Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ÉRTEM Egyesület

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ÉRTEM Egyesület 4. válasza Ésszerű válaszlehetőség-e az intelligens tervezettség az élővilág eredetére?  Igen, a tervezettség az ésszerűbb, a meggyőzőbb és a valószínűbb magyarázat. Figyelemre méltó, hogy levelezőpartnerünk „elhalasztja”, hogy…..
Az ÉRTEM Egyesület 3. válasza Ésszerű válaszlehetőség-e az intelligens tervezettség az élővilág eredetére?   Zsámboki János mindeddig a legkevésbé sem támasztotta alá, hogy a sokszínű élővilág evolúciós folyamatok révén jött volna létre; és bár tagadta,…..
Ésszerű válaszlehetőség-e az intelligens tervezettség az élővilág eredetére? (Az ÉRTEM 2. válasza)  Ismét hiányoltuk, és továbbra is várjuk a Szkeptikus Társaság válaszát a címben feltett kérdésre.  Levelük szerzője Zsámboki János, az MTA Szegedi…..
Ésszerű válaszlehetőség-e az intelligens tervezettség az élővilág eredetére? (Az Értem 1. válasza) Köszönjük Meszéna Géza levelét, bár hiányoltuk válaszát a címben feltett kérdésre. Véleményünk szerint az intelligens tervezettség (intelligent design, rövidítve ID)…..