Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A-Anya

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nemzeti konzultációt” indít a DK, hogy az emberek megvitassák a párt javaslatait – jelentette ki Gyurcsány Ferenc szombaton. A pártelnök elmondta: kérdéseket tesznek fel, voltaképpen vitát provokálnak a választókkal arról, hogy milyen legyen az ország Orbán rezsimje…..
Kedves Anyukák, nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én úgy gondolom, hogy a gyermekünk öltöztetésénél elsődleges szempont a praktikus és egészséges ruhák és cipők kiválasztása. Rengeteg divatos lábbeli kapható, mégis kevés az olyan köztük, amely kifejezetten a gyermek…..
peeetikeee Nem késő még 2011.02.13 19:52:00
 Eltelt egy újabb hét. Sokat gondolkodtam egész héten, de nem jutottam semmire: tudom, hogy mit szeretnék, csak azt nem, hogy azt hogyan érem el, ha egyáltalán elérhető. Ha. De utálom ezt a szót!!! És holnap itt ez a drága Valentin-nap is, amit megint szingliként élek meg, nem…..
English versionÖnkénteseket keresünk!A Kristály-völgy Egyesülethez nagyon sok ruhaadomány érkezett a vörösiszap-károsultak részére. Annak érdekében, hogy a kolontári, devecseri és somlóvásárhelyi lakosok könnyebben meg tudják találni a nekik megfelelő ruhát, szükséges…..
A-Anya 2010.10.08 23:51:46
@ertek:
Vonyarcvashegyről is össze tudnátok szedni? Egy adagot már elküldtem, de élelmiszert és mosó + takarítószert tudnék még küldeni, sőt, a barátnőm is hasonló dolgokat adna. Csak a fuvart mi nem tudjuk megoldani sajnos. :(