Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabi san

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Kulka János, te vagy az? 2013.08.27 08:28:54
Így fest travi bártulajdonosként Mágen doki. Forró! ..
Gabi san 2013.08.27 09:07:29
Pár hete már bejárta az internetet Lady Gaga fotója, amelyen tök pucéran pózol, ez itt ni: Akkor azonban még a kezével kitakarta intimebb testrészeit. A legfrissebb képeken, amelyek szintén a V magazin fotói, még ennél is merészebb Gaga, így most már megtekinthetjük…..
Gabi san 2013.08.14 22:16:08
Mindig kíváncsi voltam, hogy miféle remekművekre gondol az, aki arról beszél, hogy Gagarin művészi értéket képvisel és kimagaslik a kortárs könnyűzenei életből. Remélem felbukkan egy, itt, aki megmagyarázza nekem. A "po-pop-po-po", vagy az "rá-rá-rommámáá", esetleg az "e-e-e-e-e-e-e-e-eeeee" az, ami felülpozicionálja őt az átlaghoz képest? Vagy hogy tud hangszeren játszani? Mert Tori Amos is zongorázik, no meg párezer énekesnő szintén. Nagy a hatása mint jelenség, ezt aláírom, de a zene az, ami utoljára szóba kerül, ha a jelentőségét taglaljuk. A klipek, a ruhák és a meglengetett pöcse előbb jut eszembe róla, mint a minőségi popzene, de ez legyen az én bajom:) Adele több albumot ad el nála, Rihannának több slágere van, tehát még csak nem is a legsikeresebb énekesnő napjainkban, ha a kézzelfogható eredményeket nézzük s nem a fanatizált tinirajongóit. A nagy elődhöz, Madonnához mérve pedig még kell 25 sikeres év a bizniccben, no meg 550 millió eladott lemez és pár rekordbevételt hozó turné. Ja és nem árt a jónőneklevés, a szexikonná válás. Ezzel az adottsággal nála a villantás kb. annyira erotikus, mint egy két hetes kutyatetem. A mai netes tinitársadalom hatására került ő oda, ahová. Tipikusan az az eset, hogy ha felteszed a szart a polcra, rögtön lekvárnak képzeli magát. Kezeljük csak helyi értékén ezt az énekesnőt. Egynek elmegy, de őt nem lehet Madonna nélkül elhelyezni semmilyen kontextusban. Madonna az Madonna, Lagy Gaga pedig max az új Madonna. De nem az eredeti és egyetlen. :)
Talán még nem késő, hogy a Budapest Film gyorsan "Machete öl"-re cserélje a magyar címet a szofisztikáltabb fentihez képest, ugyanis ez a folytatás olyan szögletes erőszakkabaré lesz, melyet azóta nem látott a közönség, hogy Owen Wilson Clive Owen sárgarépával gyilkolta le…..
Kétséget kizáróan a világ egyik legzseniálisabb, legzajosabb, legfelkavaróbb, legbaljósabb, legkísértetiesebb, ugyanakkor leggyönyörűbb "cybergoth" intrójával felvértezett d'n'b track, melyet a norvég duó nagyon frappánsan csak dark d'n'b-nek keresztelt. A bukott…..
Ha már technó...Nemrég kerestem rá arra az elektronikus track-re, mely az egyik első volt számomra és melybe először lettem fülig szerelmes. Nem nehéz kitalálnotok, a szerelem a Mortal Kombat soundtrack-je óta is tart, mitöbb, egy amatőr vágónak köszönhetően a délután folyamán…..