Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mitviseljholnap

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT 79 nappal később... 2011.04.18 02:50:00
                       79.nap 83,55 kg                                0.nap 96,30 kg147,069 km futás 30 súlyzós edzés -12,75 kg 79 nap…..
mitviseljholnap 2013.03.31 10:32:24
Jön a hosszú hétvége és a fázós rokonlátogatások ideje. Van, aki wellnesskedni indul, van, aki vidékre a családhoz. Mindkét esetben jól jöhet egy irdatlan vastag pulóver, ami megvéd a sétára tökéletes hűvös ellen és öltöztet is egyben.Ma egy reklámokban is felbukkanó…..
Mit viselj holnap? High-end 2010.10.27 18:36:00
Lássuk a másik végletet is: egy magyar "department store" kínálatát, egy-két "designer" darabot. Ez a műfaj egyelőre inkább külföldön hódít, ahol az átlagkeresetekhez jobban igazodnak az itt kapható ruhák árai is. A Magyarországon több üzletet is nyitó P**k…..
Mit viselj holnap? 80as90es 2010.10.25 18:06:00
Nem kell feltétlenül neonszínű esőkabátba és szkafanderbe bújnod, ha a 80-as/90-es évek előtt akarsz tisztelegni. Ma különösen sokáig keresgéltem, mire a férfiruhákat is forgalmazó boltok szürkeség-áradatából össze tudtam állítani ezt a szettet.A kötött pulóver…..
Csak hogy ne mindig ötvenezres kollekciókkal álljak elő, ezúttal itt egy alacsonyabb árfekvésű szett a J**** C***tól.Kezdjük a pulóverrel, amelynek második rétege és a halszálkás ingnyak is csak fake, tehát egy komplett pulóver és ing helyett csak a nyaktól fölfelé látszó…..
Ki ne vágyna futni ilyen időben? Hullanak a levelek, már nem nyári forróság-, hanem őszi avarillata van az erdőnek/parknak. Húzz magadra egy pólót, bújj bele ebbe a puha melegítő-szettbe és rugalmas futócipőbe, majd irány a természet!Kényelmesebbeknek elég otthon belebújni és…..
Még nincs elég hideg a pólóhoz. Különösen nem, ha csak leugrasz a kisboltba venni ezt-azt, de hátha összeakadsz plátói szerelmeddel és nem akarsz mackónadrágban és papucsban menni. Erre egyébként vissza fogunk térni, tervben van egy kényelmes/sportos poszt!Kezdjük…..
Mit viselj holnap? Egyetemista 2010.10.11 13:05:00
A Simpson család városával fémjelzett márka ruháit jó ideje az egyetemista divattal azonosítják. A kínálatot átnézve bármely ruhadarabokat variálva ezt a hatást érhetjük el. Hál'Istennek ugye mindent mindennel lehet hordani, ha az ember némi harmóniát visz bele (1-2 hasonló…..
Tegyük fel, hogy céged éppen megnyerni készül egy tendert, de ehhez szükség van az üzleti partner bizalmának elnyerésére. Mi sem könnyebb, ha az ember rendelkezésére áll egy vidéki ház, ahol egy pohár sherry kíséretében meg lehet alapozni egy hosszú barátság kezdetét.A…..
 A fekete rosszfiús, bármilyen színhez megy, slankít, stb. A fehér nagyon kényes szín, nehéz eltalálni az összeillő darabokat / árnyalatokat.De ott a szürke. Jaajj, az a csodás szürke. A nem kirívó, öltöztető, egyszerű, kevesebbtöbb, elegáns szürke. Egy ehhez hasonló…..
Ezennel ünnepélyesen útjára indítom a Mit viselj holnap? ötletadó blogot! Hogy miért? Mert rengeteg magára igényes, divat iránt fogékony férfi él Magyarországon és jó lenne, ha még több lenne! Senkinek nem kívánok reklámot csinálni, csupán megmutatni, mit mivel és mit hogyan…..