Regisztráció Blogot indítok
Adatok
telcsis

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Búzakalász 66 Felcsút Kft. vásárolta meg tavaly ősszel az Erőmű-tavat (Póctetői tó) és környezetét. A közkedvelt és szép bicskei pihenőterület tulajdonosa tehát Mészáros Lőrinc, aki egyben Felcsút polgármestere.      A szerző felvétele    Az ingatlant - mármint…..
Abban a városban élünk, ahonnan a nem is helyi lakos polgármester idős, beteg emberek bentlakásos ellátását szüntette meg. Így aztán érthető az a kampányszerű mea culpa: a 70 év fölötti bicskei lakosoknak nem kell fizetniük (a szintén nem bicskei vezető által) megduplázott…..
Bicskei Szó Ír az olvasó 2014.02.23 19:49:56
Ma valaki el akarta vinni a könyvtár főbejáratához legközelebb álló utcai szemetesedény (fém) tartóoszlopát. Kimozgatta a városfejlesztések idején nagy betonba ágyazott vasat - ügyeltek a részletekre -, de nehéznek bizonyult, így félig kidöntve ott maradt az út szélén.…..
A Bicskei Szó értesülése szerint ma reggel a Bicske Szíve park területére, a Káposztás rendőrkapitánysággal szembeni tavához vagy inkább nádasához érkeztek a Bicske Szíve park önkéntesei, akiket rendőrök vártak. Az arra járó szemtanúk elmondása szerint igazoltatták őket,…..