Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Széll Kálmán

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker Figyejjé! 2012.09.26 10:37:22
A gyalogosoknak nem kell KRESZ-t tanulni, abból vizsgát tenni, mégis vonatkoznak rá a szabályok, és be is tartják - már csak saját jól felfogott érdekükből is. Ha piros, akkor tilos! Lámpás gyalogátkelőnél, főleg, ha a kocsik folyamatosan áramlanak a kereszteződésben, a…..
Széll Kálmán 2012.09.26 15:53:14
2012. február elsején a Magyar Fotográfusok Háza - Mai Manó Ház az Indafotóval együttműködésben meghirdette a Duna - nyitott könyv fotópályázatát. A pályázat technikai hátterét az Indafotó, a szakmai hátteret - a zsűri jelölésével - a Mai Manó Ház biztosította. (Tagjai…..
Széll Kálmán 2012.09.25 12:55:03
Elhatároztam, hogy mivel ma jó napom van, nagyon pozitívan fogom leírni ezt az embert próbáló epizódot.Mégpedig egy nagy pohár forró csokival, fahéjasan, egyszervolt-módra.Feltűnik David és Feleség, és az ők édes otthonuk. És ismerkedős házibuli van, azaz, a barátok…..
vagy egy napfelkelte, amikor ő már rég egy másik szinten tartózkodik. Hajnalpír..
A múltkori helyszínekre bontott hogyvoltozás nagyon bejött a nyájas hallgatóságnak is, így most is ezt a módszert követjük - egy kis csalással, de ez majd csak a végén derül ki (és üt majd nagyot remélhetőleg). Deres Ott folytatjuk, ahol abbamaradt a történet, Theon arra ébred…..
Úgy gondoltam, hogy ideje ismét farkasszemet nézni a filmtörténelem legfurcsább szempárjaival, szóval jöjjön a második rész. Lássuk!1. Marty Feldman (1934 - 1982) - A másik gülüMiben láthattad: Az ifjú Frankenstein, Bombasiker2. Gary Busey - A főgonoszMiben láthattad: Holtpont,…..
Széll Kálmán 2012.03.19 11:28:53
A KARD Dr. Bóvli 2012.01.20 09:51:00
Szomorú ez nagyon. Végül is egy kétszeres olimpiai bajnok nem akárki. És nehogy valaki lelazsált döntővel jöjjön: odáig el is kell ám jutni. Államfőként nem volt egy etalon, de hát nem is mondta, hogy az akar lenni. De ez most, ez alapjaitól lövi szét az embert. Arra gondolok,…..
Októberben már pedzegettük, hogy ha a Showtime és Michael C. Hall nem tud megegyezni a színész fizetését illetően, akkor szarban lehet a Dexter, hiszen főszereplő nélkül azért elég nehéz sorozatot forgatni. Tessék szépen megnyugodni, a várakozásoknak megfelelően Hall és a…..
Széll Kálmán 2011.11.21 19:34:36
@Helikoptert lízingbe: ne spemmeljé! a másik meg, hogy jogdíjat fizettek e a felhasznált képek után? Gyanítom nem... ha eccer valaki felnyom benneteket a gatyátok is rámegy
Gregg Segal édesanyja már akkor tudta, hogy fiából fotós lesz, amikor a tizenegyedik születésnapján rajtakapta, ahogy a szomszéd szemetét fotózza nagy lelkesen. Még szerencse, hogy olyan anyukát kapott az élettől, aki művészetnek tekinti a szemétfotózást – de legalábbis…..
Széll Kálmán 2011.05.26 16:10:55
Figyelek, majd’ egy hete, feszülten és folyamatosan. Ha tehetném, dolgozni se járnék, álló nap csak ülnék otthon, az ágyon, a kanapén. Vagy a konyhában. És a herémet figyelném. Nőtt rá egy gigantikus méretű pattanás. Persze nem csak úgy egyik pillanatról a másikra,…..
Széll Kálmán 2011.05.23 22:40:05
Arnold Schwarzenegger, mindannyiaunk Schwarzija, nem mellesleg volt kaliforniai kormányzó Londonban járt tegnap, ahol kipróbálta a közbringákat.  Természetesen öltönyben. A rendszer létrehozója, Boris Johnson polgármester után Boris Bike-nak nevezett járgány nagyon tetszett a…..
bringa videó Szerelem mánia 2009.01.21 08:03:00
Én már egy éve keresek bicaj szerelő tanfolyamot. Több okból is. De a leglényegesebb, hogy megtudjam szerelni magam a bringám, és mondjuk nyáron ne keljen, olyan szöveget halgatnom a szerelőtől, hogy 2 hét múlva gyere vissza.JA bassza meg, ettől a 2 hetes dumától agyam elszál.…..
A bicikli.tlap.hu link gyűjtemény mellé összedobtam a webaruhaz.tlap.hu oldalt is. Lehet böngészgetni a webáruházakat, webshopokat, online üzleteket, természetesen nem csak kerékpár kategóriában. A gondolatokat meg lehet vitatni a fórumon.Igen jól halad a tlap project, szerintem a…..
A megvan a rendőrségi engedély a rendes tavaszi CM útvonalára. Az április 30-i kerékpáros demonstráció, amely az I. Utolsó Critical Mass nevet kapta, most Budáról indul.A gyülekező délután 16 órakor a Vérmezőn lesz, a vége pedig szokás szerint a Városligetben.A köztes…..
 Magyarország új alkotmánya feltehetően nem lesz világnézetileg semleges. Sokan nem értik, mi ezzel a baj, nekik szól a poszt.A világnézet mindig hiten alapul, a más világnézetű emberek (részben) másban hisznek, erre a hitre alapul az értékrendjük. Lehet, hogy létezik persze…..
A Rolling Stone magazin nemrég megkérdezte az olvasóit, melyek szerintük az 1980-as évek legjobb lemezei. Az eredmény nem túl meglepő, de azért pár dolgot a szerkesztőknek is meg kellett magyarázniuk: a Clash London Callingjának szereplése például vitatott, hiszen a lemez…..
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
Rólam tudni kell, hogy egy küzdősportban jeleskedtem (országos 3.) és 160 cm alacsony vagyok és 47 kg.  A kép innen Kedves Szakítós! Az eddigi egyik legdurvább szakításomat szeretném veletek megosztani. A fiú, nevezzük Bélának, most 24 éves, én, Niki, pedig 22 vagyok.…..