Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ginagy

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néztem ezt az óriásplakátot, néztem, és próbáltam magamon egy restartot nyomni, mert olyan szinten lefagytam a piros lámpánál, hogy csak heves dudaszóra voltam képes visszaszerezni az irányítást a testem fölött. Hozzá vagyok szokva a szar reklámokhoz, a kényszeredett…..
ginagy 2010.10.12 22:31:52
@pagonylako: Egy 50%-os akció annyit jelentene hogy aki amúgy is venne, az olcsóbban kapná meg. Új vásárlást, vagy továbbmenve a gondolatmenetben nagyobb ismertséget ezzel keveset generálnának.
ginagy 2010.10.12 22:35:40
@Donor: Nálad a pont! :)
ginagy 2010.10.12 22:46:43
@attata: Jaaaj de tudományosan közelítjük meg a dolgokat... Nem az a lényeg, hogy vicces, avagy sem, hogy művészi vagy értékes. Hanem az, hogy észreveszik sokan. És ha történetesen építkezni fog, akkor fogja tudni, hogy van. Na erre varjál wish-image gombot. Ne csak a céges A6-osos öltönyös angolulkurvajolbeszélünk meetingre megyünk emberek fejével gondolkodj... Annak el tudod adni a Guccit a wish-imaggel.

És még valami: Ahol hétvégén a teszkó meg a plázák tele vannak lézengőkkel és vásárlókkal, abban az országban buta primitív emberek élnek, oda buta primitív egyszerű reklámok kellenek.