Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barbibaba14

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A patrónusi rendszer önmagában zseniális. Tényleg. Minden gyerek kap egy tanárt, aki a hét év során mecénása és különleges felnőtt-ismerőse, amolyan iskolai szülője lesz. Fantasztikus ötlet, olyannyira, hogy már csak elrontani lehet. "Itt minden gyereknek van egy…..
barbibaba14 2010.10.06 19:08:14
Kedves blogger, akinek az édesapja kurva gazdag!

Így, végigolvasva eddigi munkásságod, hadd éljek egy kissé távolinak ható, ám szerintem mégis találó analógiával.

Ken világában minden Barbielánynak szőke haja van, ami, (tudvalevő, hogy a barnahajú Barbieknak legalább C-s a kosármérete, míg mondjuk a szőkéknek maximum B-s), lehet, hogy szívesebben hancúrozna barnahajú Barbiekkal. De amint csak velük lehetne lepedőakrobatikázni, rögtön hiányoznak a szőkék. Ráadásul azoknál nincs szilikonimplantátum, ami olyan mű érzést kölcsönözne.

Feltételezem, hogy el tudsz tekinteni, Kedves Blogger, a ténytől, hogy a Barbie babák műanyagból vannak. Enélkül eléggé halálra lenne ítélve a gondolatmenet.

Én állami iskolába jártam mielőtt AKG-s lettem, pontosan tudom, milyen az. Azt mondod az AKG-s tanárok gyengekezűek. Én azt mondom mazochista vagy. Nem tudod milyen az erőskezű. Nem tudod milyen egy igazi, rendes osztályfőnök, aki tényleg szarik a fejedre. Nem tudod, milyen ha arcra kell heti 2 alkalommal az igazgatói irodában hallgatni, hogy még egy húzásod van és repülsz. Jó neked itt, hidd el.

Értem én, hogy a blogod pusztán építő jellegű kritika kíván lenni, de többet használnál ha mondjuk:
1. elárvult madárfiókák fölé emelnél fedelet
2. segítenél anyucinak mosogatni (hacsak el nem végzi azt más helyette, gondolom a "sanyarú sorsú gyerek" szintén "sanyarú sorsú szüleinek" belefér
3. megpróbálnád meggyőzni O. Viktort, hogy egy nagy, piros bohócorral komolyabbnak tűnne a következő sajtótájékoztatón

Üdv: Barbibaba14
barbibaba14 2010.10.06 20:41:42
@TooNormal:

Nem támadó jelleggel követtem el a kommentemet. Tudod, nekünk is volt egy hasonló blogunk - még az előző iskolámban. Fontos különbség, hogy ők nem örültek, amikor elolvasták. Nagyon nem. Sőt!

Csak tudod, vannak mocskos kis apróságok. Például, hogy ne váljon a "házi-illúziórombolás" ok nélküli, rebellis-maszturbációvá, ha érted mire gondolok. Ne fröccsenjünk a saját küszöbünkre, ugyebár.
barbibaba14 2010.10.06 21:55:23
@TooNormal: Nekem nem kell reagálni, értem mire gondolsz, és értékelem is, ráadásul élvezet olvasni (kicsit sok az idegen szó - ha az írói kvalitásokra(!) gyúrsz ezt a fajta fölösleges, úgymond verbális-exhibicioizmust(!) szerintem hanyagold - érzem ez alatt azt, hogy néha fölöslegesen használsz idegen szavakat. Én megértem, más nem biztos.

Igazából hajrá, jó ahogy csinálod, azzal nem értek egyet, amit csinálsz. Mert egy jó kritikai érzékkel rendelkező valakinek - márpedig te ilyennek tűnsz - rengeteg dolog van amit érdemes is hosszabban górcső alá venni. Villon se az orrtúrástól vált korának krónikásává...

Lederer Balázs voltam, amúgy.