Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Na Persze

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken elektronikus szavazás. Átírták a címet, mást egy betűt se...
Na Persze 2013.04.16 19:53:19
@kreszács istván: "a működési pályázatok eredményeiről csütörtöktől lehet tájékozódni a www.civil.kormany.hu honlapon"

Szia - erről honnan lehet tudni?
1 gyertya..
Na Persze 2013.04.09 21:17:36
BOLONDOK HADSEREGE - keményen osztják a CÖF-ös álcivileket saját portáljukon...

LINK:
polgarportal.hu/civilosszefogas/cof/1599-egy-civil-honvedo-hadsereg-all-most-fel

IDÉZET:

Erről a három félkegyelmű megélhetési magyarról lerí, hogy gőzük sincs, hogy mekkora öngólt lőnek. Egy német gyerekműsor csinál egy kétperces szpotot a felcsúti törpeuszkárról, ötven ráérős német értelmiségi aláír egy rövid szösszenetet ami mínuszos hír odakint. Erre meg itt egy falka prosztataproblémás vén jampec meg hisztérikus vénasszony kommunikációs blitzkriegre készül, meg szellemi honvédelmet emleget (persze közpénzekből).... Ennél jobban nem is tudnák illusztrálni, hogy kik ma a vulgárnacionalisták Magyarországon. Kiégett öregedő lúzerek, akik semmit sem értenek a körülöttük folyó világból ezért inkább bedugják a fülüket, befogják a szemüket és mindenért a majd egy évszázada megtörtént Trianont meg hibáztatják, meg "meghatározott gazdasági pénzügyi köröket" emleget a zugpolitológus - persze konkrétumot soha nem mondva, mivel az úgy korrekt. Humortalan-sótlan, hipokrata alakok ezek, akik lépten nyomon-szeretek valamin megsértődni. Igazándiból nem lehet eléggé megköszönni nekik, hogy kiállnak a porondra és öntudatosan felvállalják, megmutatják a nagyvilágnak, hogy hogy mekkora hülyék illetve miféle idióták szavaznak a Fideszre és húzzák vissza az országot 20 évvel...
NEA civil szemmel az új ptk 2013.02.27 04:23:00
Részlet az elfogadott új PTK-ból (Harmadik könyv, első rész, első cím 3:2, www.parlament.hu/irom39/07971/07971.pdf 18. oldal)   (1) A jogi személy kötelezettségeiért saját vagyonával köteles helytállni; a jogi személy tagjai és alapítója a jogi személy tartozásaiért…..
  Szégyellem (kicsit tavalyi a hír - november 29.), hogy csak most esett le a tantusz, de úgyis neauborkaszezon van. Szóval az örökkévalóságnak megörökítendő, íme a NEA ügyekben is felelős civil államtitkársági közlemény. Az újságolvasók emlékeznek, hogy a…..
A mai napon megtartotta éves első ülését a Tanács. Címszavakban erről.   Napirend előtt -          Szóba került Farkas István alelnök mandátumának megszűnése, erre a minisztérium január végére ígért választ, illetve…..
Na Persze 2013.01.10 14:00:18
Na Persze 2013.01.12 09:44:46
@keleti42: Cikkből idézet: "ténykérdés, hogy kialakult Magyarországon egy erőszakos, a társadalomra kiemelkedően veszélyes bűnözési forma..."

Ez a mondat finomkodás nélkül, egyben híven leírja a kormány tevékenységét, bocsesz és köszi.
Miközben a békemenet ürügyet keres a vonulgatásra (hol az egyetemistákat, hol az ellenzéket nézi ki ellenségnek – ne tessenek félni, lesznek még itt a civilek is célkeresztben), aközben egyfelől megszületett a költségvetési törvény, amely a NEA-nak 3,38 mrd forintot biztosít…..
A morgás joga Klikk a KLIK-re 2013.01.02 15:39:03
Új év, új élet, új intézmény. Immáron teljes kapacitással üzemel az új köznevelési rendszer új giga-meg intézménye. Legalábbis a jogszabályok szerint. De vajon milyen a netes jelenléte? Kérdés, vajon elvárható-e ma egy, az adófizetők pénzéből létrehozott…..
Na Persze 2013.01.02 22:01:58
@ppppalika: "Mivel a dolgoknak azért mennie kell, reggel 8-kor becsöngetnek, így vagy úgy menni is fog."

Ez a mondat mit jelent? Mi az értelme?

....... Ja HOPPÁ! ........

Bocsesz, most néztem végig a HSZ-eket.
Látom, te vagy itt a "házmester".
Király - narancskirály.
Nagyon ott van: a hablatyra bezzeg van energia.

Tényleg azt gondoljátok, hogy pont ezt rendesen meg tudjátok csinálni, pont ez a meló nem lesz túl sok nektek?

HSZ-eket HSZ-elni?

Pont ez nem, mikor eddig minden?

Hö-hö :)
Lassan szállingóznak az információk a szakmai döntésekről. Az elfelejtést megelőzve, a megőrzés és szembesítés kedvéért csokorba gyűjtenénk azon projekteket, amelyek NEA támogatás mellett megvalósulhattak volna, de elutasítás vagy várólistás trükközés okán egyelőre…..
Na Persze 2012.11.23 18:12:35
@kreszács istván: KORRUPTOKRÁCIA, az új FIDESZ-államforma, amely ilyen szintekig is leér.

Milyen vicces, hogy azért szavaztunk rájuk (tisztelet a kivételnek :), hogy kevésbé legyen korrupció Magyarországon.

Erre bevezették a korrupciót, mint államformát.
Na Persze 2012.11.24 14:43:43
@Füfke: mire pályázni? Ötlet?
Kirakták a szakmai eredményeket: civil.kormany.hu/nea-palyazati-kereso és kiírták a 2013-as működési pályázatokat (beadási határidő december 11!). Mondjuk, hogy minek a terhére költekezik az állam (és pályázhatnak a szervezetek) az rejtély, hiszen nincs elfogadott (nemhogy…..
Na Persze 2012.11.13 13:49:53
ÁLCIVILEK: CÖF, Csizmadia - BAJNAI sajtótájékoztató.

Csizmadia László, a NEA elnöke 2012. 11. 08-án Bajnai Gordonról tart sajtótájékoztatót 48 percben.

LINK:
www.youtube.com/watch?v=c69o6s14Ni4

Lényeg (13,45-nél, korábban szakértő politológusként álruháskodó Fritz Tomcsi olvassal fel): Bajnai nem alkalmas miniszeterelnöknek, mert nem felel meg azoknak a követelményeknek, amelyeket egy demokráciájára, erkölcsi értékeire büszke ország támaszt leendő miniszterelnöke iránt.

Vágjátok? A civil szervezetek pénzét fideszes honatyák szervezeteinek kipostázó álcivil bagázs, aki civil pénzekből politikai kampányt folytat, amivel egyúttal lejáratja a magyarországi NGO-kat, ...sza meg, DEMOKRÁCIÁRÓÉ és ERKÖLCSI ÉRTÉKEKRŐL beszél.

A rendszerváltás óta volt legaljasabb, legrosszindulatúbb, legnemzetellenesebb kormány seggéből kifelé szólva.

Milyen emberek ezek?
Mire lennének ezek képesek, mondjuk 2-szer ennyi pénzért?
Na Persze 2012.11.13 17:02:58
@tudommitakarok: Bajnai és a kommunisták alatt a pályázatokat nem országgyűlési képviselők szervezetei nyerték, volt mondjuk döntési lap a pályázati bíralatoknál, nem várólistákkal kerülték ki a saját törvényeiket, az NCA egy profi korrekt rendszer volt, ehhez a hányadékhoz képest, az NCA vezetői nem félcédulások voltak, a rendszerben meg lehetett bízni, politikusoknak eszükbe sem jutott a civilek pénzéből lopni, az NCA elnökei nem szerveztek békemeneteket és folytattak közvetlen politikai tevékenységet, a szellemi színvonala a kormányzásnak és a civil kormányzásnak 10X magasabb volt, soroljam még?

Én is azok között voltam, akik ezt a nemzetáruló rablóbandát hatalomra juttatták, kétharmaddal.

Szeretném helyrehozni a tévedésemet, mellyel hozzájárultam MO bukásához.

Ha politikusok és politikai erők közt kell választani, MO-on úgy tűnik, ezt csak a kisebbik rossza alapon tehetjük meg.

A jelenlegi kormányzat, és annak kollaboráns kiszolgálói olyan borzalmas teljesítményt nyújtanak, amit legfeljebb csak egy jobbik tudna alulmúlni.
NEA civil szemmel Seggszáj 2012.11.09 14:03:21
...írja a friss HVG publi (http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20121109_emlekezet). Nem mellesleg egész blogoszféra a Csizmás Kandúrtól hangos (pl.: http://varanus.blog.hu/2012/11/09/jarassuk_le_bajnait_1_milliardert). Nem lenne baj ez, ha csak egyes békamenetes nyügöncöket találna meg…..
Na Persze 2012.11.13 13:51:50
ÁLCIVILEK: CÖF, Csizmadia - BAJNAI sajtótájékoztató.

Csizmadia László, a NEA elnöke 2012. 11. 08-án Bajnai Gordonról tart sajtótájékoztatót 48 percben.

LINK:
www.youtube.com/watch?v=c69o6s14Ni4

Lényeg (13,45-nél, korábban szakértő politológusként álruháskodó Fritz Tomcsi olvassal fel): Bajnai nem alkalmas miniszeterelnöknek, mert nem felel meg azoknak a követelményeknek, amelyeket egy demokráciájára, erkölcsi értékeire büszke ország támaszt leendő miniszterelnöke iránt.

Vágjátok? A civil szervezetek pénzét fideszes honatyák szervezeteinek kipostázó álcivil bagázs, aki civil pénzekből politikai kampányt folytat, amivel egyúttal lejáratja a magyarországi NGO-kat, ...sza meg, DEMOKRÁCIÁRÓÉ és ERKÖLCSI ÉRTÉKEKRŐL beszél.

A rendszerváltás óta volt legaljasabb, legrosszindulatúbb, legnemzetellenesebb kormány seggéből kifelé szólva.

Milyen emberek ezek?
Mire lennének ezek képesek, mondjuk 2-szer ennyi pénzért?
  http://magyarinfo.blog.hu/2012/11/08/igy_fog_kampanyolni_a_fidesz_2014-ben_allami_penzbol_alcivilek   Részlet a cikkből: Ma jelentette be Csizmadia László, a CÖF szóvivője, hogy "civil ismeretterjesztő mozgalmat" hirdetnek, ennek első lépéseként egy kiadványt juttatnak…..
NEA civil szemmel Átlátszó 2012.10.22 18:26:22
egyre nagyobb hullámokat ver a NEA, most épp az atlatszo.hu-n van címlapon. http://atlatszo.hu/2012/10/22/itt-a-civil-tamogatasok-listaja-a-kormany-mellett-demonstralni-meno/ ..
Na Persze 2012.10.25 18:24:51
figyelmetekbe ajánlom az atlatszo.hu-n folyó kommenteket a jelzett cikk alatt

link:
atlatszo.hu/2012/10/22/itt-a-civil-tamogatasok-listaja-a-kormany-mellett-demonstralni-meno/

PÉLDÁUL: "Mint pályázó szervezet képviselője az alábbi információkat teszem hozzá: szeptember 21-én a PolgárPortál szerkesztőitől érkezett egy e-mail, amelyben tájékoztatnak arról, hogy kihirdették az eredményt, és megadják a kereső linkjét (valamint figyelmünkbe ajánlják a PolgárPortált). Ekkor még az EPER-ben nincs fent az eredmény. A hivatalos értesítőt csak október 11-én kapjuk meg az elutasított (a kereső szerint várólistás) pályázatról, melyben azt írják, hogy bővebb tájékoztatást is küldtek a megadott e-mail címre - ez nem érkezett meg azóta sem."

Huth Gergely is itt védi a mundér becsületét, csak még az országgyűlési képviselők (havi 1 milla fizu) szervezetei nevében nem szóltak hozzá az országgyűlési képviselők.
NEA civil szemmel Állítólag 2012.10.11 18:19:04
Ma érkeznek az EPER üzenetek a működési támogatásokról... Eltűntek az egyedi támogatások a civil.kormany.hu honlapról (Egészen 93-as számig ott voltak. Most egy sincs...). ..
Na Persze 2012.10.16 01:28:11
AKKOR ITT AZ ELSŐ KONKRÉT BOTRÁNY NEA-ügyben

Ő egy fideszes országgyűlési képviselő: BALOGH JÓZSEF

http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_kunszentmiklos_82/i_balogh_jozsef_29463/t_Balogh%20J%C3%B3zsef/
www.baloghjozsef.fidesz.hu

Szervezete neve, melyet 2007-ben alapított: MAGYARORSZÁGI TANYÁKON ÉLŐK EGYESÜLETE
A szervezet honlapja: www.tanyakonelok.eu/

NEA MŰKÖDÉSI TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 4 000 000 (kért összeg: 4 360 000 Ft)

Pályázati azonosító NEA-KK-12-M-1662
Pályázó szervezet teljes neve Magyarországi Tanyákon Élők Egyesülete
Székhely (város) FÜLÖPHÁZA
Pályázó által megjelölt főtevékenység település és közösségfejlesztés
Finanszírozás módja vissza nem térítendő - előfinanszírozott
Kért összeg 4 360 000 Ft
Döntés száma 31/2012. (08.02)
Pályázati döntés nyertes
Rangsor 6
Megítélt összeg 4 000 000 Ft

PROBLÉMÁK

1./ Milyen dolog az, hogy egy országgyűlési képviselő pályázik a civil szervezetek pénzére?

2./ A MAGYARORSZÁGI TANYÁKON ÉLŐK EGYESÜLETÉNEK - www.tanyakonelok.eu/

a) NINCS NYILVÁNOSAN ELÉRHETŐ BESZÁMOLÓJA VAGY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE a honlapjukon, és a birosag.hu-n sem.

Azaz: SEHOL NEM FELLELHETŐ A KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSÜK, SEMELYIK ÉVRE VONATKOZÓLAG.

b) A birosag.hu szervezeti keresőjében (birosag.hu/engine.aspx?page=tarsszervsearch – vigyázz, csak firefox alatt működik), ha beütsz egy szervezetnevet, bejönnek az adatok, és letölthető a 2011-es közhasznúsági jelentés.

A MAGYARORSZÁGI TANYÁKON ÉLŐK EGYESÜLETE nevét beütve ez a szöveg jön be:

„A szervezetk csőd, felszámolási, végelszámolási eljárásaira vonatkozó adatok itt tekinthetők meg.” majd egy link, amelyen a felszámolás alatt lévő szervezetek neve van felsorolva.

Ugyanakkor ezen linken nincs a felszámolt szervezetek között.

KÖVETKEZTETÉS

Nincs a szervezetnek közhasznúsági jelentése a 2011-es (esetleg a korábbi évekről) sem.
Nem pályázhatott volna, be se fogadhatta volna a kezelőszervezet Wekerle a pályázatát.
Támogatást pedig végképp nem kaphatott volna.

Ha ez így van, és erre nincs magyarázat, na akkor ez a totál MUTYI.
NEA civil szemmel Unaloműzőnek 2012.10.15 07:05:55
Egyfelől: http://funyiro.hu/talentum-blogok/friss/1629-riport-egy-betiltott-blog-szerzjevel Másfelől többen panaszolták, hogy szélmalomharcot vívnak és egyedül érzik magukat. És szó, mi szó ez néha tényleg rátör az emberre. De jelentem nem vagyunk egyedül! Több mint 30 000-en…..
Na Persze 2012.10.15 13:53:05
@teleandi: Szia, elvileg a kért összeggel arányosan kell csökkenteni az adott költségvetési soron elkölthető összeget. Ha sokkal kevesebbet kaptatok, mint amennyit kértetek, akkor ez egyes soroknál jó muri lesz :)
Na Persze 2012.10.16 01:26:19
AKKOR ITT AZ ELSŐ KONKRÉT BOTRÁNY NEA-ügyben

Ő egy fideszes országgyűlési képviselő: BALOGH JÓZSEF

http://varosatyak.hu/hun/s_!kepviselok/i_kunszentmiklos_82/i_balogh_jozsef_29463/t_Balogh%20J%C3%B3zsef/
www.baloghjozsef.fidesz.hu

Szervezete neve, melyet 2007-ben alapított: MAGYARORSZÁGI TANYÁKON ÉLŐK EGYESÜLETE
A szervezet honlapja: www.tanyakonelok.eu/

NEA MŰKÖDÉSI TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 4 000 000 (kért összeg: 4 360 000 Ft)

Pályázati azonosító NEA-KK-12-M-1662
Pályázó szervezet teljes neve Magyarországi Tanyákon Élők Egyesülete
Székhely (város) FÜLÖPHÁZA
Pályázó által megjelölt főtevékenység település és közösségfejlesztés
Finanszírozás módja vissza nem térítendő - előfinanszírozott
Kért összeg 4 360 000 Ft
Döntés száma 31/2012. (08.02)
Pályázati döntés nyertes
Rangsor 6
Megítélt összeg 4 000 000 Ft

PROBLÉMÁK

1./ Milyen dolog az, hogy egy országgyűlési képviselő pályázik a civil szervezetek pénzére?

2./ A MAGYARORSZÁGI TANYÁKON ÉLŐK EGYESÜLETÉNEK - www.tanyakonelok.eu/

a) NINCS NYILVÁNOSAN ELÉRHETŐ BESZÁMOLÓJA VAGY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSE a honlapjukon, és a birosag.hu-n sem.

Azaz: SEHOL NEM FELLELHETŐ A KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉSÜK, SEMELYIK ÉVRE VONATKOZÓLAG.

b) A birosag.hu szervezeti keresőjében (birosag.hu/engine.aspx?page=tarsszervsearch – vigyázz, csak firefox alatt működik), ha beütsz egy szervezetnevet, bejönnek az adatok, és letölthető a 2011-es közhasznúsági jelentés.

A MAGYARORSZÁGI TANYÁKON ÉLŐK EGYESÜLETE nevét beütve ez a szöveg jön be:

„A szervezetk csőd, felszámolási, végelszámolási eljárásaira vonatkozó adatok itt tekinthetők meg.” majd egy link, amelyen a felszámolás alatt lévő szervezetek neve van felsorolva.

Ugyanakkor ezen linken nincs a felszámolt szervezetek között.

KÖVETKEZTETÉS

Nincs a szervezetnek közhasznúsági jelentése a 2011-es (esetleg a korábbi évekről) sem.
Nem pályázhatott volna, be se fogadhatta volna a kezelőszervezet Wekerle a pályázatát.
Támogatást pedig végképp nem kaphatott volna.

Ha ez így van, és erre nincs magyarázat, na akkor ez a totál MUTYI.
  Ma újabb előadást tartott a vándorcirkusz ülést tartott a NEA Tanács. Vélhetőleg feláll az Alap monitoring-rendszere (bár a 2013-as bevezetéssel kapcsolatban erős kétségek merültek fel), és javaslatok hangzottak el a 10 hónapja nagy csinadrattával elfogadott és azon…..
Hogy, hogynem a NEA elnöke interjút adott (most vonatkoztassunk el attól, hogy a NEA-nak nincs elnöke, csak a Tanácsnak) a mi közösen szeretve nagyrabecsült és mindig intellektuális izgalommal forgatott polgárportálunkon…..
Ha létezik tökéletes ellentéte Orbán Viktornak, akkor az Bajnai Gordon. Bajnai először is minden képzeletet felülmúlóan, már-már torokszorítóan... unalmas. De míg mondjuk Schiffer András az unalmat hűvös távolságtartással, Kovács László pedig nyúlós semmivel keretezi,…..
Na Persze 2012.10.06 08:46:27
@freetibi:

Szerintem az elszámoltatást a KISZ titkárokból nemzetvezetőkké avanzsált Fidesz-vezetőkkel kezdjük. Ott ui. még forró a nyom, és ők verték át legjobban a népet, amikor kevésbé korrupt, annál professzionálisabb országvezetést ígértek.

Plusz a komcsik, amikor loptak, legalább nem voltak büszkék rá, tudták, ez nem jó dolog.

A KISZ vezetők kormánya viszont úgy érzi, ők szabadon lophatnak, mert megérdemlik. Mindezt munkának is nevezik egyébként, ami több mint vicc.

S ami a big problem: az ALJASSÁGOT enelték piedesztálra, ők honosították meg az aljasságot, mint kohéziós malasztot.

Plusz elvettéé a reményt attól az elképzeléstől, hogy létezhet egy normális Magyarország.
 Nemrég a pogányportál nevű sajtókáromláson közzétettek egy választ a Nem kéne-e lemondani posztra. Mondjuk nem nagyon érthető milyen választ is gondoltak, hisz e hasábokon pusztán egymás mellé került a NEA - miniszter által a testületre oktrojált - elnökének egyik írásos…..
Na Persze 2012.09.30 21:51:43
Tartható-e, hogy morálról papolunk, ha magunk is a susnyásban rosszalkodunk a lyányokkal?  Tegnap egy civil társunk érdekes videóra lelt a youtube-on:  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pDfXzoy6zBo), (a teljes anyag 50 perc), ahol a mi NEA elnökünk azon…..
Na Persze 2012.09.28 18:58:43
AMI VICCES és AMI NEM

AMI VICCES: "A civil szférára az egykori KISZ-vezetők egyenesen mint a politikai túlélés egyetlen lehetőségére tekintettek."

Na itt siklott ki a mai miniszterelnök, hogy KISZ-titkár létére nem a civil szférát választotta.

Ez a Polgár Portálos cikk a szokásos NB IV-es hablaty: egy újságíró utánzat cikk utánzata. Halál elegem van ebből a színvonaltalan, dilettáns szellemi kartellből.

A "KÍNOS EGYENSÚLY" valóban kínos:

A bírálat szakmaisága körülbelül azon alapult, hogy ha a dilettáns a civil szférát nem ismerő kormány-komiszárok láttak a következő szavak egyikéből egyet szervezet nevében, tevékenységi leírásában (debreceni, hagyományőrző, nemzeti, nemzetmentő, vagy valami ilyesmire hajazó), akkor az a szervezet biztos támogatásra méltó.

Az nyilvánvaló koncepció volt, hogy a már bizonyított, erős, jól működő szervezetektől eltérítsék a pénzeket olyan szervezetek felé (tisztelet a kivételnek, tévedni emberi dolog), amelyek az ő felfogásuk szerint kevesebb vizet zavarnak, amolyan "barátinak saccolt" tudott szervezetek.

A másik koncepció az volt, hogy a szocialista vezetésű városokban működő szervezetek lehetőleg ne kapjanak semmit. Ez is ugye vér bugyuta koncepció, mert mire föl gondolja egy komiszár, hogy egy ilyen városban működő szervezet maga is ilyen beállítottságú?

Gusztustalan, de jól ismert az álújságíró azon törekvése is, hogy próbálja az NCA előző elnökét mocskolni érvek és ismeretek híján.

Az NCA és a NEA egy lapon nem említhető alakulatok. Az NCA egy működő civileket szolgáló rendszer volt - a NEA az a valami, aminek még honlapja sincsen, és már látjuk, hogy célja a civil szféra szétverése, a pénzek eltérítése, a jó elvtársakhoz (vagy azoknak tippeltekhez) csatornázása révén.

A polgárportál egy politikai hangvételű, szélsőjobbos valami, NEM egy CIVIL honlap. Céljai nem az NGO-k céljai, hanem a szokásos kormánypropaganda.

Undorító, hogy idáig juttatták a civil szférát, magukat CIVILNEK HAZUDÓ jobber provokátorok.
Na Persze 2012.09.28 19:09:53
EGYÉBKÉNT - KI a... valaki az az HUTH GERGELY?

Egy szélsőjobbos politikai újságíró a Magyar Hírlaptól

vastagbor.blog.hu/2011/01/31/trollok_es_berbloggerek

Idézet a fönti linken lévő cikkből:

"Huth Gergő, bmeg, indíts blogot, és írd le, hogy nincs még egy ilyen fasza kormány az egész Zuniverzumban, mint a Fidesz. Akár mindennap írhatsz erről, sőt a blogodon tételesen cáfolhatod is más blogok írásait, és mit ad isten, akár még vitatkozhatsz is a szerzőkkel. Vagy újságíró ilyet nem szeret csinálni?

Vagy bepötyögöd az írásaidat a Magyar Hírlap szerkesztőségében, és szorítasz, hogy Széles még egy hónapig finanszírozza hobbiját, és megkapd a béredet."

De mit keres egy szélsőjobbista újságíró a CIVILEK PLACCÁN?

bérmunkát?
Na Persze 2012.09.30 16:55:25
@keleti42: NÁ volt egyébként az első, aki komoly eredményeket ért el az akkori kezelőszervezet, az ESZA megregulázásában, hogy partnerként kezeljék a civileket.

Most ez a rendszer ennek pont az ellentéte, amatőr, rossz hatékonyságú, drága, rosszul működik,és számtalan visszaélésre ad lehetőséget.

A NEA az az, ami aztán több mint egyenlő a civil mutyival, többek közt azért, mert ismeretlen kormánymegbízottak döntenek a támogatásokról, méghozzá úgy, hogy a civil törvény szellemét és előírásait megkerülve kibújnak az elutasítás indoklásának kötelessége alól azzal, hogy "várólistára" teszik az elutasított szervezeteket.