Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hohahohahohaho

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága bloggerek! Eljött az ideje, hogy több mint fél évvel az új Blog.hu admin bemutatkozása után véglegesen átálljunk az új rendszerre. A régi felület fölött fokozatosan veszi át az uralmat az új, amit már jelenleg is lényegesen többen használtok. Az átállás során…..
hohahohahohaho 2012.08.24 14:05:28
@cadix:
Nem is írtam csunyát soha. Nincs itt valami tévedés?
Az alábbi történetet egy névtelenséget kérő hölgyolvasónk küldte be. Szerintem már mindenki élt át hasonlóan borzongató élményt. Sziasztok!Ez ma reggel történt velem. Névvel nem szeretném kirakni a netre… de jó lenne az emberek orra alá dörgölni, hogy merjenek…..
hohahohahohaho 2011.11.09 08:59:04
@shaw_nyomaiban: ha tégedet ólvasunk, akkór
úgy láccik hogy agyatlan marhák a nem cigók között is vannak. remélem egy néptelen uccába este elkap néhány cigó!
Törvénymódosítás képében, januári hatályosulással érkezik a Lex Tvrtko. A sapkás műsorvezető és a kereszténydemokrata államtitkár, Rétvári Bence összefogása abszurd helyzetekhez vezethet az elítéltek jogérvényesítése és a következetes jogalkalmazás…..
Sziasztok!   Nagyapámat 3 hete egy ismerős hozta haza mert az utcán leült egy padra, mondván, nem bírt továbbmenni. 112-t felhívtam, (aki már hívta tudja: másfél perc duma angolul magyarul, mindezt szééép laaassaaan taaagoooltaaan; hátha épp 4 perces klinikai halállal állunk…..
hohahohahohaho 2011.05.04 23:03:49
@ap: azért remélem, a saját szakmádhoz (tényleg,mi is lehet az?)jobban értesz, mint az eü-höz,mert amennyi marhaságot itt összehordtál, azt még egy kiselefánt sem venné be, pedig ő nem az okosságáról híres.
Sziasztok! Fél éves kislányom múlt hét szombaton belázasodott.Az otthon felelhető eszközökkel megpróbáltam csillapítani a lázát. Először hűtőfürdővel próbálkoztam, majd ezután kúppal, de egyik sem segített, egyszerűen nem ment a pici láza 39,5 fok alá. Nagyon meg voltam…..
hohahohahohaho 2011.05.02 16:59:42
@cenzorilla: Minden nyuggerezést és cigányozást törlök!

Miért?
Praxis Halálra rémített az orvos 2011.05.01 06:00:00
Sziasztok, egy rémtörténetet szeretnék megosztani veletek a Semmelweis Egyetem II-es Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikával kapcsolatban. Az orvosom is ott dolgozik, akivel semmi probléma nincs, nagyon körültekintő és alapos. A héten viszont szabadságon volt, ezért egy másik…..
hohahohahohaho 2011.05.01 16:46:40
@Bikli néni: Néhány tudós dokit leszámítva az egész bagázsban mária volt a legértelmesebb. Meg persze el visco, aki hasonlít rá. Bár ahhoz képest, hogy jogász vagy, te sem írsz túl nagy butaságokat.
Tisztelt Praxis blog! Nem mai történet, de elég komoly sebeket és mély nyomokat hagyott bennem a világ legjobb édesapjának, az én drága édesapámnak az elvesztése. 7 és fél év távlatából nyugodtan mondhatom, harag egy csepp sincs a szívemben, csak keserűség és értetlenség.…..
Tiszteletem!   Pár hete egyik délelőtt becsípődött a hátam munka közben. Az egyik kollégám kocsival elvitt a háziorvosomhoz, aki sürgősségi beutalót adott a Péterfy kórházba. Kb. úgy vonszoltam magamat oda, mint Quasimodo, közben iszonyú fájdalmaim voltak, ömlött a…..
hohahohahohaho 2010.12.29 14:43:02
@mojoking77:
a nulla tudást úgye magadra értetted?
Ha olvastad volna Tódor Piroska régebbi hozzászólásait, akkor tudnád, hogy Ő egy idősebb, nagy tudású és tapasztalatú doktornő, aki nem a levegőbe beszél. Ezen a blogon nem illik leidiótázni a másikat.
@sárga nyúl: erről én is hallottam, de nem igazán tudom elképzelni az ilyenfajta emlékezést.
Kedves Praxis blog és olvasók!   Azért ragadtam billentyűzetet, mert nem igazán tudom, hogy mit gondoljak. Tudom, a blog eddig nem tanácsadó feladatokat látott el, de mivel úgy vettem észre, hogy sok egészségügyi dolgozó és orvos látogatja, talán érdemi választ kaphatok.…..
hohahohahohaho 2010.12.20 08:21:28
@bakela: Igazad van. Amúgy én tégedet ismerlek.
Ülök a háziorvos rendelőben, válaszolgatok azokra a kérdésekre amiknek látszólag semmi köze a betegségemhez, orvosom unottan karcolgatja az X-eket a megfelelő helyre, sőt olyan helyre is tesz X -et amit tőlem meg sem kérdez. Mindegy, de legalább jó kezekbe vagyok amíg itt vagyok,…..
hohahohahohaho 2010.12.20 08:03:10
@El Visco Stello:
Ez egy kitalált történet. Az orvosok többsége már szóba sem áll a gyógyszerügynökökkel, akik egyébként tudják, hogy jó esetben is csak egy kis szeletet tudnak hasítani a tortából. Napra kész market-share adataik vannak. Még a legkurrensebb gyógyszer részesedése sem éri el az azonos hatóanyagú készítmények piacán a 30 %-ot, vagyis teljesen hülyeség lenne olyant kérni, hogy csak az ő gyógyszereit irja fel a doktor! Ilyent egyébként nem is szoktak kérni, követelni meg pláne nem, legfeljebb az adott gyógyszer előnyeit ecsetelik. A gagyi ajándékokkal meg amúgyis tele a padlás!
Teljesen igazad van (most is): minden ügynök a saját készítményével házal, így az orvos tényleg saját belátása szerint választ közülük.
@health: Szerintem már nincsenek ilyen területek, amúgyis tv. szabályozza az adható reklámhordozó ajándékok értékét, ha jól emlékszem, 500 ft-ban.
@batgirl: Az lenne, ha igaz lenne.
Apukám évek óta Parkinson kórban szenved, az állapota hol jobb, hol rosszabb, nagyon függ a gyógyszerek beállításától.   Egy baleset folytán megcsúszott, elesett és betört a feje, emiatt előbb a sürgősségire került, majd hogy beállítsák a gyógyszerét, a MARGIT KÓRHÁZ…..
hohahohahohaho 2010.12.17 22:06:23
@womanestomen:

@miklos.rabai: lehet, hogy más már kérdezte, s te megválaszoltad, de ha elkerülte a figyelmemet, elárulnád nekem: milyen szakterületen dolgozol?

kereso.eekh.hu/index.php?tipus=1
86 éves apukám elesett kerékpárral két éve júliusban, megrepedt a koponyája. A Traumatológiára került, műtéti beavatkozást nem tartott indokoltnak az orvosa. Két hétig volt bent, ellenőrzés miatt. Apukám soha nem szorult segítségre, el is utasította. A mellékhelyiséget is…..
hohahohahohaho 2010.12.17 10:14:00
@Hozzá Szóló:
"magamfajta laikus, aki egyszer csak azt veszi észre, hogy tönkretették az orvosok"

Teljesen igazad van: a Te agyadat valóban tönkretették az orvosok, de totálisan (ha ugyan érted ezt a latin szót)
Veszélyeztetett terhes voltam. Volt egy kisfiam, most kislányt vártunk. Elég problémásan indult a terhesség, vérzés, nyitott méhszáj, stb. Kórházban is voltam közben, majd betegállományban. Szinte végig nyitott volt a méhszáj, nagyon oda kellett figyelni. 7 és fél hónapos…..
Kedves Szerkesztők! Mióta, néha „ráakadok” e blogra, azóta érzek kényszert, hogy egyszer elmondjam-e az én esetemet. A fiaim, pert fontolgattak, lebeszéltem Őket, de most úgy döntöttem: elmesélem:2006. márciusában, egy szokásos üzemorvosi vizsgálat laboreredménye…..