Regisztráció Blogot indítok
Adatok
be poz+

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre elképesztőbb fordulatokat vet a vörösiszap-katasztrófa ... A Magyar Tudományos Akadémia tagjai megállapították, hogy a vörösiszap nem mérgező. Azt írják, maga az iszap nem mérgező (gondolom csak vörös) a gond a vízzel van, mert az durván lúgos, és harmadfokú égési…..
be poz+ 2010.10.08 12:32:46
be poz+ 2010.10.08 12:43:17
@Seduxen: igen, végig tudsz menni. Ott egyből látni is fogod katasztrófát. Kolontárra is eljuthatsz onnan, de ha továbbmész a következő falu Vásárhely.
Én úgy tudom gumicsizma, védőkesztyű (saválló), P2-es maszk mindig elkél. Jó utat!
be poz+ 2010.10.09 18:38:01
@abandi: ajkai vagyok, voltam kint, segítettem is, a tározóhoz kb 500m-re voltam. A látottak alapján én sem értem, hogy ez hogy történhetett. A lúg az iszap tetején helyezkedett el, hogy szakadhatott át a talapzatig az baromi vastag fal? Azoknak a több köbméteres daraboknak némelyike családi háznyi, és a kisebbek is óriásiak. Van amelyik 300 m-re van a gáttól. Milyen erővel kellet kitörnie? Az északi fal repedése is kérdéseket vet fel. Valóban elgondolkodtató.
"Ez az ügy nem úgy lesz elintézve, ahogy általában szoktak, új időszámítás kezdődik" – mondta ma délelőtt Orbán Viktor Kolontáron. Nem volt szándékomban a szörnyű katasztrófa politikai vonatkozásairól írni, mert egyrészt ebben a helyzetben szerencsétlen lenne…..
be poz+ 2010.10.09 18:17:45
@bierkamp: nem mintha OV védelemre szorulna, de ezzel szemben a tények:
- szerda reggel a hídon tartott sajtótájékoztató előtt másfél órát mászkáltak a letarolt területen. Nem a PR managereivel, hanem polgármestereivel. Én ott voltam láttam, a polgármestert (Tili Károly) személyesen ismerem, ő mondta.
- ma éjjel 3-4 óta volt lent Devecserben és Kolontáron. Személyesen hozott döntéseket, embernek véve a helyieket is.
Tehát szép a fotelból otthonról acsarogni, de csak épp a valóság más.
Az eredeti témával, mármint Török Gábor véleményével, pedig egyet értek.