Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brien

1 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Rossz PC Juniorok Live to Win! 2008.01.04 13:05:14
$józsi$ WoW-os bemutatója után sokan kérdeztétek, hogymilyen zene az 1...Live to Win-  Paul Stanley-től, amit a fenti South Park WoW os(10/8) részébe is beletettek, igaz, összevágva.A vágatlan is nagyon jó de sok lett volna, hogy a 30 percből 3 percet ez foglaljon :)..
Rossz PC Juniorok Cabal Online 2008.02.14 18:39:10
Egy MMORPG-t mutat be nekünk Vikusz.Régebben én is játszottam ilyenekkel(pl.: Runescape, Forsaken, Silkroad) de ennél lehet látni hogy a készítők dolgoztak rajta...Dehát ez olyan mint a legtöbb MMO(mint ahogyan a videóban is említik), hogy szinte semmit nem lehet csinálni csak ÖLNI,…..
Mint tudjuk a film sokaknak bejött. Nekem személy szerint a karakterek tetszettek nagyon, de néhány hézag azért észrevehető volt a történet menetében... Itt látható a film(ek) adaptációja, ami katasztrófálisan sikerült főleg a berogozott kardművészünkkel...…..
Nos, technika ördöge mindenképp meg akarta akadályozni, hogy megjelenjen, (9:08 perces videóm elmentve, konvertálva 101 MB volt, ami kemény 1 MB-al nagyobb mint megengedett.Kivágtam, belőle egy 10 mp-es részt, elmentem, konvertálom 103 MB. O.o Na jó, akkor mentsük el rosszabb…..
  A nagyikerű Potterfilmek folytatása a mozikban !..