Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matadorka

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Új rend – FAQ 2008.08.11 05:30:00
Miért nem jelenik meg a kommentem? A kommentek előzetes moderáció után jelennek meg, kivéve a chatttopikot. Ennek célja, hogy az érdemi, épeszű, az adott témára reagáló, közönségre méltó megjegyzések ne vesszenek el több ezer sor zajban, orbánozásban, komcsizásban,…..
matadorka 2010.10.09 18:05:11
..Úgy látom, az esztergomiak mostanság el vannak foglalva magukkal, de azért ennyi hülyeséget leírva már rég láttam egy helyen, kezdve Tóta úr okosságaitól a kibic kommentezőkig. Hölgyeim, s uraim, én esztergomi polgár vagyok, hát bátran állíthatom, Meggyest egyöntetűen küldtük a francba, mert egy megkattant despota lett, aki azzal szórakozott, hogy bárkit, aki kritikusan szólt róla (nem újságban, vagy médiumban, csak úgy alle natúr a városban bárhol - megélhetési kémei mindenhol ott voltak és jelentettek, mert ez előnyökkel járt)azt és annak családját a városi hatósággal büntette. Nem legenda, hogy mindazok, akik ellene szóltak, vagy építési engedélyüket nem kapták meg évekig, vagy vállalkozásuk kapott lépten-nyomon ellenőrzést, a lassú kifárasztásos technika pedig évek alatt felőrölt bárkit. Amikor tavaly az ellene szervezett békés tüntetés zajlott a főtéren, emberei az ablakból fotózva azonosították a családneveket, hogy aztán vérből szívathassák hetedíziglan a nemzetségét. Barátságok mentek széjjel, évtizedes kapcsolatok sérültek, miközben Tóta úr írásával szemben menjen már valaki úgy végig a főutcánkon, hogy ott a fejlődést lássa. Két éve az engedély nélküli bontások nagymestere úgy lelakta a cityt, hogy hányingere van még az idegeneknek is,( a teljesség igénye nélkül, szétbombázott Fürdő szálló, Bástya parkoló, 30%-os készültségű romhotel: 2 db, stb) Ha valaki szerint egy egykori királyi városnak így kell kinéznie 10 év és kb. 60-80 milliárd forint elköltése után, az gyorsan szaladjon orvoshoz. Arról már nem beszélve, hogy ez idő tájt a hitelállomány mértéke az éves büdzsé körül jár, vagy arról, hogyan ugrott neki jó polgink mindenkinek, aki mást gondolt, mint ő. A teljesség igénye nélkül: Kulturális és Örökségvédelmi Hivatal, megyei bíróság és ügyészség, EON,Magyar Nemzeti Múzeum, vélt Boticelli freskót 8 éve vizsgáló európai szakemberek, orzágos vízügy, holcim, Dorog város komplett lakossága, de lehülyézte az esztergomi városrészeket, ha ahhoz volt kedve, csak most nincs kedvem folytatni a sort...
Emberünk IQ-ja talán magasabb a megszokottnál, EQ-ja (érzelmi intelligencia hányadosa) azonban túlzás nélkül egy ötéves gyerek szintjén mozog. Nem szereti a NEMET, micsinájjunk? Menesztettük a vérbe, de mivel egyszerű üzenetet kellet eljuttatni a néphez, akit totál meghülyített a Fidesz,(csak akkor van zsé, ha fityiszes a polgi) így a Fidesz igen, Meggyes nem volt a legegyszerűbb üzenet. A kutyái pedig nem nyertek a körzetekben, csak ott már nem volt annyi esze a pártoknak, hogy egy jelöltet támogassanak. sajna. Pedig az embereit is kiveti magából a város, mert a lövöldözős kolumbán, vagy a pornós knapp sem a kedvencünk, elhihetik... És mindez csak a jéghegy csúcsa, úgyhogy nem kell az okoskodás, mi mindannyian együtt örülünk, hogy újra megállhatunk az utcán bárkivel beszélgetni retorzió nélkül, és ez nem túlzás. A félelem ellen szavaztunk, az 50'-es évek ellen, és kívülről ne nagyon osszák az észt, mert ilyet, higgyék el, nem láttak 89' óta. A városban a választás óta euforikus a hangulat, ne mocskolják be mini forradalmunkat kérem, amikor egy alapjaiban széthúzó város példát mutatott a demokráciából minden európainak.