Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hercule Poirot

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy lányos anya tette fel az alábbi kézenfekvő kérdéseket: milyen jogokkal élhet egy kiskorú, ha rendőrségi fogdába kerül, és miként tudja érvényesíteni őket? Hogy érvényesülnek ezek a jogok a valóságban? Kedves Zugügyvéd!Aggódó lányos anyaként fordulok hozzád a…..
Hercule Poirot 2010.10.22 15:57:54
@fogsunder: "maradj ostoba, de a hangerőt vedd lejjebb azt javaslom. esetleg a liberális troll szájkarate érződni fog rajtad a való ÉLETben is, és még lecsap valaki. jó eséllyel a pártfogoltjaid.. ;-)"

Te most fenyegetsz engem, kiskancsó?!

Ej, ezek a régi, rosszul beidegződött rendőrbűnöző reflexek. Pedig én úgy tudtam, hogy Pintér úr megtisztítja a rendőrséget a bűnözőktől. Persze, megértem én, hogy még nem érhetett a végére, de akkor is össze vagyok most egy kicsit zavarodva.

No, mindegy, majd megkérdezem a sógoromat, hogy hogy is van ez ilyenkor. Igaz, hogy ő csak polgári ügyeket tárgyal, de mégiscsak otthonosabban mozog ilyen kérdésekben... :-)))
Hercule Poirot 2010.10.22 16:02:17
@fogsunder: "úgyhogy pofa súlyba..."

Kedves családoddal - a panelban - foglalkozz inkább behatóan... :-)))
Hercule Poirot 2010.10.23 17:59:56
@fogsunder:

A sógorom csak annyit mondott, hogy mentsem el a hozzászólást. Illetve, azt még hozzátette, hogy egy kicsit csodálkozik, mert a rendőrök ilyen jellegű tevékenységét nem szokták jó szemmel nézni a parancsnokaik... :-)))