Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ballystar

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Játékosok!Ahogy észrevehetttétek az elmúlt hetekben újdonságok nem kerültek ki a játékba. Ennek egyetlen oka, hogy újraírjuk a játékot a háttérben, hogy minél kevesebb hiba fordulhasson elő. Sokan írtátok, hogy az elmúlt hetekben élvezetesebb lett a játék és sokkal…..
Tanyavilág Tanyamizéria 2011.02.14 19:07:29
Egyes tanyák nem jelennek meg jól a játékban.Dolgozunk a visszaállításon!..
Ahogy a blog kommentekől is kiderül kezd stabilizálódni a helyzet. Köszönjük a jókíváságokat, bár anyukánk gyakran csuklik, így biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg munka vár ránk.Először is arra kérünk benneteket, hogy NEKÜNK írjatok hibajelentést, de az iwiw-nek, vagy a…..
ballystar 2011.01.27 03:06:56
@Ibolya963: Én ugyanígy jártam. Most érett be mindenem. A fák ára már odalett, a virágaimat meg nem merem leszüretelni. Kipróbáltam öt virágnál, hogy learattam, bekerült a raktárba, onnét meg el próbáltam adni. De jött a lefagyás, és mikor visszaléptem, se virág, se pénz. Közel tizenkétezrem elment a habokba. Meg előtte az a sok szilvafa termése. Még itt van az egész termőföldem, a már beérett virágokkal, de inkább hagyom a fenébe. Mi mást tehetnék? Majd reggel jön valamelyik szomszédom, aztán jól megdézsmál.
KÖSZÖNJÜK ÉDES DRÁGA FEJLESZTŐK! EZÉRT VIRRASZTOTTAM!
Tanyavilág Valami készül 2011.01.18 17:11:00
Az elmúlt hetekben eléggé eltűntünk. Nem volt nagyon mit kommunikálni, annyit láthattatok csak a TanyaVilág fejlesztéséből, hogy mindig egy kicsivel kevesebb hiba van. Új tárgyak is kerültek a játékba, de nem adtunk arról hírt, hogy min dolgozunk éppen.Eddig minden nagyobb…..
Tanyavilág Küldetések 2011.01.07 14:37:49
A jelenlegi küldetések közül Hamarosan új küldetésekkel bővül a Tanyavilág Játék és ahogy már korábban megszellőztettük új fukciók is belekerülnek a játékba.A küldetések kicsit összekavarodtak a nagy javítások alatt, ezért úgy döntöttünk, hogy teljesen új,…..
Tanyavilág Vissza a múltba 2010.12.04 16:25:00
2010.12.04 17:23UPDATE:KARBANTARTÁS LEZÁRULT. TALLÉROKAT JÓVÁÍRTUK. TANYÁKAT VISSZAÁLLÍTOTTUK.2010.12.04 16:25Sziasztok:Mont észrevehettétek kb 30 perce elkezdtük karbantartani a játékot. A legutóbbi szerverbővítéskor olyan kihívással találkoztunk, amely…..
ballystar 2010.12.25 14:52:28
@Kismortó: Ha Nekem céloztad az üzenetet, akkor megmagyarázom, miért írtam a fejlesztőknek, hogy hagyják abba! Mivel így, hogy működtetik továbbra is ezt a szart, az újonnan belépők mit sem sejtve elkezdenek sms-eket küldözgetni nekik, és Ők meg tuti hogy pont ezért nem fogják a játékot megszűntetni. Így továbbra is bevételre tesznek szert, és a játék meg továbbra is működőképtelen. De Ők meg pont leszarják ezt.
Igen, Én függő lettem, és még több tízezren így vagyunk vele, és ha megszűntetnék ezt a játékot, biztosan rossz lenne nekünk, de egyben megnyugvást is jelentene. De főleg azért szűntessék meg, mert ne gusztustalankodjanak az újonnan belépőkkel, mint ahogyan azt már velünk, régi játékosokkal eljátszották. Na? Világos voltam?
Tanyavilág Mi tart ennyi ideig? 2010.11.29 14:38:27
Mi tart ennyi ideig??? Sokan feltettétek ezt a kérdést, a legjobb, ha bővebben is leírjuk, hogy mi áll a leállás hátterében. Néhány héttel ezelőtt sokkal jobb minőség és jobb szolgáltatásért cserébe mentünk át a korábbi szolgáltatónktól az újhoz. A szoftveres…..
ballystar 2010.11.30 19:22:07
@Bubu75: Nálam is ugyanezt lehetett tapasztalni. Én sem merek hozzányúlni. Szerintem mindenkinél ez a helyzet, és ha hozzá is nyúlnak, frissítéskor visszaáll a leszáradt állapot, úgyhogy felesleges bántani.
Azzal kezdeném, hogy köszönjük szépen a türelmet és a kitartást. Mi magunk sem gondoltuk, hogy a technikai hibákat ilyen sokáig tart és nehéz lesz megoldani. A játékban több funkcionalitást teljesen újraírtunk és ennek eredményeképpen sokkal megbízhatóbban működik minden…..
Tanyavilág Jelenlegi hibák 2010.11.09 16:16:21
Nem tudok belépni!Ha 0%-on áll a betöltés és onnan nem mozdul el, akkor próbáld meg Google Chrome böngészővel. A flash 10.0XX verziója hibákat tartalmazott, ezért azzal nem fog működni a mutatvány. A Google frissíti neked a flash-t ezért sokkal megbízhatóbban indul el onnan a…..
ballystar 2010.11.17 00:29:19
@mamba: Csak annyit fűzök hozzá, hogy voltam Én az elején normális hangnemű levéllel is feléjük. Miket beszélek! Levelek tömegével. Egy kurva betűt nem írtak rá vissza. Ahogy szavaimat olvasod, ugye nem gondolod, hogy egy analfabéta vagyok, aki csak mérgelődni tud.
Azt mondanám rá, hogy ez a játék verte ki nálam a biztosítékot.
A családom is megjegyezte, hogy árt nekem, hogy ezzel bajlódom. Érdekes, hogy más oldalakon más játékok, vajon miért nem hoznak ki a sodromból?
Na mindegy, hagyjuk az egészet. Ha ezek után ismét kivetnivalót találok, inkább abbahagyom. Nehéz döntés lesz, de inkább megkönnyebbülök majd a végén úgy érzem.
Jó éjt!
A tegnapi siralmas működés után ma reggel elkezdtük másolni a cuccokat az új szerverekre. (Nyilván nem a tegnapi nap volt az ok, csak most érett be a döntésünk.) A költözést elméletileg észre sem veszitek, a fontosabb dolgok már az új szerverekről mennek...
ballystar 2010.11.01 17:54:19
@Maya69: Ez gáz! Még jó hogy egy fillért nem fizettem eddíg ezért a játékért. Pedig gondolkodtam rajta. Mert ha zökkenőmentesen működne, és a jutalompontokat is jóváírná, meg amit a tanyalottón "nyerni" lehet, akkor az ember még áldozna rá egy kevés pénzt is, hogy minél szebb legyen a kis tanyája. De így? Az egy hülye aki ilyenek után még sms-t küld.
ballystar 2010.11.01 18:19:16
@Maya69: Hát minimum azt kellene itt is tenniük. Kárpótlást ezekért a bosszúságokért, amik sajnos gyakoriak.
Mostanában nem kaptunk olyan levelet, hibajeletést, kommentet, facebook-os hozzászólást, amely elég hosszú lett volna és egymagában kitöltött volna egy poszt-ot, úgyhogy most 3 rövid levelet szeretnénk megosztani veletek: Sziasztok! A férjem állandóan lop tőlem a játékban és…..
SMS fizetések Az elmúlt két napban azt vettük észre, hogy késlekedés volt az SMS fizetéseket lebonyolító partnerünk rendszere és a mi rendszerünk között. Ez azt jelenti, hogy elküldted az SMS-t, de csak 10-15 perc múlva kaptunk erről infót.…..
Valami szétcsúszott. De nagyon. Először: sebesség. A játék iszonyú lassúvá válik 19.00 és 22:00 között. Ezalatt a három óra alatt annyian lépnek be, mint előtte 19 óra alatt. Természetesen már megtettük a megfelelő lépéseket, hogy a játék gyorsabb legyen és kevesebbszer…..
Mint kiderült, kb úgy tudunk titkot tartani, mint a Pentagon... ma éjjel teszteljük a játék új funkcióját, amit néhányan véletlenül már láthattatok. Igyekszünk jobban titokban tartani a jövőben a fejlesztéseket :) Aki nagyon kíváncsi a részletekre, a kommentkekben biztosan…..
Itt találod a játék eddig növényeinek gyűjteményét. Egy kis matematikával azt is megpróbáltuk kiszámolni, hogy mikor mit érdemes termeszteni, tenyészteni! Tanyavilág Táblázat(frissítve 2010.10.26.)  A gyűjtemény legjobb tudása szerint próbálja követni a legújabb…..