Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Exinor

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdán belengettem, hogy megint lesz egy eBay-es nyereményjátékunk, most már közölhetem a részleteket is. A szervező ezúttal is az eBay International Market, akárcsak legutóbb, de most kicsit mások a szabályok, ezért négy olvasót biztosan nem tudunk megörvendeztetni, csak egyet,…..
Nemrég volt ugye egy nagy sikerű eBay-nyereményjáték a blogon, most hasonlóra készülünk, mert megint akadt egy kis elköltenivaló pénzünk. Részletek hamarosan jönnek (arról is, hogy ki a titokzatos jótevőnk, és arról is, hogy mi a verseny lényege), egyelőre annyit mondok csak,…..
IDDQD Ragequit ötmilliárdért 2010.10.14 10:40:12
Oké, kezdjük egy kis szlengmagyarázattal: mi az hogy ragequit? A legjobb családban is előfordul, hogy valaki úgy felidegesíti magát egy (tipikusan online, kompetitív) játékon, hogy leszáll elé a vörös köd, és mérgében kilép a játékból, uninstallál, talán még a játék…..
Exinor 2010.10.14 11:16:42
@moli: Azért kapott ilyen gyenge értékeléseket, mert első sorban konzolra (PS3) fejlesztették és a PCs játékosoknak nem igazán jött be a konzolosított MMORPG, én megvárom a PS3as megjelenést mielőtt temetném.

Bárcsak játszana Kottick MW2-vel, nem lenne 1 mp ameddig élve mozoghatna és dühében elhagyná nem csak az Activisiont, de még a Föld légkörét is.
Köszi mindenkinek a jókívánságokat, jó kis szülinapi hetünk volt. Több nyereményjátékon beígértünk összesen kb. 150-180 ezer forint értékű nyereményt. Ezen a héten közöljük, hogy kik nyerték meg a cuccokat, a nyeremények eljuttatása pedig fokozatosan történik (tehát nem…..
Exinor 2010.10.11 16:18:19
@Laciii: Mi egy kísérlet alanyai vagyunk és a nyereményjáték csak álca:)
Exinor 2010.10.11 16:42:44
@Sharpe: Meghívnak az állatkertbe?
Ígértem, hogy szülinapi nyereményjátékaink között lesz agyatlan szerencsejáték is, most jött el ennek az ideje. A játék neve D20-lottó és külön erre az alkalomra találtuk ki. Kell hozzá három húszoldalú dobókocka (ez van nekünk) és extra adag mázli (ezt ti szerezzétek be…..