Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Geekay

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Luca di Montezemolo a maláj és a kínai verseny között hazarángatta Maranellóba a csapatvezetést Ázsiából, hogy kiderítsék, mi a Ferrari gyenge szereplésének az oka. A háromórás megbeszélés (és a 15 órás repülőút) után az alábbi listát állították össze a lehetséges…..
A 2011-es szezon kezdetével nem meglepő módon pilótafronton is megindult a pszichológiai hadviselés. Lewis Hamilton kissé megfricskázta az első világbajnoki címet bezsebelő Red Bull csapatot, és csípős humorral megjegyezte, hogy az osztrák alakulat csupán egy energiaital gyártó,…..
Egy előző cikkben az ausztrál és a két spanyol pálya kapcsán olvashattatok arról, hogy milyen anyagi problémákkal szembesülnek a Formula-1 résztvevői. A válság jelei úgy tűnik, - az eddig érintetlennek vélt - ázsiai pályákat sem kerülik el teljesen, ám ezek a pályák…..
Talmácsi Gábor ezen a héten kipróbálhatja a Pedercini Team Kawasaki Ninja ZX-10R típusú versenygépét Sepangban. Ha jó benyomást kelt a négynapos malajziai teszten, a magyar motoros jó eséllyel pályázik az olasz csapat által felkínált pozícióra. A helyért az ausztrál Andrew…..
Két hónappal azután, hogy az IZOD IndyCar szervezői bejelentették, hogy 2012-től radikális változásokat vezetnek be a sorozatban, a Chevrolet bejelentette, hogy motorszállítóként visszatér legnagyobb sikerei színhelyére.A Chevrolet eredetileg 1986-ban mutatkozott be a…..
Egy körömrágásig izgalmas időmérő edzés végén a Williams német újonca, Nico Hülkenberg szerezte meg a pole pozíciót a Brazil Nagydíjra. Hülkenberg - csapattársát, Barrichellót követve - az elsők között váltott intermediate-ekről slickgumikra, és folyamatosan gyorsulva…..
A Peugeot Sport gyári csapata jövő hétvégén a kínai Csuhajban (Zhuhai) áll majd rajthoz, hogy bebiztosítsa az Interkontinentális Le Mans Kupa bajnoki címét. A francia gyártó az esemény előtt megjelentette az első hivatalos fotókat a legújabb Le Mans-i prototípusáról. A Peugeot…..
Bernie Ecclestone október 28-án ünnepli 80. születésnapját. Ebből az alkalomból a Red Bull Racing csapata egy különleges járgánnyal lepte meg a FOM vezért.Íme:A reakció sem maradt el : ..
A Red Bull Racing világbajnoki éllovasa, Mark Webber érte el a legjobb időt Jeongamban, a Koreai Nagydíj második szabadedzésén. Az ausztrál feneke alól kb. 25 perccel a tréning vége előtt kipördült a kocsi, felgyűrve a műfüves "szőnyeget" a pálya szélén, de…..
Michael Schumacher tizenkilenc évvel ezelőtt mutatkozott be a Formula-1-ben. Ez idő alatt megnyert hét világbajnoki címetés számtalan interjút adott – nem csoda, hogy alig van dolog, amit ne tudnánk róla. A Formula-1.com-nak mégis sikerült felszínre hozni néhány érdekességet,…..
ELŐSZÓ - Real Simon SaysMéhes Karcsi újságíró barátom és kollégám hatalmas Formula-1-rajongó. Nem mellékesen elismert szépíró: számos, könyv formában is megjelent regény, novella és antológia dicséri könnyed, elbeszélő stílusát. Ha jól emlékszem, először 2000-ben…..
Nem kis meglepetést keltett Peter Sauber, amikor a Szingapúrti Nagydíj előtt bejelentette, hogy a GP2-sorozat második helyezettjét, Sergio Pérezt szerződtette le Kobajasi Kamui csapattársának a 2011-es szezonra.Ez azt jelenti, hogy Héctor Rebaque (aki 1977 és 1981 között 41 GP-n vett…..
Sebastian Vettel és Mark Webber révén megérdemelt kettős Red Bull-győzelem született a ragyogó napsütésben megtartott Japán Nagydíjon. Harmadikként Fernando Alonsót intette le a kockás zászló - a spanyol immár három futam óta rendszeres vendég a dobogón.A rajt után még Kubica…..
Szakad az eső Szuzukában, ezért vasárnapra halasztották a Japán GP időmérő edzését. A versenyigazgatóság több alkalommal is eltolta fél-fél órával a tréning rajtját, de az eső később sem tette lehetővé az edzés megkezdését. Senki sem ment ki a pályára, egyszerűen…..
Sebastian Vettelnek mostanában új szerelme van: a sisakdizájn. A Red Bull 23 éves versenyzője már a júliusi Német, és a két héttel ezelőtti Szingapúri Nagydíjon is új bukóval állt rajthoz, és nem hagyta csalódni japán rajongóit sem.Seb szuzukai bukósisakján szinte minden…..