem arról, hogy néha már annyira beleéli magát a szerepébe, hogy talán el is hiszi magáról. Ilyenkor disztingvál, de ha kihozod a sodrából, azonnal agresszív lesz és trágár. Na itt bújik ki a szög a zsákból. A netről kiböngészi az infókat az adott témában, és valahogy hozzászólogat. Ilyen szintű hozzászólásokra bárki képes. Ha észreveszi, hogy az adott témában a hozzászólók között van szakember, akkor nem villog, nagyon diszkrét marad. Nézd meg a "félrenyelt a gyerekem" új blogot,
ahol teljesen a háttérben maradva szól hozzá, egy semmitmondónak tűnő mondattal. Különben kár szót vesztegetni rá, hidd el nekem, hogy nem orvos. Valahol a nyocba netelget unalmába, és megpróbálja eljátszani azt, ami talán szeretett volna lenni valaha. Ez az ember nem hogy orvos, de még ápoló sem volt soha!!