Regisztráció Blogot indítok
Adatok
karlbartos

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt szerkesztőség! Én egy Postán dolgoztam Hál isten nem sokáig. De ez a pár év is elég volt, hogy eljöjjek. 3 év után betelt a pohár! Aki a főnökhöz bejárt jelenteni minden jó kijárt neki! A fél óránkénti szünet,…..
karlbartos 2017.03.10 22:37:37
@IT Knight: na te aztán tudod... talán magyar posta alkalmazott vagy? nem? akkor kuss van!
karlbartos 2017.03.10 22:44:21
@Sörömpőőr: haha és te nem vagy magyar? te is dolgozol -talán-.
LifeTILT Bitch-Air A kurva járat 2011.05.09 03:15:00
  Most hétvégén egy legénybúcsúban volt szerencsém részt venni. Egy főiskolai haverom ugyanis úgy döntött, becsukja a szemét és beleugrik abba a szakadékba, aminek az alján a házasság intézményének sziklái várják. Ezek a sziklák előbb vagy utóbb, de szét fogják zúzni…..
Tisztelt Munkahelyi (T)error blog! Korábban dolgoztam rövid ideig az XY nevezetű fuvarozó társaságnál tehergépjármű-vezetőként (kamionon). Mivel, ez idő alatt a feletteseim részéről az érződött, hogy csak egy rendszámmal nevezett, pénznyelő, élősködő organizmus vagyok a…..
Kedves MTBlog, job hunterek! Szeretném veletek megosztani, egy igen érdekes kalandomat ami a mai napon történt.Hogy lehetséges, hogy léteznek még szcientológus munkaerő közvetítők? Csak szűkszavúan: Adott logisztikai végzettségű munkaerő,adott logisztikai munka ajánlat.…..