Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Palacsili mákkal

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
Palacsili mákkal 2012.07.01 11:47:49
@mjt: Van rá igény, előre is köszönjük!
Kérdés Miért tartanak Jehova Tanúi titkos összejöveteleket, és titkos előadásokat, amiről azt akarják, hogy senki se tudjon? Ha minden a Bibliáról és Isten szolgálatáról szól, akkor miért kell ezt titokban tartani? Válasz Sajnálom, de azt hiszem, félreinformálták önt.…..
Palacsili mákkal 2012.06.18 15:36:43
@Edrohn: Ismeretlenül nehéz lehet ezt elhinni, de mi szinte mindannyian álltunk már ott, ahol most te, és gondoltuk azt, amit te gondolsz. Azt is láttuk, hová vezet mindez. Neked megvan az a lehetőséged, ami nekünk nem volt: más hibájából tanulni. Olvasgasd nyugodtan az "Olvasóink írták" cikkeket, sok érdekes tapasztalat van bennük. Az sem véletlen, hogy sok ex vagy akár jelenlegi vén is itt van az oldalon.

Hisz tudod te is: Amit néhányan mondanak, azt általában nagyon sokan gondolják, csak nem tudják/akarják/merik kimondani.

Ne dobj ki éveket az életedből! Mi megtettük, megbántuk. Sokan még mindig ezt teszik és bánják, de nincs erejük változtatni. Érdemes a más kárán tanulni. Tényleg.
Ki nevezi ki a testvéreket? A szent szellem, vagy a Társulat? Az elmúlt 20 évben feltűnt, és elgondolkodtatott egy fontos dolog. A kisegítőszolgai, és véni kinevezések mögött ki és mi áll valójában. Sajnos azt kellett tapasztalnom,hogy az esetek többségében nem a szakmai…..
Palacsili mákkal 2012.05.09 12:44:56
@szehenza: Dehogy, szerintem épp arról van szó, hogy fősulin könnyebben felnyílik az ember szeme, meg nehezebb vele lépést tartani, és visszahúzni. Én is így jártam. :)
Palacsili mákkal 2012.05.09 15:44:20
@reboot: Szívesen, de nem nagy kaland. Másfél évnél nem töltöttem többet a szervezetben, nincsenek olyan durva sebeim, mint itt a többségnek. Bár tizenévesen is feltűntek a visszásságok, meg éreztem, hogy rossz helyen vagyok, de nem tépelődtem sokat, elkülönültem. A vének meg jó fejek voltak, nem készítettek ki érte. De ha akarjátok, összerakok belőle egy olvasói levelet.
„Ahogy megérkeztem, bekapcsoltam a laptopot és már olvastam a levelét. Az eufóriából nagyon gyorsan lett mély szomorúság” - mai posztolónk szakít a pasijával, aki hiába küld már neki csokit meg virágcsokrot, úgyis a hátsó ülésen végzi mind. Új jelölt kerül a…..
Palacsili mákkal 2011.08.15 08:49:58
Sziasztok! Elmesélem Nektek, hogyan lett a Férjem Jehova Tanúja...: ...Ott kezdeném, hogy nehéz gyermekkora volt . Édesanyja öt éves korában elhagyta a családot egy gazdag férfiért,...az édesapja alkoholba menekült,...a nagyszülők, az óvoda, az iskola vette át a nevelő…..
Naszóval, ott tartottunk, hogy Ned Stark, az Év Faterja versenyben hendikeppel indul északi nemesember egy fejjel megrövidült Joffrey, a Pöcsfej király keze által, legalábbis közvetve, miközben egyik lánya éppen gyilkosa arájaként tetszeleg a királyi udvarban, a másik a városi…..
Palacsili mákkal 2011.06.20 23:08:26
Palacsili mákkal 2011.06.21 13:55:44
@bee-lah: szívemből szólsz, az nagyon kimaradt...
Reszelős légzéssel nyitunk a koromsötétben, igencsak Ned lesz az, akinek nem ártana vagy abbahagyni a dohányzást, vagy lakóhelyet váltania. Elég szarul néz ki, na, én ebben a sminkben alkalmaznám valami férfiaknak szánt krém előtte-utána reklámjához. Varys jön, hogy beszéljen…..
Az előző részben elszabadult a paripa az írókkal, minden szál megindult, mint Czollner Gyula fantáziája Alonso alsógatyás fotóját látva, csak aztán nehogy beleszakadjunk ebbe a fene nagy rohanásba. Ned Starknak (megint) szar napja van, nem elég, hogy térdkalácson szúrta valami…..
Palacsili mákkal 2011.05.25 13:21:45
@Porcelán az elefántboltban: Ja, kereslet és kínálat találkozott. :D

Remek lett, köszi!
Na, kérem szépen, aki a mostani epizód után is azt állítja, a Trónok harca lassú és unalmas, az hazudik, ez az egy óra konkrétan 22 percnek tűnt a kanapé szélén feszülten üldögélve. Legutóbb ott hagytuk abba, hogy Cat elkapta Tyriont, most viszont királyvárban (csak egy makett)…..
„Amikor rajtam csattan az ostor, és a barátom napokig zombi, mindig elindítja bennem azt a gondolatot, hogy ennek így semmi értelme. Nem fogom feláldozni magam” – a srác apja bevallja, hogy évek óta szeretőt tart. A vallomástól a fia megkergül és minden haragját a…..
(A következő nosztalgiafröccsöt lassan rendszeressé váló vendégbloggerünk, elefes fecskendezi a hátsóagyunkba a retinánkon keresztül. Vigyázat! Sokbetű veszély! - S) 1989. Bobó és Góliát népszerűsége töretlen, a Mozaik manói Japánba keverednek, megjelenik a Csodálatos…..
Mandiner blog Gerillaszülés 2010.10.06 11:31:00
  Geréb Ágnes nevét már az is ismeri ebben az országban, akinek köze nem volt még szüléshez, születéshez. A szülész-nőgyógyász emlegetése - számos botránya, legutóbbi felfüggesztése okán is - sokakat kihoz a béketűrésből. Kamikazékat megszégyenítő elszántsággal…..