Regisztráció Blogot indítok
Adatok
phenotypical

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap még csak azt tudtuk, hogy hamarosan jön, mára viszont a Google frissítette is fordítóprogramját. Úgyhogy mostantól lehet fordítani magyarra és magyarról a Translate-ben. Íme például a TechCrunch egyik postja magyarul: Ez pedig az Index nyitóoldala, angolul:  Kicsivel…..
Büszke Manhattan Portage-tulajdonosként persze nem szívesen javasolnék más táskát. (Ok, esetleg a Rickshaw vagy a Timbuk2 jöhet még szóba nálam.) Egy negyedik cég, a MobileEdge viszont meglátta a lehetőséget a sok unott képű reptéri geekben, és olyan laptoptáskákat dobtak…..
Mindenekelőtt örömteli hír, hogy immár a Firefox 3-at is támogatja a Google Gears. Egyelőre nem túl sok magyar jelentkezett a Firefox Guiness-rekordkísérletére. Pedig elvileg idehaza három böngészőből 1 Firefox. Úgyhogy legalábbis tízezreknek kellene sorban állniuk, az új…..
Valójában pont az olyan egyszerű és nagyszerű funkciókat hiányoltam mindig is a Windowsból, mint amilyen a screenshotok gyors megoszthatósága. Na de ha az operációs rendszerbe nem fért bele ez a fícsör, akkor válasszunk valami ingyenes szolgáltatást. Miért fontos egyáltalán a…..
Emlékeztek még egy évvel ezelőtti autós nyomozásunkra? Majdnem biztos, hogy akkor nem a Google autóját fotózta le olvasónk a Batthyányi téren. Viszont a hírek szerint valószínűnek tűnik, hogy a közeljövőben akár Magyarországon is összefuthatunk guglis autókkal. Az IDG…..
phenotypical 2008.05.10 12:24:00
http://phenotypical.com/..