Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabba gabba hey

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
atom Bodza, a Snoop Dogg vizsla 2010.01.14 07:00:00
Két napja ezt a képet mutogatom mindenkinek, az indafotón találtam Belényesi Tímea fotói közt. Bodza, a magyar vizsla nagyon jó modell, számos frenetikus kép készült róla, de van egy kedvencem, a "kapucnis", amelyre akárhányszor ránézek Snoop Dogg jut eszembe:)Egyszerűen…..
Fighter Ha késsel támadnak ránk 2010.02.25 23:25:00
Néhány poszt erejéig a késes támadások témakörével fogunk foglalkozni: először megnézzük, milyen esélyeink vannak kés ellen, majd azt is, hogy mit tehetünk ilyenkor. Senki sem nyerhet kés ellen fegyvertelenül, mondják. Általánosításnak tűnhet, de az egyik leggyakoribb tévhit…..
  A nagyüzemi vagy a legeltetéses gazdálkodásé a jövő?   Az elmúlt években kialakult tejválság megkérdőjelezte a jelenlegi, intenzív tejtermelés életrevalóságát. Vajon szükséges-e jogi és kormányzati eszközökkel életben tartani a jelenlegi tejtermelési…..
Pipacs drótszőrű német vizsla. Aludni ő is nagyon tud...(dr.Markus Gabriella)                                  ..
gabba gabba hey 2010.02.06 13:08:12
Szépen könyörgök, segíts rajtam, Szent Balázs! Gyermekkoromban két fehér gyertyát tettek keresztbe gyenge nyakamon s úgy néztem a gyertyák közül, mint két ág közt kinéző ijedt őzike. Tél közepén, Balázs-napon szemem pislogva csüggött az öreg papon, aki hozzád imádkozott…..
Ha Manhattan középső városrészén lakik az ember, ahogy a New York-i magyar évadra kiküldött tudósító, szükségszerűen esik át a három fázison, miszerint először úgy érzi magát, mint egy dzsungelben, ahol a fák helyett toronyházak magasodnak. Aztán egyesével nézve az…..
léggitár 25 éves a Rossz vér 2008.11.15 14:49:00
Deák Bill Gyula Rossz vér 1983 Hungaroton Minap érdekes szlogen ütötte meg a fülemet: "Megasztár 4 - a legenda folytatódik!" Több probléma is van ezzel: egyrészt a Megasztárnak semmi köze a zenéhez, hiszen az egész arról szól, hogy a tévé előtt ülő tinik, a világ…..
"Van két zacskó füvünk, hetvenöt pirula meszkalin, öt bélyeg magas hatásfokú LSD, egy sótartó félig tele kokainnal, ezenkívül a szivárvány minden színében játszó élénkítők, nyugtatók, sikíttatók és nevettetők teljes galaxisa... meg még vagy negyed gallon tequila,…..