Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*Darla*

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Esküszöm én itt semmit se értek...Hogy kell visszadátumozni?Meg egyáltalán lehet hogy barlangból jövök de mi ez a sok szar beállítás amiknek a nevét se értem??? Nem ehhez vagyok szokva és ráadásul nyűgös is vagyok. Megyek is elteszem magam jobb időkre...
Periodikusan 3 havonta nekem muszáj shoppingolni az Oxford street-en és ettől a szar idő meg a több órás utazás sem rettent el, pedig utálom hogy több 1000 ember között kell utat vágni magamnak táskákkal, közbe kicsit bambulva mindenféle ötletes kirakatot és árcímkét, de ma…..
Actually, szépen neki kéne állni és átmenteni a rozzant b13-as blogomat ide, minél tovább halogatom annál több meló lesz vele.De most éppen úgy teszek mint akit semmiféle emócionális behatás nem ér. Mintha nem épp az életem gyökeres megváltoztatására…..
Csak egy gyors, rövid bejegyzés, hosszúra sajnos most nincs időnk, két csecsemővel hadakozunk a nap 24 órájában, szóval: mint arról már többször írtunk, Amerika sok szempontból jó hely, egy csomó dolog nagyon okosan, gördülékenyen, praktikusan működik, a dolgok…..
 "I suppose I should be upset, even feel violated, but I'm not. No, in fact, I think this is a friendly message, like "Hey, wanna play?" and yes, I want to play. I really, really do."  ..