Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marci29

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz követni mindazt, ami az MSZP-ben zajlik. Molnár Gyula pártelnök december 1-jén bejelentette, hogy a kampányban Kunhalmi Ágnes lesz a szocialisták "arca", tegnap meg már azt javasolta, fogadják el Karácsony Gergely ajánlkozását a miniszterelnök-jelölti posztra. Az MSZP olyanra készül, amire…..
Marci29 2017.12.10 23:05:29
Az obligát migráncsozás, bevándorlózás, sorosozás mellett két fontos dolgot is kimondott ma az állami rádióban...
Marci29 2017.07.07 15:46:26
Épp ideje, hogy végre megszólaltatok! Már azt hittem valami baj történt, vagy kicsit pihengetni átruccantál Grazba, de hál Istennek semmi gond, totálteljesen megnyugodtam... Ezek szerint két hónapja elmélkedtek rajta, rágjátok a körmötöket, most kb. a könyökötöknél tartotok: Hogy kéne beadni ezt az…..
Marci29 2017.06.23 15:02:43
Mintha a Fidesz fizetne érte. Az MSZP mást sem tesz, mint gyurcsányozik. Attól a Molnár Gyulától, aki azzal lett az MSZP elnöke, hogy együttműködést ígért,. ez különösen kínos. A szocialistáknak nem a CEU- vagy a civilek elleni támadás a fontos, hanem, hogy korábbi elnöküket, miniszterelnöküket…..
Úgy tűnik, az MSZP miniszterelnök-jelöltje hiába indított háborút Gyurcsány Ferenc ellen. A Závecz Research kutatása szerint a szocialisták támogatottsága stagnál, a DK népszerűsége nő. A kispártok eltűntek, a Fidesz és a Jobbik csökkent. Ami azonban az ellenzéknél a legfontosabb hír: az MSZP…..
Marci29 2017.03.29 18:57:17
Tanulságos kutatás látott ma napvilágot. Az derül ki belőle, hogy hiába a MSZP miniszterelnök-jelöltje Botka László, a párt szavazóinak harmada Gyurcsány Ferencben látja Orbán legyőzőjét - holott ő nem is miniszterelnök-jelölt. Az ellenzék által elérhető szavazóknál kiegyenlített a támogatottságuk.…..
Orbán Viktornak nem volt annyira fontos a saját alkotmánymódosítása, hogy odadobja érte Rogán és médiabárói köre néhány tízmilliárd forintos profitját. Mivel nem teljesítette a Jobbik feltételét, és nem szüntette meg a letelepedési kötvényt, a Jobbik sem támogatta az alaptörvény-módosító javaslatot…..