Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paranorma

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Otthon, okosan...              Erdélyben számos túlméretezett romapalotával találkozhat a vétlen utazó.  A cirádás, bádogtetős épületek többsége mind a mai napig befejezetlen, ami nyilván az építtetők…..
paranorma 2010.10.28 17:57:15
Dr. Czeglédy Csaba frakcióvezető előterjesztése:Javaslat vizsgálóbizottság létrehozására2010. szeptember 16-án nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amely felvételen egy még ismeretlen nő és férfi hallhatóak, akik arról egyeztetnek, hogy a férfi, akit egy valamilyen Zoltán…..
Mindeközben Budapesten... Vitézy Dávidot fogják kinevezni a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. élére. Az Örülünk, Vincent blog egy emberként esett seggre a láthatóan senkit meg nem lepő hír hallatán. Úgy vagyunk ezzel, mint az egyszeri parasztbácsi a műrepülőbemutatóval:…..
paranorma 2010.10.21 23:37:24
Ezt az elvtelen nyalást, amit műveltek itt tucatjával. Egy 25 éves kölyök nem alkalmas egy főváros közlekedési szolgáltatásainak megrendelésére. Ez egy vicc. Sokszor meghallgattam okfejtéseit az elmúlt években, persze szépen előadta, amikor egy egész csapat dolgozott a keze alá.
Nézzük csak miről is van szó?

www.vki.hu/letolt/somaitomegkozlnyeu.pdf

Legalább ezt a pár oldalt lapozzátok át, s rögvest megértitek (remélem), hogy mekkora is a feladat. Bizony, nem Dávid függő, hanem nagyon is csapatmunka. Lehet bárkinek a rokona, lehet 3/3-a, meg akkora hatalma, amilyet csak akar. Félév alatt megeszik.
Emberek, ez egy komoly szakma, tessék már megérteni. A különböző civil egyesületek „búbosbankái” elismerést érdemlő amatőrök, de ennek nem lesz jó vége.
Ja, hogy ennek ellenére kipróbálnátok? Ám, rajta. Őszinte részvétem…
  Volt ugye a nagy sikert aratott meztelen nőkkel felturbózott lakáshirdetés, amelyben bájos hölgyek pózoltak a fürdőben - igaz csak utólag voltak odafabrikálva, nem is tökéletesen. Na de itt van ez a remek, kibérelhető testvérhegyi házrész, amelynek kádjában egy hús-vér…..
paranorma 2010.10.21 18:59:03