Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noir66

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Videojátékok a jövőből 2010.06.17 09:12:00
Az E3-on megtudhatjuk, mivel fogunk játszani idén karácsonykor, meg jövőre - ami tök jó dolog, de ha belegondolunk, annyira azért nem nagy szám. Előre látni max. egy évet? Na bumm. Most előre fogunk látni 25-öt! A cracked.com fotosopperei lesznek ebben segítségünkre, akiknek heti…..
A sorozat ugyan nem volt rajta a csatorna műsorrendjén, de a hivatalos sajtóközleményben azt írják, hogy jönni fog (elvileg midseasonban).Terra NovaSztori: 2149-ben járunk, és az emberiség a pusztulás szélén áll (túlnépesedés, környezetszennyezés). Az állatok nagyrészt kihaltak…..
Re: Itt az idő, szétesni! Szerintem egy 20%-os pártot, ami egyéniben több mint egymillió szavazatot kap nem kell temetni. Valóban ez a magyar szociáldemokrácia ügyének egy komoly visszalépés. És valóban a párt előtt komoly kihívások vannak. Az MSZP volt már bűnbak. Akkor is…..
noir66 2010.04.13 11:28:09
Nem akarlak megbántani titeket, de még egyetlen kommunistát nem láttatok, még tv-n sem szerintem :)

Ami poén, hogy a Fidesz több általatok nevezett "kommunista" de inkább szociális intézkedést ígért mint az MSZP.
Persze erre inkább nem mondok semmit.

Hogy megpusztul e a párt mint MSZP lehetséges, a kérdés csak a mikor. Minden elpusztul idővel.

Én arra leszek kíváncsi amit ígért a Fidesz, amiért szerintem most megválasztották őket.
Az egyik a nyugdíjkorhatár miatt, csak 40 év munkaviszony legyen és töröljék el a korhatárt.
Másik a jelentős adócsökkentés. Igaz egy ideig szívunk, pár évet, mire rájönnének a külföldi cégek, hogy olcsó adózással tudnának itt létezni, munkát adni az embereknek. Alacsony adózás mellett kifehéredne a gazdaság is. És később szerintem az állam költségvetése az 1,5x-re duzzadhatna hitelfelvétel nélkül.

Ha ezt a kettőt megcsinálja a Fidesz akkor már megérte rájuk szavazni. Ellenkező esetben az lesz hogy letépem a fejüket, aztán a testükkel együtt karóba húzom és aki elmegy az utcán mellettük szabadon gyalázhatja a tetemüket.

Megkapták a 4 évre a bizalmat, csak nehogy az legyen hogy kitalálják megint; sokkal rosszabbúl áll az államháztartás mint gondolták (hozzáteszem ezek nyilvános adatok és közzel hellyel egész pontosak) ezért sajnos gyerekek csak szophatunk, nem lesz semmi amit megígértünk. Ez a halálom, ezért dupla gyalázás fog járni.
Sokan ismerhetik a cincinnati állatkertet, ami a legnagyobb ilyen hely, ahol vadon élő nagymacskákat tartanak, védenek, bemutatnak - például oroszlánokat, tigriseket, gepárdokat. De talán kevesen tudják, hogy a cincinnati állatkert a legismertebb amerikai állatkert…..
A harci cselekmények egyik (emberjogi, humanitárius szempontból különösen neuralgikus) kérdése a hadifoglyoké, illetve a velük való bánásmódé. Grg olvasónk elmorfondírozott a dolgon és úgy döntött: megkérdezi a lemilesek örvendetes módon gyarapodó közösségének tagjait,…..
És már megint hiánypótló beszámolót kaptok egy oltárian vicces és belterjes szubkultúráról. A szerző - Judea - maga is ehhez a réteghez tartozik (nahát), és mivel feldühödött gamerek fakardos hordáinak spontán látogatásától tart, ezért csak álnevét vállalja fel.  …..
Lehet azon keseregni, hogy a két nagy párt tényleg mindenhez pofátlanul odadörgöli, és jól megmutyizza, és még teli szájjal röhögnek is hozzá. Kétségbe lehetünk esve amiatt, hogy tényleg szarnak a botrányra, eladnák ezek az anyjuk is, ráadásul harisnyatartóban, latextangában,…..
A csoportjából harmadikként továbbjutó olaszok a sokkal esélyesebbnek tartott spanyolokkal meccseltek: a Tippmix az olasz győzelemért 5,75-szörös pénzt ajánlott, de az itáliai sportmédia is hasonlóan gondolkodott A 60 percet emberhátrányban focizó ibériaiakat…..
Mert megérdemlitek!        Komment: "A fekete évfolyamtársam volt középiskolában. Az iskola egy műszaki szakközép, ahol 95% fiú és 5% lány volt, a csaj nyíltan vállalta, hogy azért jött oda, mert sok fasz közül válogathat."..
  Bőszen böngésztem a sportfogadással foglalkozó oldalak oddsait az U20-as VB első, magyar érdekeltségű meccsével kapcsolatosan, és valami rosszat sejtettem, ugyanis előzetes terveimmel ellentétesen nem tettem pénzt honfitársaimra. Pedig…..
noir66 2009.09.28 10:18:00
Jahm, reméljük egyszeri eset mint a Francia Brazil döntő (3-0).
Bár ott a Brazilok jól játszottak csak a Franciák még jobban. De térjünk vissza a lényegre.

Mindenben jobb volt Honduras. Statisztikák alapján is. A meccset a fifa honlapján követtem de eléggé felbaszott már az első gól is. A 3.-án le is kapcsoltam a gépet, úgyis meló van kora reggel, de aludni nem tudtam miatta. Látom nem voltam ezzel egyedül.

Ígérgettek fűt fát, a szokásos...
Ha megverjük dél Afrikát, és Egyesült arabokat, akkor még azt mondom ok, de ez azért elég megalázó volt.

Mondhatnám hogy nyertük a bronz érmet eu-n és? Az egy másik csapat volt. Magyar utánpótlás úgy ahogy kitermel néhány jó játékost, de beintegrálni a felnőtt környezetbe már képtelen. Szerintem most is ezt látjuk. 19.-évesen megállt a fejlődésük. EB 3. hely után döntetlennél nem volt többre képes a magyar csapat. Hozzá kell túrni még azt is hogy jól szétbarmoltak egy jól működő csapatot, mivel a gerincét szépen kitépték Sisa úr eltávolításával. Ő is a csapat része volt, nem holmi besegítő. És ezen Egervári sem tud javítani már. Ebben a kórban az 1 év rohadt sok idő. Talán ha Sisa LAst minuteben kiutazik még van remény... azt az egy évet nem tudják bepótolni, de ő még ismeri a közös hangot velük.

Hozzáteszem, hogy a magyar utánpótlásban a legnagyobb tehetségek mind elvesznek. Tapasztalatból tudom, ugyanis az ifi NB1-ben toltam a lasztit. Kb közepes játékos voltam, olyan mint Buzsáki akivel minden héten edzőmeccset játszottunk, aki most a QPR-rel angol másodosztályban tologatja a lasztit. A 22 fős mezőnyben volt mindig 6 sokkal jobb játékos nálunk. Olyanok akik két három évvel idősebb játékosokat megszégyenítő technikával rendelkeztek. Az egyik nap közölték hogy a csapat feloszlott. Így mentem be a csapatomhoz. NB1-es ificsapat többszörös második és első helyezettek voltunk. LOL? Abból a csapatból egy játékos maradt a magyar futballban. NB3 vagy miben játszik most. Azt mondták ha akarok nézzek másik csapatot. Másoknak is. 12-13 éves lehettem. Köszönöm. Én keressek? Ilyenkor már össze kéne szedni a tehetségeket, nem pedig hagyni elkallódni. Egy 12-13 éves gyerek keressen magának klubot?
MTK és Újpest meg hasonló utánpótlásairól ne is beszéljünk mert a tabella legvégén voltak mindig. Csak érdekesség képpen a Zrínyi-Ferencváros iskolai labdarúgó csapatában játszottam.

Már 10-12 éves tehetségeket kéne figyelni szakembereknek, és igenis 14-15 évesen már versenyeztetni őket, kellő motivációt adva nekik, nem pedig nagy arcot és önbizalmat.

A legnagyobb fájdalmam, hogy szívem mélyén még mindig magyar vagyok és nem tudok szabadulni tőle...
szóval halkan azért mondom. Hajrá magyarok...
A Critical Mass biciklis tüntetést szervez augusztus 18-án este 6-ra, a Margit híd déli járdájára, ahol bringaemeléssel demonstrálnak a Margit híd déli járdájára tervezett Buda -> Pest irányi kerékpárút elhagyása ellen. (A Kerékagy bejegyzései az kiradírozott…..
Címlapos üzenetben kér elnézést a nőktől és a magyaroktól a múlt heti Steaua-Újpesten kifeszített magyargyalázó transzparens ("Mennyi ideig tartja egy magyar nő a szart magában?" "9 hónapig.") miatt a román Adevarul napilap, a főcím alatt kézzel írt,…..
Bizony, egyes tót atyafiak – vélhetően nem kizárólag saját turizmusuk fellendítése érdekében – tengerbe kívánnak minket.Meglehetősen lehangoló a magyar reakciókat olvasgatni a facebookon. (Meg nyilván az lenne a szlovákoké is, alaposabb nyelvtudás esetén.) Ezek az…..
Kalóz Kalózok ideje 2009.06.22 05:14:00
A szélsőjobb megerősödésénél gyengébb, a kisszíneseknél viszont határozottan hangsúlyosabb hír volt szerte a világon, hogy Svédországból az Európai Parlamentbe jutott az első olyan politikai formáció, amely a szerzői jogok rendszerének megreformálását hirdeti. Idén már…..
A netes társkeresők lényege az alkalmi kúrás, semmi más. Ne ott keressétek az álom pasit, könyörgöm. Sziasztok! Szeretnék megosztani veletek egy teljesen friss történetet, vagy nevezzük szakításnak. 3hete nagyon unatkoztam és regisztráltam egy társkereső, beszélgetős,…..
Nu, eddig bírta a Terminátor a piacvezető kertévén, úgy látszik Budapesten türelmetlenebbek a programigazgatók, mint a Fox-nál. Mindössze négy epizód kellett ahhoz, hogy a Terminátor: Sarah Connor krónikái szépen elveszítsen annyi nézőt a premier egymilliós nézettségéből,…..
Hóbelevanc MSN vírus 2009.01.06 16:00:00
A jelenség nem új, de éppen annyira aktuális, mint amikor először tűnt fel a neten ez a praktika. Éppen ezért látom szükségesnek, hogy írjak róla, hátha többen el fogják kerülni azt, hogy bekapják a horgot, és megfertőződjenek. A mai napig előfordul, hogy saját MSN…..
Van egy olvasónk, aki már másodjára küldi el terápiás jelleggel a vadászház történeteit. Története egy macskára és egy nőre van kihegyezve. A macskákat én is utálom, mert büdösek, önzőek és dorombolnak (Hajrá kutyák!), és azt hiszem, nem tudnék macskás lánnyal élni,…..
Sok szemét játékot ismerek. Egy kihívó, korrekt nehézségi szinttel nincsen semmi baj, de ez egész egyszerűen felfoghatatlan... Utóbbi napok slágerlevele, hogy próbáljam ki ezt a játékot. Még gyűjtöm az erőt... Ha ti merészebbek vagytok, csak tessék.Ha nem menne a link,…..
w Operation Fospumpa 2007.08.10 06:00:00
Mit nem beszél az a német? Ausztria kissé elpofátlanodott az utóbbi időben. Nem a MOL-OMV csatáról lesz szó, hanem a környezetrombolásnak arról a kelet-európai sunyisággal megvalósított módjáról, hogy építünk ultramocskos ipart a határ szélére, bele a szélirányba,…..
noir66 2007.08.10 12:22:55
Én inkább felbérelnék egy ügynököt, gyújtsa fel az egész gyárat a gecibe...

De valahol olvastam a szivacsos ötletet. Az sem rossz. Pont a határon kifeszíteném a szivacsot, aztán ott rakodna le a szar.

Vagy hogy csatlakozzak az atompártiak mellé (mert szeretem az atomot) és hogy többszörösen szivassuk a nagyképű sógort, egy atomerőműves gátat építenék szivaccsal...
Egyrészt energiatakarékos lenne, jónéhány magyar háztartást ellátna olcsó energiával. Az atom kicsit megszorozná ezt az energiát, és sakkban tartaná a szomszédokat, És a szivacs kiszűri a szennyvizet. A gát is megfogná rendesen, így kisebb szivacs is elég lenne.

Vagy még ötlet amit az oroszok is csinálnak, véletlenül arra utazik néhány harci helikopter, hadgyakorlat a határon, vagy telepítsünk rakéta állásokat.
Rajzoljuk át a térképet, és vegyünk el tölük némi területet, pl Jennersdorfot...
Építsünk szemétégetőt a határba nagy ventillátorokkal (ahogy egyik előttemszóló már mondta)
Vagy tegyünk melléjük egy börtönt és akkor a rabok oda fognak átszökni. A legkeményebb gyilkosokat raknám oda.
Még tovább... Vegyünk telket Ausztriában, közel a bőrgyárhoz... ott biztos jó olcsó, és ott csináljunk egy latrina telepet. Kíváncsi vagyok melyik ott dolgozó bírná ki a folyamatos szarszagot, biztos otthagynák a vállalatot és így azok munkaerő hiányában csődbe mennének.
Hmmm talán az utóbbi ötletem a legjobb...