Regisztráció Blogot indítok
Adatok
katagazda

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tanyavilág Vissza a múltba 2010.12.04 16:25:00
2010.12.04 17:23UPDATE:KARBANTARTÁS LEZÁRULT. TALLÉROKAT JÓVÁÍRTUK. TANYÁKAT VISSZAÁLLÍTOTTUK.2010.12.04 16:25Sziasztok:Mont észrevehettétek kb 30 perce elkezdtük karbantartani a játékot. A legutóbbi szerverbővítéskor olyan kihívással találkoztunk, amely…..
Bárki, akinek tallérokkal gondja volt, az próbálja most beírni a kódot, el fogja fogadni a rendszer. Elnézést a késésért, mostantól azonnal jóváíródnak a vásárlások.A héten a kommentkek között segítséget kértünk és kaptunk is tőletek a hibák felderítéséhez.…..
katagazda 2010.12.04 11:38:51
@gigi74: Kedves Gigi!
Nekem kb. 30 tábla földem nincs meg, rajta állatokkal... De - ahogy látom - itt mindenki így járt...
Gyönyörű dolog történt velem, meg kell osztanom ezt a gyöngyszemet mindenkivel:
Visszajöttek a szomszédaim! Az elsőnél sík terep, egy dekor-madár a rúdon, gémeskút, 4 db rózsa. Nosza, vad dézsmálásba fogtam, négyszer lelepleződtem. Szerintetek ki harapott meg? A madár, a gémeskút, vagy a rúd, amin a madár ül? Persze jött a kalapos, azóta nincsenek szomszédaim... Csak küldetésem van: locsolj meg 20 gyümölcsöt :-)

Kedves Jellemtelenvagyok! Nem te vagy a jellemtelen, hanem az, aki semmire nem válaszol... :-)

A kedvencem viszont az a cinizmus, amivel a kalapos közli, hogy "zökkenőmentesen tudj játszani". Mintha valami hibácskák lennének. Zökkenőcskék. Apró kellemetlenségek. Közben meg gyakorlatilag nincs játék.
SMS fizetések Az elmúlt két napban azt vettük észre, hogy késlekedés volt az SMS fizetéseket lebonyolító partnerünk rendszere és a mi rendszerünk között. Ez azt jelenti, hogy elküldted az SMS-t, de csak 10-15 perc múlva kaptunk erről infót.…..
katagazda 2010.10.14 10:32:03
@selyem: Köszi a jó hírt, félistenként tisztellek ezután! Mivel az elmúlt napokban többször is végignéztem, ma már nem tettem meg, és lássatok csodát!!! Ráadásul ribizlit vetettem éjszakára - nem volt más - abban a biztos tudatban, hogy a tegnapi naphoz hasonlóan visszaveszi a pontokat. Mindjárt érik. Ezek szerint van esélyem, hogy ma még pontot is kapok érte...
katagazda 2010.10.14 12:02:44
@parasztadmin: Bocs! Én pont azt mondom, hogy előre kell kommunikálni. Eddig leírtam vagy hatszor!!!! Azt, hogy nem kellett volna, mert akkor előre pampogunk, ti írtátok, én meg felháborodtam rajta...
Sajnos nem emlékeztek még arra sem, hogy mit írtatok, amit meg mi írunk, azokat a dolgokat nem olvassátok el rendesen, csak kiragadtok egy mondatot. Brávóóóóó!
Leírtátok többször, hogy néhány dolog kikerült a limit alól, többször rákérdeztem, hogy mik, hallgattatok. Ma selyem észrevette, hogy mik azok (mert csak most vettétek ki, tegnap csak emlegettétek).
Eddig kb. húszan kérdezték meg, hogy mikor kapjuk a dézsma-nyilat (én magam legalább ötször), még mindig nem írjátok meg, még mindig azzal foglalkoztok, hogy miként lehetne félreérteni a felhasználók mondandóját.
Én ugyan a játékból juszt sem lépek ki, de erre a blogra utoljára léptem be. Semmi értelme, hogy az ellenkezőjén élcelődjetek annak, amit az ember leír. Nem bosszantom magam. Aki nem bír egy körmondatot megérteni, inkább ne blogozzon. Így hát akkor írjatok ide legközelebb, ha megértettétek azt a bizonyos körmondatot...
katagazda 2010.10.14 12:37:44
@tanyasegéd: Rád is az vonatkozik, ami az előzőre. parasztadmin írta le a következőket:
2010.10.13-án 08:10:21-kor:
"Ha egy nappal korábban tesszük ki a magyarázatot, akkor mi lett volna a különbség? Az, hogy egy nappal korábban kezdesz el lehordani minket a blogban?" Csak sajnos ezt is elfelejtette, te meg nem olvasol.
Erre utaltam. Ez akkor leverte a biztosítékomat, mert inkorrekt banda vagytok, akik még csak nem is érzik, hogy amennyiben kitesznek egy játékot, annak illene működni, amennyiben változtatnak rajta, azt illene bejelenteni. Azt meg végképp nem értitek, hogy az emberek többsége "stupid user", csak játszani szeretne, mint bármely más játék esetében, nem a Gyík-tól kezdve a Magyar Értelmező Kéziszótárig mindenféle irodalmat elolvasni.
Azért egy-két bonyolult játék létezik ezen kívül, azok mind működnek. Fel sem merülhet, hogy ne azt tegyék! Rajtatok kívül nem volt még a világtörténelemben olyan fejlesztő csapat, amelyik arról sírna, hogy ő mennyit dolgozik értünk, meg ez az első fejlesztése.
A fejlesztő szolgáltat, a felhasználó felhasznál, kivéve nálatok. Mivel - mint leírtátok - ez nem egy cola-automata... Egy játékot akkor teszek fel a netre, amikor működik. Egyébként meg a minimális dolog, hogy amennyiben valamit ilyen mértékben szarul csinálok meg, akkor elnézést és türelmet kérek, nem támadok. Milyen elképzeléseitek vannak nektek a világról? Ti elvállaltok valamit, amihez a tudásotok, felkészültségetek nincs meg, csináltok egy ilyet, rajtunk kísérleteztek és még ráfér az orcátokra a felhasználóra bármit mondani? Nem mi vagyunk a ti szakmai előmeneteletekért, az anyagi biztonságotokért, röviden az éhes kis karriervágyatokért, hanem ti vagytok a felhasználókért, akik ki szeretnének kapcsolódni a munkájukból, ahol viszont ők a szolgáltatók, és tőlük sem fogadja el senki mentségnek, ha bevállal olyasmit, amihez nincsen lövése sem, aztán persze szarul is csinálja. Ó ez már megint egy bonyolult mondat volt, biztosan az ellenkezőjét értitek majd rajta, vagy semmit sem...
Azzal takaróztok, hogy hány új játékos van? Ez egy új játék esetén nem eredmény, hanem törvényszerűség. Arról beszéljetek, hogy a játékosok közül hány törölte magát, hány nem játszik stb. Nekem 15 ismerősöm regisztrált, ebből 6-an játszottak egyáltalán valamennyit, a többi csak nem vette a fáradságot, hogy levegye az alkalmazást. A 6-ból egy már törölte magát a 22. szintnél, kettőt pedig napi rendszerességgel kell meggyőznöm, hogy ugyan már maradjon. Tehát az általatok eldicsekedett 15-ből 3 a játékos. Ez a valós statisztika.
Afrikatanács kollégának nincs ideje posztot írni, mert teszteli a küldetéseket. Jómagam nem vagyok gyakorlott blogoló, ezért elég tárgyilagos leszek. TP limit Sok levelet kaptunk a témában és voltak olyan játékosok, akik a TP limit szabály számunkra eddig ismeretlen…..
katagazda 2010.10.13 00:22:17
Kedves TANYASEGÉD meg ADMIN meg mindenki a RUMLIS ASZTALNÁL!

Arról változatlanul nem esett szó a mai jópofizásban, hogy miként lehetséges figyelmeztetés és magyarázat nélkül megváltoztatni a szabályokat. Bevezetni ezt a limitet, aztán 3-4 órán át dühöng mindenki, amíg rá nem jövünk magunktól. Különösen akkor érthetetlen, amikor kiadtatok egy közleményt, amiben arról beszéltek, hogy milyen aranyosak vagytok, mert van 3 új cucc, meg milyen belátóak, mert amíg a küldetés instabil, nem teszitek fel...

Engem nem zavarna egyáltalán, ha nyersen fogalmazna a Tanyasegéd, még azt is el tudtam volna fogadni, ha azt írjátok: "Jól ki... veletek, büdös parasztok, szívjátok bátran, mi meg röhögünk rajtatok!" Csak ne hallgattatok volna! Ez egy hatalmas etikátlanság volt. A való életben most vonják éppen deresre azokat, akik az eredményekről beszélnek, közben meg üres a kassza :-) Természetesen nem gondolom, hogy ez a dolog vérre menne, de a kis inkorrektség is inkorrektség. Én az ovis gyerekemnek is mindig az igazat akartam mondani, nem arról beszéltem, hogy csak fagyizni megyünk, aztán ott várt az orvos egy tűvel...

Kérem megnyugtató válaszotokat, hogy többet már nem akasztotok minket hasba ilyen módon. Az ember mindent elfogad, ha szólnak, csak ne utólag jöjjön rá!

Korábban emilkéket küldtem, ha valami bajom volt, gondoltam nem a fórumon mondom el, de sajna nem történt semmi, még azt sem mondtátok, hogy menjek már a francba. Az elsőre kaptam annyi választ, hogy tételesen meg akarjátok nézni a problémámat, aztán válaszoltok, a másodikra, hogy valamiért nem menti a szerver az adataimat, aztán ennyi. A hétvégén, amikor többen kiléptek a játékból és mindenki dühöngött, nem írtatok semmit órákon át, hallgattatok, mint sz... a fűben, pedig a mellékelt ábra szerint tudtok írni!!! :-)

Várom az ígéretet!!!
Egyébként jó munkát, tényleg javul a rendszer!
katagazda 2010.10.13 10:57:49
@parasztadmin: Ez már megint egy rút csúsztatás. Tényleg olyanok vagytok, mint a politikusok!!! Hogy az embernek a saját kárán kelljen rájönni arra, hogy ti valamit megváltoztattatok, nagy szemétség volt. De arra hivatkozni, hogy "ha egy nappal előbb szóltunk volna" egy abszolút politikusi megnyilvánulás, nem is tudom, hogy minek minősítsem. (Ha nincs igazam, támadok, mindenki hülye, csak én nem... A játék meg dübörög...) Még csak nem is érzed, hogy milyen dolog volt ez? Nézd vissza a blogot. 4 órán keresztül próbáltuk kitalálni, hogy mit csináltatok... Ti meg büszkén hallgattatok, aztán 4 óra múlva kiegészítettétek a korábbi bejegyzéseteket, mintha mi sem történt volna.
Nem kell ahhoz 7 évesnek lenni, hogy az emberben legyen egy kis erkölcsi érzék és ne próbáljon átverni másokat, még kis dolgokban sem...
Az idő főleg az új funkciók tesztelésével telt, de azért néhány újdonságot elkészítettünk, amik most ki is kerültek. Kakas, mangó fa és mexikói háttér közül választhattok, remélem tetszeni fognak az újdonságok. A hétre beígért új funciót nem merjük elindítani.…..
katagazda 2010.10.11 10:59:32
@jannni: Szerintem kár volt, hátha megjavul (tudod, én pozitív ember vagyok :-) )
Én mindenkinek azt javaslom, hogy arasson le mindent, ami kipusztul, ássa fel a helyét, aztán a rengeteg zsozsóval üljön a tanyán, várja ki a "vészkorszak" végét... Egyszer csak jobb lesz!!!
Nekem változatlanul az a bajom, hogy kötelességgé válik a napi kétszeri belépés. Learatok, vetek, megnézem a szomszédokat, megtekintem a napi rendszeres üres tojásomat, elolvasom a blogot, aztán - kb 5-6 perc után - kilépek és mást csinálok. Mint már írtam, más helyeken játszom abban az időben, amit korábban itt töltöttem.
Viszont gyorsabb a haladás, szombaton véres verejtékkel felkínlódtam magam a 46. szintre, azóta minden játék nélkül összejött két tábla föld, 6 tehén, egy birka, 2 fa, holnapra pedig megvan a következő szint... Nagyon élvezetes volt... Olyan lett, mint az életünk, eredmény, termelékenység, amit nem hátráltathat némi élvezet :-)
Most mit játszol?
katagazda 2010.10.11 11:03:12
@ördögvirág: Hogy csinálod? Nálam ugyanakkora, változatlanul csak egyszer kicsinyít a mínusz-jel. Megnyomtam ötször, de semmi nem történt. Te mit csinálsz még?
katagazda 2010.10.11 11:07:33
@Müfürc: A Zituska sikerült, a másik nem. Küldtem bőszégszarut-levelet. Át kéne tennünk a levelezésünket...
Mint kiderült, kb úgy tudunk titkot tartani, mint a Pentagon... ma éjjel teszteljük a játék új funkcióját, amit néhányan véletlenül már láthattatok. Igyekszünk jobban titokban tartani a jövőben a fejlesztéseket :) Aki nagyon kíváncsi a részletekre, a kommentkekben biztosan…..
katagazda 2010.10.08 22:18:24
@aKriszta: Kedvesem! Most olvastam az Afrikatanács utolsó bejegyzéséhez írt szövegedet. Szép volt!
"Ilyen jól még soha nem ment a játék, élvezem, imádom, csodásak vagytok, már csak virág kellene stb." Meg vagyok róla győződve, hogy te az egyik fejlesztő vagy, legrosszabb esetben a fejlesztő barátnője. Jelen írásod szerint te már tudsz valamit. Tehát: Vissza akarjátok vonni? Mi mind nagyon örülnénk neki...
katagazda 2010.10.08 23:24:57
@agnes76: Úgy tűnik ugyanazon a szinten állunk. Ugyanez a helyzet nálam is. Én vettem pár áfonya-bokrot, az 12 óránként hoz 240-et (legalábbis ma délután annyit hozott, de lehet, hogy reggelre már azt is lecsökkentik, hogy jól érezzük magunkat és kellően biztosítva legyen a fejlődésünk). Ajánlom neked is. Aztán üres földekkel kivárom, amíg valami épeszű programozó vagy eltörli ezt a rémséget, vagy ad valami tippet, hogy mit lehet tenni.
Jelenleg a gazdálkodásnak még a látszata sincs meg...
katagazda 2010.10.08 23:41:01
@aKriszta: Bocs, de nem írtam, hogy a kémjük lennél, az oldal nyilvános - ahogy én látom.
Hihetetlen volt, hogy mindenki a haját tépi, nekem fáj a fejem és a hátam... Ugyan gyógyszerszedésre senki és semmi nem bírhat rá, de csaknem a halálomat okozták tegnap és ma. Erre te elkezdtél áradozni a nagyszerűségükről... Nem tudtam máshogy elképzelni, csak úgy, hogy az egyik fejlesztő becsempészett egy kis "új hangot" arról, hogy dübörög a program...
Ha valós személy vagy, akkor bocsi, a legtávolabb az állt tőlem, hogy bárkit megbántsak - persze a fejlesztőkön kívül. Őket nagyon szívesen megbántanám. A mai napig elég jól tűrtem a ki...okat, bár néhány e-mailt küldtem nekik. A blogot csak olvasni szoktam, de ma olyan dühös lettem, hogy regisztráltam.
Nem nagyon bízom abban, hogy a parasztlázadás miatt visszavonják ezt a rettenetet. Szerintem, aki annyira pofátlan, hogy figyelmeztetés nélkül megváltoztatja a szabályokat, majd elnézi síri csendben, hogy 4-5 órán keresztül egymásnak adott tippekkel próbáljuk kitalálni, hogy mi is történt, az annyira semmibe vesz minket, hogy nem hatja meg néhány vélemény, pár dühös szó.
Hát, csak abban tudok bízni, hogy az iWiW legalább rendre utasítja őket. Ez ugyanis az iWiW totális szégyene!
Még egyszer bocsi, ha megbántottalak :-)