Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nanette

362 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nanette City Home befejezett A, B és C épületében minden lakás és beálló elkelt. Amennyiben a City Home lakópark építés, illetve tervezés alatt lévő további ütemei iránt érdeklődik, esetleg használt vagy kiadó lakást keres a City Home-ban, kérjük, hívja értkesítőinket!…..
A Nanette házaiban jelenleg nincs eladó lakás vagy beálló, további ajánlatainkért kérjük, hívja értékesítőinket!..
A Nanette City Home utolsó két lakását most rendkívül kedvező áron kínáljuk! Nézze meg a házat és a penthouse-okat, hívja munkatársainkat!..
A Nanette City Home maradék tárolóit most 50% kedvezménnyel kínáljuk, csak a készlet erejéig! Tárolók már 269 000 forinttól!..
A Nanette Cite Home utolsó tárolóit most 50% engedménnyel kínáljuk, a készlet erejéig! Tárolók már 269 000 forinttól!..
Lassan az utolsó azonnal költözhető lakások is elkelnek a Mester u. 83-ban, a 384 lakásból már csak öt nagyobb lakás maradt szabadon...
City Home hírblog Még hat lakás 2014.06.20 12:22:28
Bár a C épületet csak februárban adtuk át, a 384 lakásos épületegyüttesben mindössze 6 darab, azonnal költözhető lakás maradt. Ezekhez továbbra is ajándékba adjuk a gépkocsi-beállót, a készlet erejéig...
A IX. kerületi Nanette City Home harmadik ütemében elkészült C épületet csak februárban adtuk át a lakóknak, a teljes épületegyüttes 375 lakásának 95%-a azonban már gazdára talált. Az utolsó lakások vásárlói most - a készlet erejéig - lakásaik mellé még egy…..
Utcai portálos, változatos méretű üzlethelyiségek a Nanette City Home-on most különösen kedvező áron!..
Április 25-27-én mindenkit szeretettel várunk a Lurdy Házban megrendezésre kerülő Lakásbörzén vagy a City Home-ban, ahol a vásárhoz kapcsolódóan szombaton és vasárnap is megtekinthetők lakásaink. A részletekről érdeklődjön munkatársainktól!..
A korábban elkészült A és B épületekhez hasonlóan a földhivatal március 31-ével bejegyezte a City Home Mester u. 83/C társasházat, illetve megnyitotta az egyes ingatlanok külön tulajdoni lapjait, amelyeken széljegyen ott szerepelnek az új tulajdonosok. A következő 1-2 hónapban…..
Tekintettel arra, hogy a házban már csak 3 szabad lakás maradt, április 4-ével bezár a Nanette Harmony. Az érdeklődők a lakásokat a jövőben előzetes időpont-egyeztetést követően tudják megtekinteni...
Nagyvonalú és kényelmes, dupla komfortos , 73 m2-es nappali + 2 hálószobás lakás a XIII. kerületi Nanette Harmony-n 28.990.000 forintért! Hatalmas, 23 m2-es, fedett terasz, a teraszról nyíló 4 m2-es tároló és 78 me2-es saját kert 10 perc sétára a metrótól...
A kérdést nem mi tettük fel, hanem az index.hu, ahol természetesen a válasz is megtalálható. Amiért pedig a mi híreink közé is bekerült, az az illusztráció, egy régebbi fotó a City Home-ról - a cikk itt érhető el...
Az elmúlt két napban másfél tucat lakást adtunk át a City Home C épületében az új lakók első csoportjának, nekik, illetve az őket hamarosan követőknek szólnak a beköltözéssel - ezúttal a fűtéssel - kapcsolatos információink. Január lévén, a házban természetesen már…..
A mai napon megkezdődött a City Home C épületébe a beköltözés, ennek kapcsán szeretnénk az új - és a régi - lakók figyelmét felhívni néhány fontos dologra. A "költözési csomagnak" részét képezi az építmény- és lakáshasználati útmutató is, amit az összes fontos…..
Csütörtökön vehetik át lakásaikat a C épület első lakói, ehhez kapcsolódóan pedig teljesen átalakítottuk "birtokbaadási csomagunkat" a teljes City Home tekintetében. Korábbi ügyfeleink tudják, hogy átadáskor a kulcsokon kívül rengeteg papírt is kaptak, amelyeket nem volt a…..
Kiadták a C épület használatbavételi engedélyét, amely 2014. január 2-ával emelkedett jogerőre, így a lakások költözhetővé váltak. A héten minden ügyfelünk kézhez kapja a határozatot, illetve a fizetési és költözési tudnivalókról szóló levelünket, az első…..
Nanette Hírblog Kiadó lakások 2014.01.09 15:29:35
A Nanaette-nél folyamatosan érdeklődnek kiadó lakást keresők, mivel azonban cégünk csak értékesítéssel foglalkozik, ezeket az igényeket eddig nem tudtuk kiszolgálni. Mostantól viszont a hasonló megkereséseket partnerünkhöz, a Home Solution Kft-hez továbbítjuk, ezért ha Ön…..
Vevőre talált a City Home A-C épületeinek utolsó garzon lakása is, mostantól már csak 2, 3 és 4 szobás lakásokból választhatnak ügyfeleink, legalábbis a következő ütem építésének megkezdéséig. A többi lakástípus is kelendőnek mondható, a teljes épülettömb…..
A XIII. kerületi Nanette Harmony egyik utolsó teraszos (8 m2) 2 szobás lakása (B23) 16-590-000 forintért! A lakás tökéletes beosztással, külön WC-vel, saját külső tárolóval rendelkezik, déli tájolású...
Felhívjuk minden kedves ügyfelünk figyelmét, hogy a Nanette Real Estate Group valamennyi irodája zárva tart december 21. és január 5. között. Az idei évben a Nanette Harmony-n az utolsó átadási nap december 17-én, a City Home-on december 19-én van...
A City Home Mester u. 83/B épületében karbantartási és javítási munkák miatt december 2-án kedden 9 és 15 óra között el lesz zárva a hideg és a meleg víz is. (Az A épületet a szerelés nem érinti.) A kellemetlenség miatt elnézésüket kérjük...
Sorra jönnek a szakhatóságok a C épület vizsgálatára, a múlt héten az ÁNTSZ és a tűzoltóság szakemberei jártak a házban és mindent rendben találtak. Reméljük, karácsonyig valamennyien befejezik az eljárást és valamikor januárban sor kerülhet az önkormányzat részéről is…..
Második távközlési szolgáltatóként a Com.unique is megkezdte működését a City Home-ban, így a lakók valós választási lehetőséggel rendelkeznek, kinek a szolgáltatását szeretnék igénybe venni. A Com.unique kedvező árfekvésű csomagjaival, illetve a szimmetrikus le- és…..