Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lujzus

84 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két és fél év telt el, amióta Myrike megérkezett hozzám, és bátran kijelenthetem, hogy tényleg egy kis csoda költözött be vele az életembe.Bár ma már ritkább a terpeszugrás és terpeszfutás, felváltotta a helyét a "motorozás", de ugyanolyan életvidám és…..
Hát, ahhoz képest, hogy ez a blog úgy indult, hogy a Myrivel eddig együtt töltött időt fogom leírni, egész más irányokba indultam el.Néhány fotó a blog névadójáról, az én Édes Drága Myrikémről!..
Hölgyeim és Uraim!Ennek a videónak egyik nem képviselői sem fognak tudni ellenállni, mégpedig azért mert a Hölgyek azonnal kiválasztják a legszebbeket, Uraim, Nektek pedig nincs más dolgotok, mint megvenni :)..
Myri baráti és rokoni kapcsolatairól még nem is igazán esett szó. Tény, hogy voltak testvérei, de hát, azok is más-más "szülőkhöz" kerültek, mint ahogy az szokott lenni.No, kapóra jött, hogy "Illangó" Katáméknak is van macskájuk, Cicó, hasonlít a Myrire,…..
Még gyerekkoromból ismerem a Leányzót, akit most már nem is hívhatok Leányzónak, mert már két gyermek Édesanyja, de nekem ő mégis mindig egy Tündéri Leányzó marad.Szeretem a kreativitását és imádom azt amit csinál:Tessék csak megnézni az új weboldalát! Mindenkinek ajánlom,…..
Tény és való, hogy nem a Facebookon élem az életemet, és nem is tervezem, de tegnap a FB-on olyan kincsre leltem, amely kedvéért érdemes lesz visszatérő látogatónak lennem.Szívből ajánlom Nektek is Hölgyek! Csábító lehet még, hogy a héten, vasárnap 5 db Thomas Sabo karkötő…..
A hasizom fejlesztő gyakorlatokat Myirivel teljesen máshogy értelmezzük:  ..
Zoli kollégámnak köszönhetően találtam meg ezt a videót, és főként abból a szempontból érdekes, hogy az én Myrim is ugyanezt produkálja, csak ez nálam "motorozás" néven futott eddig. Most tudtam meg, hogy ez a "drifting".Jó nevetgélést!..
Drága Olvasóim!Hamarosan új fotók érkeznek a Myriről :)Visszaszámlálás indul!Lehet láájkolni!A legtöbbet hozzászólónak kávés bögre lesz a jutalma!:)..
Ez az év sem kezdődött el úgy, ahogy én azt elterveztem. Egy szem "lánykám" - Myri - beleunva az ünnepekbe és a hidegbe, úgy határozott, hogy sztrájkba kezd a "hol is vagyok hajlandó aludni" témakörben.Hát, mellettem aztán nem igazán akart aludni, és a többi…..
Drága Olvasóim!Bocsánatot kérek, de az elmúlt hetekben annyi minden történt, hogy nem volt időm írni, de ígérem, hogy a 2011-es évben nem fogtok unatkozni.Egy kis humor így hétfő délelőttre:  ..
Drága Olvasók!Nem kellett sokat várnom szerencsére, és Panki makk egészségesen érkezett haza!Hamarosan sok-sok új bejegyzéssel jelentkezünk!Panka & Myri & Lujzus..
Drága Olvasóim!Néhány napig a laptopom, Panka orvosi kezelésre szorul, de a következő héten már újult erővel lesz itt velem, és folytatjuk együtt a myri.blog.hu írását.Addig is puszi Mindenkinek!Panka & Myra & Lujzus ..
UPDATE - 2010.12.30.A vacsorát a viccestwitter, a Hannibál, a Csurtus, a Fish in the Sea, és a lusta szakács bloggerei nyerték.Őket és a kézműves csoki nyerteseit egyaránt értesítjük emailben.Gratulálunk!Üdv, Blog.huDrága Bloggerek!Akár gasztroblogot írtok, akár nem, a hasatokat…..
Lujzus 2010.12.01 11:55:20
Drágáim!Íme a legnagyobb dili macska fanatikusoknak:)..
Tudom, hogy már mindenki látta ezt a videót, de akárhányszor megnézem, nagyon jókat nevetek...